Три са зодиите, които не могат без любовник
Дата на публикуване: 01.04.2020
три са зодиите

Три са зодиите, които не могат без любовник

Три са зодиите, които имат нужда от разнообразие в любовта. Хората разбират любовта по различен начин. За някои тя върви ръка за ръка със страстта. За други обаче страстта е нещо, което означава секс и нищо повече. Те са напълно убедени, че в изневярата няма нищо лошо.
От това коя зодия сте, зависят много и най-различни неща в живота ви. Колкото и да е странно и непонятно за едни, има зодии, за които да бъдат само е един партньор е просто невъзможно. Те са свикнали да бъдат обожавани и ухажвани и липсата на внимание е равносилна на смърт.
Има три зодии, които просто не могат без любовник. Докато за някои сексът е любов, то те просто търсят страстта в чистата ѝ форма. Колкото и да се стараят, те просто не могат да бъдат само с един партньор и винаги търсят втори човек. Кои са тези немирници, вижте в галерията горе.

1. Телец
Креватните ласки никога не са им достатъчни. Тези ненаситници са прекарали цяла върволица ентусиасти през леглото си. Дори в привидно сериозни отношения, ако сексът не върви – те се изпаряват на момента.
Има един вариант Телецът да е верен, и той е, ако партньорът му успешно задоволява дори най-извратените му сексуални фантазии. Не го ли прави – веднага търсят любовник. Същото е и с брака – подобно дългогодишно споразумение ги задушава, а скуката ги тласка към търсенето на външно разнообразие.
В кръвта на Телците е да поддържат неангажираща връзка само за с*кс. По този начин те разнообразяват живота си, но и си навличат много проблеми. Наясно са колко лесно се поддържа паралелна връзка, което по ирония на съдбата ги прави изключително ревниви.
2. Близнаци

Те имат две лица във всеки един аспект от живота си, включително и в любовта. Коварни е второто им име. Превръщат се в най-изпечени лъжци, когато стане въпрос за трети човек във връзката. В същото време мразят да им се натякват минали грешки. Това е причината да мразят да говорят за бившия си партньор и причината за раздялата. А тя често е именно изневяра.
Близнаците изневеряват често. Оправданието им е, че са били лъгани в първите си връзки. Ето защо са убедени, че ако наранят първи, няма да позволят отново да ги сполети същата съдба. Логиката им, макар и жестока, има своя резон. Те просто се защитават като всеки човек, който някога е бил нараняван.

3. Скорпион

Ако сте във връзка със Скорпион и той ви изневерява, шансът да разберете, е нулев. Деликатни и прецизни до мозъка на костите си, те прикриват старателно всяка улика. Първата изневяра са преживели тежко, с много угризения на съвестта и разкаяние. С времето обаче адреналинът и тръпката са си казали думата и са притъпили страха.
Това е и основната причина Скорпионът да търси любовници – заради тръпката. В живота не са сред най-успешните хора и се стремят да компенсират комплексите си с това, че ги искат на две места. Срещите с неуспялия Скорпион са много коварни. Излизате ли с представител на тази зодия, може би никога няма да разберете дали сте единственият, с когото се вижда.

Източник: Езине

Още новини
Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България. "Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам", споделя талантливата певица,...

повече информация
Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021 ви вещае ден, в който е добре да си починете и разтоварите от напрегната седмица. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете...

повече информация
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Advertisements
Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бога. „Трябва да сме благодарни та Бог, че се събуждаме здрави и въобще започваме деня си. Сьщо така, че ни позволява да заспим в спокойствие. Винаги има нeщо, което осмисля деня ти“, сподели оrкровение Юксел Кадриев. Оказа се, че журналистът е...

повече информация
Писмо от Щатите

Писмо от Щатите

Писмо от Щатите пристигна до българка след като пътува 49 години. Това разказа пред бТВ Даниела Николаева. Тя живее от пет години на ул. Баба Илийца в столичния квартал Лагера. Преди няколко дни тя изненадващо намира в пощенската си кутия писмо, изпратено на 19...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.