Три зодии, които трябва да подсилят имунитета
Дата на публикуване: 24.03.2020
три зодии, които

Три зодии, които трябва да подсилят имунитета

Три зодии, които трябва да поработят върху подсилване на имунитета си. Докато всеки от време на време се превръща в плячка при болки в гърлото и хрема, а има и определени хора, които се разболяват от просто от променящите се сезони и лекия вятър във въздуха. Ако никога не сте мислили каква роля могат да играят звездите ви, за да разберете колко сте здрави, ние сме тук, за да ви помогнем.
Да, понякога астрологичната Вселена може да даде малко поглед върху това как определени зодиакални знаци се отнасят с уважение към тялото си, докато други може да не са щадящи към себе си. Затова, разгледайте списъка на зодиите, за да разберете дали трябва да насочите вниманието си в грижата за здравето си – както физически, така и психически. В крайна сметка няма нищо по-полезно от това да сте в добро здраве и да правите неща, които са полезни за вашето тяло и душевно състояние.

Зодия Дева
Разбираме, че сте разочаровани, че точно вашата зодия е в началото на този списък, но не се отчайвайте, а действайте. Проблемът е, въпреки че сте изключително методични в храненето на здравословни продукти и салати, балансирате диетата си, основният причинител на проблема е вашият постоянно бръмчащ ум. Като всяка Дева, вие сте склонни да се напъвате до самите граници и почти на ръба на изтощението, дори ако ситуацията не се нуждае от вашето сто процентово внимание.
Какъв е съветът ни: Спрете да изпадате в паника, когато искате да усъвършенствате най-малките подробности, правете нещата едно по едно, а не наведнъж. Можете също така да започнете да правите медитация, за да успокоите състезателния си ум. Не забравяйте, че колкото обичате съвършенството, трябва да намерите начало и да започнете отнякъде, а не да действате хаотично.

Зодия Рак

Раците са зодия на въображението и неслучайно са на второ място. Склонни са да имат нежен стомах и да се борят с храносмилателни проблеми от време на време. Раци, не само трябва да се грижите за хранителните си навици, за да подобрите здравето си, но и трябва да проверявате какво се случва в главата ви от време на време. Бидейки подхранващ знак, вие по невнимание поемате много натиск и натоварване върху себе си, което в крайна сметка това унищожава храносмилателната ви система и здравето ви.
Какъв е съветът ни: Включете в диетата си много задушени зеленчуци и пресни плодове, за да рестартирате храносмилателната система и да я поддържате и работи.

Зодия Риби

Наистина не сте изненадани, че името ви е в списъка, нали? Е, нека да видим Вие сте безкористни, съпричастни и често сте склонни да оставяте другите да ви бутат. Така че, когато започнете да поставяте другите нужда над себе си, по невнимание затруднявате здравето си. Освен това сте склонни да абсорбирате токсичната енергия на тези около вас, като допълнително включва имунната ви система да работи на макс.
Какъв е съветът ни: вземете инициативата в свои ръце и спрете да се ръководите от действията и препоръките на другите. Направете си свой начин на живот и здравословен режим на хранене.

Източник: timesofindia.indiatimes

Още новини
Глория Петкова пилотирала самолет

Глория Петкова пилотирала самолет

Глория Петкова е пила и пилотирала самолет над Рилските езера. Моделката само за секунди поела управлението от опитния пилот. „Хванах един такъв джойстик, нещо дърпаш, държиш и пилотът по едно време: „Изправи, изправи!”, и пое вече”, споделяла е моделката, която тази...

повече информация
Баща си тръгнал с чуждо бебе

Баща си тръгнал с чуждо бебе

Баща си тръгнал с чуждо бебе и друга жена. Тази невероятна история се е случила преди повече от 20 години в един от родилните домове в украинската столица Киев. Всички в болницата обаче и до днес помнят случилото се. И има защо! Все пак не всеки ден на изписване баща...

повече информация
Истинската зодия

Истинската зодия

Истинската зодия според най-точния хороскоп. Структурен, комбиниран, виртуален, наречете го, както решите, но хороскопът, с който ще ви запознаем, е може би най-точният в света! Той представлява комбинация между вашата зодия, определена от деня и месеца на раждане, и...

повече информация
Влади Въргала и Джани

Влади Въргала и Джани

Влади Въргала не живее леко. Потвърждение на това са и снимките на актрисата в социалните мрежи с комедийния ас, на които той нежно целува сина й Иван-Александър от първия й брак. Момчето страда от аутизъм и има много специална връзка с Влади още когато двамата се...

повече информация
Advertisements
Джефри и Радина все така влюбени

Джефри и Радина все така влюбени

Джефри и Радина приковаха вниманието с незабравима сватба през 2019 година. Красивата българка Радина стана причина синът на баскетболната легенда Майкъл Джордан, Джефри, да взима уроци по български език. За новите образователни интереси на американеца предположиха...

повече информация
Лили Иванова и Драго Чая

Лили Иванова и Драго Чая

Лили Иванова и Драго Чая не са приятели от много години. Лили Иванова трудно допуска някого в живота си, но още по-трудно прощава, ако близък я разочарова. Тогава примата изхвърля предателя от сърцето и кръга си категорично и завинаги . Такава е съдбата на Драгомир...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.