Три са зодиите, които не могат без любовник
Дата на публикуване: 01.04.2020
три са зодиите

Три са зодиите, които не могат без любовник

Три са зодиите, които имат нужда от разнообразие в любовта. Хората разбират любовта по различен начин. За някои тя върви ръка за ръка със страстта. За други обаче страстта е нещо, което означава секс и нищо повече. Те са напълно убедени, че в изневярата няма нищо лошо.
От това коя зодия сте, зависят много и най-различни неща в живота ви. Колкото и да е странно и непонятно за едни, има зодии, за които да бъдат само е един партньор е просто невъзможно. Те са свикнали да бъдат обожавани и ухажвани и липсата на внимание е равносилна на смърт.
Има три зодии, които просто не могат без любовник. Докато за някои сексът е любов, то те просто търсят страстта в чистата ѝ форма. Колкото и да се стараят, те просто не могат да бъдат само с един партньор и винаги търсят втори човек. Кои са тези немирници, вижте в галерията горе.

1. Телец
Креватните ласки никога не са им достатъчни. Тези ненаситници са прекарали цяла върволица ентусиасти през леглото си. Дори в привидно сериозни отношения, ако сексът не върви – те се изпаряват на момента.
Има един вариант Телецът да е верен, и той е, ако партньорът му успешно задоволява дори най-извратените му сексуални фантазии. Не го ли прави – веднага търсят любовник. Същото е и с брака – подобно дългогодишно споразумение ги задушава, а скуката ги тласка към търсенето на външно разнообразие.
В кръвта на Телците е да поддържат неангажираща връзка само за с*кс. По този начин те разнообразяват живота си, но и си навличат много проблеми. Наясно са колко лесно се поддържа паралелна връзка, което по ирония на съдбата ги прави изключително ревниви.
2. Близнаци

Те имат две лица във всеки един аспект от живота си, включително и в любовта. Коварни е второто им име. Превръщат се в най-изпечени лъжци, когато стане въпрос за трети човек във връзката. В същото време мразят да им се натякват минали грешки. Това е причината да мразят да говорят за бившия си партньор и причината за раздялата. А тя често е именно изневяра.
Близнаците изневеряват често. Оправданието им е, че са били лъгани в първите си връзки. Ето защо са убедени, че ако наранят първи, няма да позволят отново да ги сполети същата съдба. Логиката им, макар и жестока, има своя резон. Те просто се защитават като всеки човек, който някога е бил нараняван.

3. Скорпион

Ако сте във връзка със Скорпион и той ви изневерява, шансът да разберете, е нулев. Деликатни и прецизни до мозъка на костите си, те прикриват старателно всяка улика. Първата изневяра са преживели тежко, с много угризения на съвестта и разкаяние. С времето обаче адреналинът и тръпката са си казали думата и са притъпили страха.
Това е и основната причина Скорпионът да търси любовници – заради тръпката. В живота не са сред най-успешните хора и се стремят да компенсират комплексите си с това, че ги искат на две места. Срещите с неуспялия Скорпион са много коварни. Излизате ли с представител на тази зодия, може би никога няма да разберете дали сте единственият, с когото се вижда.

Източник: Езине

Още новини
Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещен ритуал, който вярващите практикуват от самото начало на християнската църква. Смята се, че кръстниците са ангели на земята, които са призвани да помогнат на едно дете да започне духовен живот,и които ще го предпазят от изкушения. Изборът на...

повече информация
Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява всичките си душмани. Но най-загадъчна е смъртта на най-големия от тях - Иван Тодоров с партизанско име Горуня. Той крои да свали Живков с военен преврат през 1965 г. След развенчаването на Сталин Горуня е смятал Живков за ревизионист на...

повече информация
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Advertisements
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.