Странни звуци нощем
Дата на публикуване: 16.02.2021
странни звуци

Странни звуци нощем у дома – не са нещо необичайно. Доста хора признават, че понякога нощем чуват детски смях и викове. Много хора са уверени, че ако в апартамента им нещо непрекъснато се чупи, вещите постоянно се губят, чуват се странни звуци и се случват други нещастия, това е знак, че пазителят на дома е недоволен от нещо, което спешно трябва да се поправи. Скептиците, разбира се, просто отбелязват, че всичко се дължи на прости съвпадения и самовнушения. Според експертите обаче нищо живота не се случва просто така и всичко си има свой скрит смисъл. През нощта чувате странно шумолене или трополене.
Ако живеете сам в апартамента и нямате домашни любимци, това трябва да е като сигнална лампичка. Много хора признават, че понякога нощем чуват детски смях, шумолене, топуркане на детски крачета, а съседите наоколо нямат деца. Ако и вие се сблъскате с подобно нещо, най-вероятно стопанинът на дома ви се опитва да ви даде знак или иска да ви предупреди за някакви проблеми.

Или, което също е вероятно, в жилището ви се е натрупала много негативна енергия, която трябва да намери някакъв изход. Вие просто трябва да неутрализирате действието й, за да сложите край на необяснимите неща, които се случват зад стените на пространството, което обитавате.
Вратите се отварят и затварят сами.
Хлопането или скърцането на вратите, особено през нощта, може сериозно да притесни дори и най-смелия човек. Ако и във вашия дом се случва нещо подобно (живеете сам, преди лягане затваряте вратата на стаята си, а сутрин тя е отворена), е време да помислите за прочистване на енергията и за закупуването на няколко защитни талисмана за всеки случай.

От крана на чешмата не спира да тече вода
Тук не става въпрос за неизправност във водопровода, а за много конкретни примери как водата започва да тече от само себе си. Напълно сте убедени, че преди лягане сте проверили всички кранове и те са били плътно затворени. Посред нощ обаче се събуждате от звуците на течаща (или капеща) вода. В същото време кранът или смесителят могат да бъдат напълно нови и всяка вероятност от повреда или счупване е изключена.
Ето защо, най-вероятно, това е начин стопанинът на дома ви да предупреди, че е нужна някаква оперативна намеса. Ако не направите нищо по въпроса, в края на месеца просто ще се сдобиете с голяма сметка за вода.

Санитарната техника често се чупи, а битовите уреди излизат от строя
Това е друг момент, който показва, че обичайният ритъм на живот е бил нарушен и е време да направите „прочистване на дома си“. За начало, например, се отървете от всички боклуци и счупени вещи, които блокират достъпа на положителната енергия и привличат нещастията във вашия апартамент. Спрете да се карате с близките си, следете за хигиената, не превръщайте дома си в склад на ненужни вещи и си вземете амулет, който можете да окачите над входната врата.

Крушките постоянно изгарят, а от контактите излизат искри
Разбира се, че можете да обвинявате за всичко некадърния електротехник или съпруга си, който не е завинтил крушката както трябва, но преди това е добре да помислите винаги ли в дома ви е имало подобни проблеми.
Ако отговорът е не, тогава причините на всичко това трябва да се търсят не в лошите майстори, а във факта, че отрицателната енергия се е натрупала в къщата ви и трябва много бързо да се отървете от нея. Веднага щом решите проблема, мирът и редът отново ще се възцарят в жилището ви.

Изчезват вещи и продукти
Да предположим, че знаете къде точно сте оставили определени предмети и продукти, но напоследък изобщо не можете да ги намерите, сякаш са се изпарили по най-невероятния начин, или пък след известно време ги откривате на съвсем неочаквани места. В същото време добре си спомняте, че не сте ги слагали там и не спирате да се чудите как са се озовали на това място.
Експертите обръщат внимание, че това също може да бъде трик на домакина и препоръчват да се отървете от негативната енергия, осигурявайки приток на положителна енергия във вашия дом. След като го направите, ще видите, че всичко ще си дойде на мястото и животът ще се върне към нормалния си ход.

