Три са зодиите, които не могат без любовник
Дата на публикуване: 01.04.2020
три са зодиите

Три са зодиите, които не могат без любовник

Три са зодиите, които имат нужда от разнообразие в любовта. Хората разбират любовта по различен начин. За някои тя върви ръка за ръка със страстта. За други обаче страстта е нещо, което означава секс и нищо повече. Те са напълно убедени, че в изневярата няма нищо лошо.
От това коя зодия сте, зависят много и най-различни неща в живота ви. Колкото и да е странно и непонятно за едни, има зодии, за които да бъдат само е един партньор е просто невъзможно. Те са свикнали да бъдат обожавани и ухажвани и липсата на внимание е равносилна на смърт.
Има три зодии, които просто не могат без любовник. Докато за някои сексът е любов, то те просто търсят страстта в чистата ѝ форма. Колкото и да се стараят, те просто не могат да бъдат само с един партньор и винаги търсят втори човек. Кои са тези немирници, вижте в галерията горе.

1. Телец
Креватните ласки никога не са им достатъчни. Тези ненаситници са прекарали цяла върволица ентусиасти през леглото си. Дори в привидно сериозни отношения, ако сексът не върви – те се изпаряват на момента.
Има един вариант Телецът да е верен, и той е, ако партньорът му успешно задоволява дори най-извратените му сексуални фантазии. Не го ли прави – веднага търсят любовник. Същото е и с брака – подобно дългогодишно споразумение ги задушава, а скуката ги тласка към търсенето на външно разнообразие.
В кръвта на Телците е да поддържат неангажираща връзка само за с*кс. По този начин те разнообразяват живота си, но и си навличат много проблеми. Наясно са колко лесно се поддържа паралелна връзка, което по ирония на съдбата ги прави изключително ревниви.
2. Близнаци

Те имат две лица във всеки един аспект от живота си, включително и в любовта. Коварни е второто им име. Превръщат се в най-изпечени лъжци, когато стане въпрос за трети човек във връзката. В същото време мразят да им се натякват минали грешки. Това е причината да мразят да говорят за бившия си партньор и причината за раздялата. А тя често е именно изневяра.
Близнаците изневеряват често. Оправданието им е, че са били лъгани в първите си връзки. Ето защо са убедени, че ако наранят първи, няма да позволят отново да ги сполети същата съдба. Логиката им, макар и жестока, има своя резон. Те просто се защитават като всеки човек, който някога е бил нараняван.

3. Скорпион

Ако сте във връзка със Скорпион и той ви изневерява, шансът да разберете, е нулев. Деликатни и прецизни до мозъка на костите си, те прикриват старателно всяка улика. Първата изневяра са преживели тежко, с много угризения на съвестта и разкаяние. С времето обаче адреналинът и тръпката са си казали думата и са притъпили страха.
Това е и основната причина Скорпионът да търси любовници – заради тръпката. В живота не са сред най-успешните хора и се стремят да компенсират комплексите си с това, че ги искат на две места. Срещите с неуспялия Скорпион са много коварни. Излизате ли с представител на тази зодия, може би никога няма да разберете дали сте единственият, с когото се вижда.

Източник: Езине

Още новини
Илиана Раева отговори на Нешка

Илиана Раева отговори на Нешка

Илиана Раева отговори на Нешка Робева. Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева отговори на атаката на легендарната треньорка Нешка Робева. Припомняме, че Робева бе афектирана от случилото се с ансамбъла ни след завършилото...

повече информация
Месецът на раждане

Месецът на раждане

Месецът на раждане закрива характерът на човек. Много хора вярват в астрологията и в знаците от зодиака и влиянието им върху характера ни. Повечето учени и психолози са на мнението, че всъщност месецът на раждане е определящ за бъдещето и живота на даден индивид. Факт...

повече информация
Манипулаторите са от три зодии

Манипулаторите са от три зодии

Манипулаторите са най-често от три зодии. Това са зодиите, които над всичко поставят интересите си и ако нещо не е свързано с тях, не си мръдват и пръста, не създават приятелства и познанства, изобщо нища, ако няма да имат някаква полза след това. На почетното трето...

повече информация
Български доктор в Париж за Ковид19

Български доктор в Париж за Ковид19

Български доктор в Париж с интересна позиция за Ковид19. Д-р Елена Радева работи от 20 години във Франция. Завършила е медицина в България и е работила тук, после е специализирала и в Монпелие. Съпругът ѝ също е лекар във Франция. Написаното от нея разкрива непозната...

повече информация
Advertisements
Запознахме се в социалната мрежа

Запознахме се в социалната мрежа

Запознахме се в социалната мрежа, но нещата не се развиха по правилният начин. Знаех, че така ще стане някой ден. Беше повече от очевидно. Видях ги на неговия „статус“. Лично той беше качил снимката преди няколко дни. Въпреки че не обичам да го следя в социалните...

повече информация
Седмокласник спаси възрастен

Седмокласник спаси възрастен

Седмокласник спаси възрастен човек. Ученик в седми клас от Профилираната природо-математическа гимназия в Ловеч с бързи и адекватни действия е спасил човешки живот, съобщиха от пресцентъра на общината. Според медицинските специалисти реакциите на Николай са помогнали...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.