Торсионно поле се създава от всичко въртящо се
Дата на публикуване: 05.11.2019
торсионно поле

Торсионно поле се създава от всичко въртящо се

Торсионно поле се създава от всичко, което се върти. Независимо дали е електрон, вентилатор, колело на велосипед или Луната. То не пренася енергия, но мигновено разпространява информация за всички събития в миналото, настоящето и бъдещето, независимо от физическата среда. Скоростта му е над 1 милиард пъти по-голяма от тази на светлината.
„Дори когато вие, жените, използвате сешоара, за да изсушите косата си, сте под въздействието на торсионно поле, генерирано от въртящите се части на уреда”, пошегува се приживе акад. Анатолий Акимов на лекцията си при първото си посещение у нас през 2006 г. Той е един от създателите на авангардната теория за торсионните полета, които са пространствено-времеви вихри с ляво или дясно въртене.

Българският физик акад. Божидар Палюшев, известен с поредицата си „Физика на Бога”, сравнява торсионното поле с въртенето на течността, когато разбъркаме чая си с лъжичка.
Доказано е, че десните полета са полезни за тялото ни и могат да го хармонизират и лекуват, докато левите предизвикват патологични изменения и ни разболяват. При усукването надясно се съхранява информацията, а при въртене наляво торсионните полета се „разсукват”, при което информацията, която носят, се изкривява или изтрива.
Притежават памет, съпоставима с тази на хората
В торсионните полета се съдържа информация за бъдещето на Вселената и за съдбата на хората.

Всеки човек е източник на торсионно поле, носещо цялата информация за него и за здравето му. „Ние сме приематели и предаватели на торсионни полета във Вселената и ако се настроим в резонанс с торсионното поле на Вселенския разум или световното информационно поле, можем да получим свръхестествени познания. Човек може да влезе в резонанс с него само ако има чисти помисли”, категоричен беше акад. Акимов. Според него торсионните полета притежават памет, съпоставима с тази на човека. Най-силна памет има свръхразумът или Бог. Това е „мозъкът”, който има обем на нашата Вселена.

Торсионни полета се генерират и без наличие на въртене. Това се случва дори когато говорим, пишем, мислим , твърди руският физик Виктор Шкатов, разработил уред за измерване силата на торсионните полета. С него той е определил какво торсионно поле генерират различни букви и символи. Доказал е например, че името Христос, написано на лист хартия или произнасяно, създава дясно торсионно поле, което действа като защита. Това обяснява целебната сила на молитвите.

С мислите си пораждаме мощни торсионни полета. Ако сме негативни, полетата са леви, с неблагоприятен ефект не само върху човешкия организъм, но и върху околната среда. Учени твърдят, че отрицателните емоции, излъчени от нас в пространството, са причина за природните бедствия, защото нарушават процесите и хармонията във Вселената.

Оказва се, че „лошите” очи и урочасването с поглед не са бабини деветини, а имат обяснение. Руски физици са доказали, че очите ни излъчват торсионни полета. Според тях погледът е опасно оръжие
което може да пробие защитната ни обвивка, да проникне в организма ни и да го препрограмира. И енергията ни вместо да се справи с пробойната, започва да изтича през нея. Аурата (биополето), която отразява здравето и емоционалното ни състояние, ни защитава от торсионните излъчвания на „лошите” очи.
Особено опасни са „лошите” очи за бебетата в първите месеци след раждането им. Добре е да си припомним съветите на бабите, според които до 40 дни новородените трябва да се пазят от чужди погледи.

Изследвания сочат, че енерго-информационното поле на бебетата е 7 пъти по-слабо от това на възрастните. Затова кърмачетата не бива да се показват на чужди хора, както и да се публикуват снимките им в интернет. Най-уязвими са спящите бебета, когато защитата им още повече отслабва. Дори погледът на любящата им майка, преизпълнена с емоции, може да им навреди. Ето защо тя трябва да контролира вълнението си, да запазва спокойствие и да мисли позитивно.