Стайните ви растения изсъхват и умират
Със сигурност не сте променяли начина, по който се грижите за цветята, но по някаква причина те са спрели да растат и цъфтят, налегнати са от някаква странна болест и започват да съхнат или бързо умират. Опитайте да разберете къде се крие причината, но в никакъв случай не оставяйте нещата на самотек.

Мебелите и бравите на вратите не спират да се чупят
Сигурно ще кажете, че всичко си има срок на годност и без значение колко е скъпа една вещ, рано или късно тя се чупи. Това е вярно, но съгласете се, че е странно, когато поредната ви холна гарнитура се разпада от нищото, а бравите на вратите трябва да се сменят почти всяка седмица. Най-добре не пренебрегвайте тези неща и помислете как да изчистите енергията в дома си.

Домашният ви любимец започва да се държи странно
Ако изведнъж сте започнали да забелязвате, че любимата ви писана внезапно е започнала да се държи странно (дълго време гледа някакъв предмет или пък с часове е втренчила поглед в една точка, играе си с нещо невидимо и т.н.), това е причина да се замислите дали всичко в дома ви е наред и дали не е време да се предприемат някакви мерки. В крайна сметка, животните усещат всички промени, които се случват и ви дават знаци, които не трябва да се пренебрегват.

Караниците с близките и съседите ви зачестяват
Винаги сте живели тихо и мирно, а напоследък забелязвате, че отношенията ви с околните са станали много напрегнати. Най-близките ви изведнъж са станали непознати, комшиите са сърдити за нещо и са започнали да ви правят мизерии, а в дома ви все по-често се повишава тон и все по-рядко се чува смях.
Въпреки че не сте направили нищо, не ви напуска чувството, че вие ​​сте виновникът за всички тези нещастия. Всъщност, всичко това може да означава, че в дома ви се е появила негативна енергия, която блокира циркулацията на положителната и привлича неприятностите. Има само един изход – да прочистите къщата си от негативите и да се опитате да промените живота към по-добро.

Източник: Марица

Още новини
Отричането на турското робство

Отричането на турското робство

"Отричането на турското робство е престъпно. А Отричането на Холокоста е престъпление и трябва да се разглежда като такова!" – възмущават се с най-голямо основание от израелското посолство срещу глупаво предаване по БНТ, водено от… посредствен водещ – 65 годишен...

повече информация
Една майка с послание

Една майка с послание

Една майка написа трогателно послание. Написах този текст, понеже зная какво става в моята родина в дните около 3 март, националния ни празник. Зная как ще започнат да се връчват ордени и отличия на министри, депутати, политици. За "вярно" служене на...народа. Зная,...

повече информация
4 съвместими двойки зодии

4 съвместими двойки зодии

4 съвместими двойки зодии, които са подходящи за брак и семейство. Има няколко комбинации в зодиите, които на пръв поглед може да изглеждат несъвместими, но под повърхността се крият много предпоставки, за да бъдат истински щастливи. Не е важно само характерите и...

повече информация
Завистта около нас

Завистта около нас

Завистта около нас се среща често. Понякога завистта е прикрита под добри намерения или остава някак незабелязана, след което се превръща в отровно поведение от страна на някои хора около вас. Често се случва да не доловите завистта в тона на ваши близки или приятели....

повече информация
Advertisements
Обичаният Орлин Горанов

Обичаният Орлин Горанов

Обичаният от всички Орлин Горанов твърдо защитава соца и симпатизира на Румен Радев! Орлин Горанов си е заслужил честта да бъде един от най-уважаваните и обичани родни изпълнители през годините. Една от причините е неговата класа и директността, с която винаги...

повече информация
Дневен хороскоп 3 март 2021

Дневен хороскоп 3 март 2021

Дневен хороскоп 3 март 2021 ви вещае радостни новини свързани с дома, децата и семейството за някои зодии. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави. Но...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.