Три са зодиите, които не могат без любовник
Дата на публикуване: 01.04.2020
три са зодиите

Три са зодиите, които не могат без любовник

Три са зодиите, които имат нужда от разнообразие в любовта. Хората разбират любовта по различен начин. За някои тя върви ръка за ръка със страстта. За други обаче страстта е нещо, което означава секс и нищо повече. Те са напълно убедени, че в изневярата няма нищо лошо.
От това коя зодия сте, зависят много и най-различни неща в живота ви. Колкото и да е странно и непонятно за едни, има зодии, за които да бъдат само е един партньор е просто невъзможно. Те са свикнали да бъдат обожавани и ухажвани и липсата на внимание е равносилна на смърт.
Има три зодии, които просто не могат без любовник. Докато за някои сексът е любов, то те просто търсят страстта в чистата ѝ форма. Колкото и да се стараят, те просто не могат да бъдат само с един партньор и винаги търсят втори човек. Кои са тези немирници, вижте в галерията горе.

1. Телец
Креватните ласки никога не са им достатъчни. Тези ненаситници са прекарали цяла върволица ентусиасти през леглото си. Дори в привидно сериозни отношения, ако сексът не върви – те се изпаряват на момента.
Има един вариант Телецът да е верен, и той е, ако партньорът му успешно задоволява дори най-извратените му сексуални фантазии. Не го ли прави – веднага търсят любовник. Същото е и с брака – подобно дългогодишно споразумение ги задушава, а скуката ги тласка към търсенето на външно разнообразие.
В кръвта на Телците е да поддържат неангажираща връзка само за с*кс. По този начин те разнообразяват живота си, но и си навличат много проблеми. Наясно са колко лесно се поддържа паралелна връзка, което по ирония на съдбата ги прави изключително ревниви.
2. Близнаци

Те имат две лица във всеки един аспект от живота си, включително и в любовта. Коварни е второто им име. Превръщат се в най-изпечени лъжци, когато стане въпрос за трети човек във връзката. В същото време мразят да им се натякват минали грешки. Това е причината да мразят да говорят за бившия си партньор и причината за раздялата. А тя често е именно изневяра.
Близнаците изневеряват често. Оправданието им е, че са били лъгани в първите си връзки. Ето защо са убедени, че ако наранят първи, няма да позволят отново да ги сполети същата съдба. Логиката им, макар и жестока, има своя резон. Те просто се защитават като всеки човек, който някога е бил нараняван.

3. Скорпион

Ако сте във връзка със Скорпион и той ви изневерява, шансът да разберете, е нулев. Деликатни и прецизни до мозъка на костите си, те прикриват старателно всяка улика. Първата изневяра са преживели тежко, с много угризения на съвестта и разкаяние. С времето обаче адреналинът и тръпката са си казали думата и са притъпили страха.
Това е и основната причина Скорпионът да търси любовници – заради тръпката. В живота не са сред най-успешните хора и се стремят да компенсират комплексите си с това, че ги искат на две места. Срещите с неуспялия Скорпион са много коварни. Излизате ли с представител на тази зодия, може би никога няма да разберете дали сте единственият, с когото се вижда.

Източник: Езине

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.