Три зодии, които трябва да подсилят имунитета
Дата на публикуване: 24.03.2020
три зодии, които

Три зодии, които трябва да подсилят имунитета

Три зодии, които трябва да поработят върху подсилване на имунитета си. Докато всеки от време на време се превръща в плячка при болки в гърлото и хрема, а има и определени хора, които се разболяват от просто от променящите се сезони и лекия вятър във въздуха. Ако никога не сте мислили каква роля могат да играят звездите ви, за да разберете колко сте здрави, ние сме тук, за да ви помогнем.
Да, понякога астрологичната Вселена може да даде малко поглед върху това как определени зодиакални знаци се отнасят с уважение към тялото си, докато други може да не са щадящи към себе си. Затова, разгледайте списъка на зодиите, за да разберете дали трябва да насочите вниманието си в грижата за здравето си – както физически, така и психически. В крайна сметка няма нищо по-полезно от това да сте в добро здраве и да правите неща, които са полезни за вашето тяло и душевно състояние.

Зодия Дева
Разбираме, че сте разочаровани, че точно вашата зодия е в началото на този списък, но не се отчайвайте, а действайте. Проблемът е, въпреки че сте изключително методични в храненето на здравословни продукти и салати, балансирате диетата си, основният причинител на проблема е вашият постоянно бръмчащ ум. Като всяка Дева, вие сте склонни да се напъвате до самите граници и почти на ръба на изтощението, дори ако ситуацията не се нуждае от вашето сто процентово внимание.
Какъв е съветът ни: Спрете да изпадате в паника, когато искате да усъвършенствате най-малките подробности, правете нещата едно по едно, а не наведнъж. Можете също така да започнете да правите медитация, за да успокоите състезателния си ум. Не забравяйте, че колкото обичате съвършенството, трябва да намерите начало и да започнете отнякъде, а не да действате хаотично.

Зодия Рак

Раците са зодия на въображението и неслучайно са на второ място. Склонни са да имат нежен стомах и да се борят с храносмилателни проблеми от време на време. Раци, не само трябва да се грижите за хранителните си навици, за да подобрите здравето си, но и трябва да проверявате какво се случва в главата ви от време на време. Бидейки подхранващ знак, вие по невнимание поемате много натиск и натоварване върху себе си, което в крайна сметка това унищожава храносмилателната ви система и здравето ви.
Какъв е съветът ни: Включете в диетата си много задушени зеленчуци и пресни плодове, за да рестартирате храносмилателната система и да я поддържате и работи.

Зодия Риби

Наистина не сте изненадани, че името ви е в списъка, нали? Е, нека да видим Вие сте безкористни, съпричастни и често сте склонни да оставяте другите да ви бутат. Така че, когато започнете да поставяте другите нужда над себе си, по невнимание затруднявате здравето си. Освен това сте склонни да абсорбирате токсичната енергия на тези около вас, като допълнително включва имунната ви система да работи на макс.
Какъв е съветът ни: вземете инициативата в свои ръце и спрете да се ръководите от действията и препоръките на другите. Направете си свой начин на живот и здравословен режим на хранене.

Източник: timesofindia.indiatimes

Още новини
Ленено семе с мляко и мед

Ленено семе с мляко и мед

Ленено семе с мляко и мед е страхотно средство за махане на токсини и сваляне на лошия холестерол. Основното предимство на ленените семена е високото съдържание на ненаситени мастни киселини омега-3 (2 пъти повече, отколкото в рибеното масло) и лигнани – фитохормони,...

повече информация
Идеална двойка за пред хората

Идеална двойка за пред хората

Идеална двойка за пред хората, но съвсем друга у дома. Случвало ли ви се да мислите дадени хора за идеалната двойка, а истината да е коренно различна? С Нина и Тони се познаваме отдавна, макар че те са доста по-възрастни от мен, и винаги съм си мислела, че са от...

повече информация
Гаданията на старите българи

Гаданията на старите българи

Гаданията на старите българи. Има дни, в които са добри да се родиш и такива, които не са са предпочитане, според старите българи. Предшествениците ни са твърдели, че това в кой ден от понеделник до неделя се роди едно дете, е знак за това как ще протече целият му...

повече информация
Безусловно обичащите зодии

Безусловно обичащите зодии

Безусловно обичащите зодии са няколко. За някои хора любовта е пропаст – скочат ли веднъж в нея, връщане назад няма. Те обичат сляпо своя партньор и го приемат такъв, какъвто е – с неговите недостатъци, емоции, настроения и дори най-тъмни тайни. Това е едновременно...

повече информация
Advertisements
Последиците от коронавируса

Последиците от коронавируса

Последиците от коронавируса могат да бъдат доста неприятни. Все повече се знае за коронавируса, тъй като учените провеждат повече изследвания върху него. След първата вълна, която бе през пролетта, има процент на хора, които са се излекували, но които все още не могат...

повече информация
Юмрукът разкрива характера

Юмрукът разкрива характера

Юмрукът разкрива характера на човек - избери и виж. Частите от тялото показват много за нашата личност и пътя, по който сме преминали. Най-характерни за нас са ръцете. Много хора гледат на ръце и разбират голямо количество информация по линиите на дланите. Оказва се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.