Три зодии, които трябва да подсилят имунитета
Дата на публикуване: 24.03.2020
три зодии, които

Три зодии, които трябва да подсилят имунитета

Три зодии, които трябва да поработят върху подсилване на имунитета си. Докато всеки от време на време се превръща в плячка при болки в гърлото и хрема, а има и определени хора, които се разболяват от просто от променящите се сезони и лекия вятър във въздуха. Ако никога не сте мислили каква роля могат да играят звездите ви, за да разберете колко сте здрави, ние сме тук, за да ви помогнем.
Да, понякога астрологичната Вселена може да даде малко поглед върху това как определени зодиакални знаци се отнасят с уважение към тялото си, докато други може да не са щадящи към себе си. Затова, разгледайте списъка на зодиите, за да разберете дали трябва да насочите вниманието си в грижата за здравето си – както физически, така и психически. В крайна сметка няма нищо по-полезно от това да сте в добро здраве и да правите неща, които са полезни за вашето тяло и душевно състояние.

Зодия Дева
Разбираме, че сте разочаровани, че точно вашата зодия е в началото на този списък, но не се отчайвайте, а действайте. Проблемът е, въпреки че сте изключително методични в храненето на здравословни продукти и салати, балансирате диетата си, основният причинител на проблема е вашият постоянно бръмчащ ум. Като всяка Дева, вие сте склонни да се напъвате до самите граници и почти на ръба на изтощението, дори ако ситуацията не се нуждае от вашето сто процентово внимание.
Какъв е съветът ни: Спрете да изпадате в паника, когато искате да усъвършенствате най-малките подробности, правете нещата едно по едно, а не наведнъж. Можете също така да започнете да правите медитация, за да успокоите състезателния си ум. Не забравяйте, че колкото обичате съвършенството, трябва да намерите начало и да започнете отнякъде, а не да действате хаотично.

Зодия Рак

Раците са зодия на въображението и неслучайно са на второ място. Склонни са да имат нежен стомах и да се борят с храносмилателни проблеми от време на време. Раци, не само трябва да се грижите за хранителните си навици, за да подобрите здравето си, но и трябва да проверявате какво се случва в главата ви от време на време. Бидейки подхранващ знак, вие по невнимание поемате много натиск и натоварване върху себе си, което в крайна сметка това унищожава храносмилателната ви система и здравето ви.
Какъв е съветът ни: Включете в диетата си много задушени зеленчуци и пресни плодове, за да рестартирате храносмилателната система и да я поддържате и работи.

Зодия Риби

Наистина не сте изненадани, че името ви е в списъка, нали? Е, нека да видим Вие сте безкористни, съпричастни и често сте склонни да оставяте другите да ви бутат. Така че, когато започнете да поставяте другите нужда над себе си, по невнимание затруднявате здравето си. Освен това сте склонни да абсорбирате токсичната енергия на тези около вас, като допълнително включва имунната ви система да работи на макс.
Какъв е съветът ни: вземете инициативата в свои ръце и спрете да се ръководите от действията и препоръките на другите. Направете си свой начин на живот и здравословен режим на хранене.

Източник: timesofindia.indiatimes

Още новини
Лили Иванова критикувана

Лили Иванова критикувана

Лили Иванова критикувана след концерта си в Пловдив. Певицата ни планира да слезе от сцената след финала на турнето си, което тече в момента. Естрадната икона е обявила пред екипа си, че това са последните големи спектакли, които прави. 82-годишната легенда явно...

повече информация
Германия търси медицински сестри

Германия търси медицински сестри

Германия ни краде медицинските сестри с оферти за работа срещу 6 бона заплата. На този фон големите болници у нас закъсаха за кадри, пише " Монитор". Фирми посредници заливат сайтовете с обяви за позиции в чужбина. Най-много са именно предложенията от Германия....

повече информация
Дневен хороскоп 28 септември 2021

Дневен хороскоп 28 септември 2021

Дневен хороскоп 28 септември 2021 предвещава ден, в който е доре да се вглеждате повече в детайлите, за да не пропуснете нещо важно. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка...

повече информация
Дневен хороскоп 25 септември 2021

Дневен хороскоп 25 септември 2021

Дневен хороскоп 25 септември 2021 ви вещае ден, в който е добре да намерите време да се разведрите и да се отпуснете. Бъдете по-внимателни в действията си и не се предоверявайте на никого. Стартираме със зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 25 септември 2021 в...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 23 септември 2021

Дневен хороскоп 23 септември 2021

Дневен хороскоп 23 септември 2021 ви вещае ден, в който е добре да гледате по-ведро към живота и случващото се около вас. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави. За една...

повече информация
Дневен хороскоп 24 септември 2021

Дневен хороскоп 24 септември 2021

Дневен хороскоп 24 септември 2021 ви вещае ден, в който трябва да обърнете повече внимание на здравето си. Направете нещо полезно за себе си и ако трябва спазвайте режим. Не се претоварвайте и не се предоверявайте на никого. Стартираме със зодия Овен. Според нашия...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.