Три зодии ще бъдат възнаградени от съдбата
Дата на публикуване: 10.12.2019
три зодии ще бъдат

Три зодии ще бъдат възнаградени от съдбата

Три зодии ще бъдат добре в близките 10 години, сочат астропрогнозите. Всеки иска да знае какво го чака в близкото бъдеще и дали плановете му ще се увенчаят с успех. Може би и затова много хора се доверяват на хороскопите.
Първото нещо, за което мнозина се хващат в началото на деня, е астрологичната прогноза. И според нея започват да градят плановете си.
А какво ще кажете, ако можехте да погледнете по-далеч в бъдещето и да разберете какво ви очаква в следващите 10 години? От jenata.blitz.bg имаме добра новина за вас! Астролозите са съставили списък на зодиите, които ще си живеят като крале в следващото десетилетие, започвайки от 2020-а.
Ето го й списъкът със щастливците, на които ще им върви по мед и масло чак до 2030 година.

Лъв
Вселената е подготвила няколко щедри подаръка за представителите на зодия Лъв. И всички те ще дойдат наведнъж.
Много скоро в живота ви ще започнат да се случват събития, които, на пръв поглед, нямат никакво обяснение. Ще ги почувствате със сърцето си. Някои ситуации ще ви въодушевят, ще ви помогнат в трудни моменти и могат да променят живота ви към по-добро.
През следващите 10 години ви предстоят много вълнуващи пътувания, в които ще направите интересни и дори съдбовни познанства. Вие сте пълни с енергия, много активни и затова няма да забележите малките проблеми, които се изпречват на пътя ви.
Това десетилетие ще бъде едно от най-готините и продуктивни в живота ви. Пригответе се за глобални промени.

Стрелец

Ако проявите трудолюбието, старанието и търпението си към възникващите проблеми, в следващите 10 години ще бъдат повече от незабравими! И то в най-добрия смисъл на думата!
Сега в живота ви има много трудности, включително и финансови, но скоро ще можете да ги преодолеете и да намерите стабилност и хармония. Късметът и просперитетът буквално ще нахлуят в дома ви.
Успехът обаче няма да падне от небето. Ще се наложи да се постараете малко, но всичките ви усилия ще бъдат възнаградени.
Съвсем скоро ще заживеете като крале. Животът ви ще се превърне в една непрекъсната бяла ивица, водеща към щастието!

Овен

Много представители на този знак и в момента последователно и много упорито вървят към целта си. Не всичко им се получава от първия път, проблемите са достатъчно, но те нямат никакво намерение да отстъпват! Влизаме в годината на Металния плъх, ето какво ви очаква според китайския хороскоп
Третото десетилетие на XXI век ще донесе много положителни промени в живота ви. Всичко ще започне да се подобрява сякаш с магическа пръчица.
Ще ви се струва, че не вие се приспособявате към обстоятелствата, а те към вас. Приемете даровете на Съдбата, които тя съвсем скоро ще започне да ви представя един по един.
И така през всичките следващи 10 години.

Източник: jenata.blitz.bg

Още новини
Оуен Патерсън унизи българите

Оуен Патерсън унизи българите

Оуен Патерсън унизи берачите на ягоди. Наскоро изказването на британеца Оуен Патерсън разгневи българите и то съвсем основателно. Депутатът, който изказа съмнение, че румънците и българите, които идват на Острова, за да берат ягоди, не знаят как да боравят с мобилен...

повече информация
Златна 2021 година за 3 зодии

Златна 2021 година за 3 зодии

Златна 2021 година се очертава за три зодии. И така, всички вече очакваме с нетърпение кога ще си отиде тази мръсна година на Плъха и ще дойде прекрасната и добра година на Вола.Тамара Глоба бърза да угоди с прогнозата за 2021 г. и да каже, че ще стане щастлив и...

повече информация
Насилникът ми си намери друга

Насилникът ми си намери друга

Насилникът ми ме тормозеше редовно. Ето моята история. Той ме блъсна в колата си и яростно се обърна към мен. В следващия момент усетих как юмрукът му се заби в лявата страна на челюстта ми. От силния удар залитнах, удряйки главата си в прозореца. Но това не беше...

повече информация
Иво Тинков се върна на село

Иво Тинков се върна на село

Иво Тинков се отказа от доходната си работа в Щатите заради бащината градина с ябълки. Ако ви се е случвало да пътувате между китните селата Строево и Малък чардак, няма как да не видите един от най-големите масиви с ябълки в региона, който е с площ от 120 декара....

повече информация
Advertisements
Баща изоставил отново дъщеря си

Баща изоставил отново дъщеря си

Баща изоставил отново дъщеря си. Днес ще ви разкажа историята за един странен подарък – подаръкът от тати! Това не е моята история, а на красивата ми приятелка Мария. Не можах да разбера тя се намръщи на секундата, сякаш изпитваше силна душевна болка, когато я попитах...

повече информация
Зимата на 2020-2021

Зимата на 2020-2021

Зимата на 2020-2021 се очертава като сложна. Нашите предци са се опитвали да предсказват времето от древни времена. През цялата история на човечеството са се натрупали огромен брой знаци, по които човек може да разбере каква ще бъде тази или онази зима. Времето тази...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.