Таро прогнозата за март 2020
Дата на публикуване: 21.02.2020
таро прогнозата

Таро прогнозата за март 2020

Таро прогнозата на Анджела Пърл ще ви заразва. Идва пролетта. Време е да помислим какво очаква всеки от нас през март. За късмет да се усмихнете, трябва да се съобразите със съветите на нашите любими читатели, Анджела Перл. Именно нейните прогнози се сбъдват и помагат на много хора! Днес тя ще ви каже какви прекрасни събития да очаквате от март 2020 г. Всичко за любовта, здравето и кариерата!
Зодия Овен
Не се фокусирайте върху случилото се. Обърнете се и погледнете напред! От средата на месеца Ове ще подобри финансовата си сфера. Ако ще се подложите на медицински преглед, тогава знайте, че резултатите определено ще ви зарадват. Здравето ще е добро!
Картите също така показват промени в местоживеенето. Може би ще купите нов апартамент, ще направите ремонт или ще се преместите от родителите в ново жилище. В сферата на личния живот всичко ще бъде хармонично и добро!

Зодия Телец
През март 2020 г. Телецът ще излъчва привлекателност и чар. Общуването с противоположния пол ще се развие доста лесно и познанството скоро може да се превърне в бурна романтика. Колко бързо ще се развият отношенията зависи от самите Телец, техните желания и приоритети.
През март Телецът ще поеме управлението. Заслужава да се изготви ясен план за действие, за да се знае точно какво да се направи. Месецът ще бъде доста активен – ще има много задачи. Но можете да се справите с всичко лесно. Успех от ваша страна!

Зодия Близнаци

Доброто финансово положение очаква Близнаци от началото на месеца. Ще има идеи, които по-късно могат да донесат много пари. Въпреки това си струва да се подготвите добре, преди да започнете да действате.

Ако сте работили усилено, трябва да отделите време за почивка. Най-добре е да напуснете града и да се насладите на природата. Преосмислянето ще доведе до нови решения на сложни въпроси.

Зодия Рак

През първия месец на пролетта Раците ще бъдат до известна степен освободени. Вие сами ще бъдете изненадани от поведението си. Нотка на алтруизъм ще се събуди у вас, което ще ви накара да помогнете на всеки по пътя му. Просто не хабете енергията си върху безнадеждни хора, които се възползват от вашата доброта и щедрост. Поради голямото желание да бъдете най-добрият, ще извършите смел акт, с който ще се гордеете.

Март ще донесе нови познанства, които ще подобрят живота ви. Това е добър период, за да се грижите за здравето си. Отидете на медицински преглед, обърнете внимание на хроничните заболявания, ако има такива.

Зодия Лъв

Март ще носи на Лъвовете изобилие. Но най-важното – възможността да подобрят финансовото си състояние. Ако положите усилия, парите ще дойдат много бързо и в сумата, от която се нуждаете. Има обаче едно нещо: те ще тръгнат със същата скорост. Бъдете предпазливи към семейния си бюджет, не бъдете разточителни.

Емоциите ще победят над разума. Не казвайте на никого за вашите планове. Има шанс някой да може да използва вашите идеи. Пазете се от крадци и предателства. Здравето ще е добро.

Зодия Дева

През март 2020 г. Дева очаква промяна в личния си живот . Сега има голяма вероятност да имате нова любовна връзка, която се отличава с дългосрочни и искрени взаимни чувства.

През март творческите ви възможности ще бъдат неограничени, затова хванете вдъхновение и създайте нови шедьоври. Не се страхувайте от някакъв риск или неопитност, защото в този период това не ви заплашва. Много Деви ще могат да се справят с различни трудни ситуации и да се поучат от този урок.

Зодия Везни

Началото на месеца ще зарадва Везните с приятно удоволствие. Но за големи придобивки – това не е най-благоприятният момент. Знайте, скоро вашите дела ще продължат напред.

Този месец няма да внесе разнообразие в живота на Везните. Новост за вас ще бъде промяната на времето. Затоплянето ще направи вече мечтаните представители на тази зодия по-романтични, истински естети.