Обменяме енергия с финия свят чрез енергийните центрове на тялото си – чакрите. Чрез тях енергията протича навън или навътре в тялото. Това е било известно на хората в древността. Сега се потвърждава и от науката. Както вече стана ясно, всеки въртящ се обект – от галактиката до електронът – създава торсионно поле. Всяка клетка от тялото ни също генерира торсионно поле. Човешкият организъм има собствено торсионно поле, носещо информация за него като цяло и за всеки орган. Руският учен акад. Виктор Ярцев е доказал, че чакрите са енергийно-информационните центрове
на това поле. Когато те се въртят в една посока, формират торсионно поле с хармонична информация. Тогава се чувстваме добре и сме здрави. Ако има някакъв дисбаланс и някое от торсионните полета е с ляво въртене, от него се получава изтичане на енергия в пространството и биополето ни отслабва. Може да се стигне до депресия, обърканост и намаляване на енергията ни. Ако този процес продължи по-дълго и засегне повече чакри, са възможни и по-тежки патологии. Акад. Ярцев предупреждава, че леви торсионни полета се генерират и от нашето съзнание, когато е под въздействие на гняв, злоба, завист, агресия.

Според акад. Божидар Палюшев с торсионни полета може да се фиксира информация, съдържаща се в различни химически вещества, включително лекарства. С торсионнен генератор може да се копира информационната картина на някакво лекарство и да се фиксира върху решетката на чиста вода. Така тя ще придобие целебните свойства на лекарството и може да се пие вместо него. Потвърждава го експеримент на акад. Александър Сорочински.

Теорията за торсионните полета и генератори се отрича от други учени, между които акад. Едуард Кругляков от Руската академия на науките и акад. Евгений Александров от Санкт Петербург.

Източник: Бгнау

Още новини
Илиана Раева отговори на Нешка

Илиана Раева отговори на Нешка

Илиана Раева отговори на Нешка Робева. Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева отговори на атаката на легендарната треньорка Нешка Робева. Припомняме, че Робева бе афектирана от случилото се с ансамбъла ни след завършилото...

повече информация
Месецът на раждане

Месецът на раждане

Месецът на раждане закрива характерът на човек. Много хора вярват в астрологията и в знаците от зодиака и влиянието им върху характера ни. Повечето учени и психолози са на мнението, че всъщност месецът на раждане е определящ за бъдещето и живота на даден индивид. Факт...

повече информация
Манипулаторите са от три зодии

Манипулаторите са от три зодии

Манипулаторите са най-често от три зодии. Това са зодиите, които над всичко поставят интересите си и ако нещо не е свързано с тях, не си мръдват и пръста, не създават приятелства и познанства, изобщо нища, ако няма да имат някаква полза след това. На почетното трето...

повече информация
Български доктор в Париж за Ковид19

Български доктор в Париж за Ковид19

Български доктор в Париж с интересна позиция за Ковид19. Д-р Елена Радева работи от 20 години във Франция. Завършила е медицина в България и е работила тук, после е специализирала и в Монпелие. Съпругът ѝ също е лекар във Франция. Написаното от нея разкрива непозната...

повече информация
Advertisements
Запознахме се в социалната мрежа

Запознахме се в социалната мрежа

Запознахме се в социалната мрежа, но нещата не се развиха по правилният начин. Знаех, че така ще стане някой ден. Беше повече от очевидно. Видях ги на неговия „статус“. Лично той беше качил снимката преди няколко дни. Въпреки че не обичам да го следя в социалните...

повече информация
Седмокласник спаси възрастен

Седмокласник спаси възрастен

Седмокласник спаси възрастен човек. Ученик в седми клас от Профилираната природо-математическа гимназия в Ловеч с бързи и адекватни действия е спасил човешки живот, съобщиха от пресцентъра на общината. Според медицинските специалисти реакциите на Николай са помогнали...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.