Зодия Скорпион

През март Скорпионите ще бъдат заредени с работа. Но това е по-добра новина, отколкото лоша, тъй като ще има работа и ще има пари. Март е благоприятен и по отношение на личния живот. Самотните Скорпиони ще имат дългоочаквана среща, а представителите на семейството на този знак ще преминат на ново ниво на отношенията.

През втората половина на месеца се пригответе да се сблъскате с мощен информационен поток под формата на материали, които трябва да бъдат изучени подробно, под формата на списъци, съобщения от близки. Филтрирайте всички входящи данни, когато е възможно. Ако не можете да направите това, изолирайте се от всичко, направете нещо, което ще върне вътрешния ви баланс.

Зодия Стрелец

През март Скорпионите ще преминат на ново ниво в отношенията. Може би ще започнете да правите първите стъпки, за да се съберете заедно с вашата сродна душа или да подготвите приятна изненада за нея.

Обхватът на работата също ще бъде много успешен и съдържателен. Ще има добър финансов доход. По-добре е да започнете важни въпроси след 10 март. Действайте и не се бойте от нищо, късметът е на ваша страна!

Зодия Козирог

През март – 2020 г. Козирогът очаква вълненията, грижите и решаването на сложни проблеми. Представителите на знака изведнъж стават нужни на всички: ще се появят семейство, колеги, далечни роднини, които също ще помолят за помощ. Спомнете си за Козирог и приятели, които без него биха изглеждали тъжни.

В крайна сметка бурната дейност ще умори Козирога. До края на месеца ще искате тишина и усамотение. Възлюбеният ви ще ви зарадва с великолепен подарък. Здравето няма да ви подведе!

Зодия Водолей

Началото на пролетта ще даде на Водолея самоувереност и самостоятелност. Представителите на този знак сега повече от всякога ще се стремят към своите цели с вяра в успеха и решителност. Знайте, че ще успеете!

Всички съмнения, които ви измъчват през изминалия този месец, ще се оттеглят на заден план и вие ще започнете да се отнасяте към случващото се по-спокойно и дори с доза хумор.

Зодия Риби

Дори и най-романтичните представители на тази зодия ще се превърнат в материалисти. Много време ще бъде отделено за пазаруване, за модни дрехи, пребоядисване на мебели. Ще дойде период на промяна, която жените най-много ще усетят. Мъжете не могат да устоят на желанието да преобразят дома си.

Помислете за всеки човек от живота си като за учител! За растеж и вътрешни трансформации е необходима енергия. През март ще я получите. Ще има много промени и то значителни, както външно, така и вътрешно. Бъдете сигурни: тръгнали сте по пътя на просперитета!

Източник: Виж ти

Още новини
Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова е магнетична не само на сцената и малкия екран, оказва се, че е и сладкодумна разказвачка. Познаваме я от знаковите роли в някои от най-популярните български филми и сериали през последните години - "Под прикритие", "Дървото на живота",...

повече информация
Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия или последния ден преди локдауна. Лора Петрова живее във Виена от 6 години. В своя публикация във Фейсбук младата дама коментира последиците от COVID ограниченията, въведени през последните дни в Австрия. Тя описва в детайли огромния хаос в...

повече информация
Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата разбуни духовете в социалните мрежи. В социалната мрежа е публикувано отворено писмо на мъж от Павликени, изписал трите си имена и пълен адрес по местоживеене, което той е изпратил до СЕМ и до продуцентите на предаването ФЕРМАТА, предаде...

повече информация
Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021 ви вещае страхотен коледен месе. Започваме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп декември 2021 през декември мислите и чувствата, натрупани през годината, ще изплуват, поради което Овенът може да изпита силно главоболие или...

повече информация
Advertisements
Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета! Почти нищо не знаем за нея – Христина Хранова Ценкова, както и за родното й село Клисура, заличено от земите на Софийска област още през ужасите на многовековното османско робство. Семейството й, побягнало от робските безчинства в...

повече информация
Изборното хоро през соца

Изборното хоро през соца

Изборното хоро е запазена марка на Тодор Живков. По негово време гласът на народа задължително се увенчаваше с танца на радостта. След пускане на бюлетината Живков повеждаше хоро пред избирателната секция. То беше Дайчовото – любимото на Първия. В спомените си Цола...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.