Трите зодии, които хлътват на първа среща
Дата на публикуване: 12.09.2019
3 зодии

Трите зодии, които хлътват на първа среща

Всички се влюбваме рано или късно, но това са трите зодии, които хлътват до уши още в самото начало. На някои от нас ни трябва доста време, за да свикнем и опознаем човека, с когото сме се запознали. Други действаме по-емоционално и разчитаме на първоначалните си сигнали. Има случаи и на доста бързи бракове, което дори завършват щастливо. Но може би ще се съгласите, че най-важно си остава първото впечатление за човека отсреща. От него ние си градим представите за неговия характер. Затова ако той първоначално ни е допаднал е възможно малко по-късно да ни разочарова с нещо, което не сме очаквали от него. Но въпреки това, това са трите зодии, които усещат тръпката още при първия контакт на започващата връзка. Ето кои са те.
Зодия Риби

Разумът понякога ги предава и те се хвърлят във връзката още от самото начало. За тях са достатъчни буквално часове, за да се убедят, че искат да бъдат с този човек. Интуицията им подсказва, че те трябва да бъдат заедно и вече чертаят в главата си планове за съвместно бъдеще. Всичко това може да се обърне срещу тях, ако не срещнат отговора, който те са си въобразили, че ще получат. Проблемът е, че те приемат хората такива, каквито са и после, когато се окаже, че всичко се разминава от очакванията им, те страдат за избора си.
Лошото при тях е, че доста бързо се влюбват, а след това започват да забелязват недостатъците във връзката. Опитват се да променят това, за да съхранят любовната си връзка, защото за тях раздялата е немислима.
Зодия Рак
Бушуващи емоции и чувства, това са характерните черти на раците. Настроението им е изписано на лицето, те трудно се въздържат и прикриват чувствата си.

По-разумни са от рибите, което им дава голямо предимство. Но това не е пречка да се впуснат в любовни връзки веднага след първото запознанство ако човекът им хареса. Хората обичат да контактуват с представители на зодия Рак, защото те могат да изслушват хората, не ги прекъсват и са толерантни. Когато имат връзка, те успяват да спечелят човека до себе си. Ако усети, че има химия, Ракът решава, че връзката трябва да стане сериозна и се стреми да го постигне с всички сили. Тази зодия винаги усеща, ако отсрещната страна не го желе достатъчно.
Романтиката е присъща за тази зодия, те винаги си представят любов от пръв поглед и често се случва точно така. Обичат да превръщат думите в действия, милите жестове не са им чужди. Знаят как да подходят, ако искат да спечелят сърцето на някого.

Зодия Везни

Дори и да си пишете дистанционно с някоя Везна, възможно е тя да се влюби във вас. Тя усеща вашите вибрации и чрез продължително общуване е възможно да хлътне във вас. Когато се срещнете с тази зодия, нейното държание е ведро и непринудено. Те ще очакват подобно отношение и от ваша страна. Ако успеете да ги впечатлите с някакъв интересен разговор и усетят, че си подхождате в доста неща, искрата ще припламне веднага в тях. Това им е достатъчно, за да започнат връзка с вас.
Флиртът е едно от нещата, които се характеризират за Везната. Чрез погледа им можете да разберете, че те изпитват влечение към вас. Ако обичате да се смеете, не сте мълчаливи, знаете какво да кажете, вие ще спечелите сърцето им.

Още новини
Металокерамика срещу цирконий

Металокерамика срещу цирконий

За да може да направим избор трябва да се запознаем с малко повече информация. Какво е металокерамиката ? Това е метална конструкция, в повечето случаи съдържа никел, който е силен алерген. Той в повечето случай води до възпаление на венеца и лош дъх. Върху металната...

повече информация
Седмичен хороскоп 17-23 май 2021

Седмичен хороскоп 17-23 май 2021

Седмичен хороскоп 17-23 май 2021 ви вещае приятна седмица, в която не трябва да действате прибързано. Не е лошо да обръщате повече внимание на семейството и хората, на които държите. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са...

повече информация
Връзка от разстояние

Връзка от разстояние

Връзка от разстояние е трудна за поддържане. Много хора са на мнение, че връзките от разстояние никога не се получават, защото накрая всичко става твърде сложно. Да, връзките от разстояние могат да бъдат сложни, но ако решите да вложите повече усилия, ще видите, че си...

повече информация
Най-моногамните зодии

Най-моногамните зодии

Най-моногамните зодии с 4 според астролозите. С*ксът и любовта вървят ръка за ръка. Е, не във всеки случай, но е по-добре когато това е така. Но замисляли ли сте се защо някои хора са верни на половинките си до гроб, а други кръшкат при първа възможност? Е, според...

повече информация
Advertisements
Срам ме е от дъщеря си

Срам ме е от дъщеря си

Срам ме е от дъщеря си. Чуя ли някой да казва, че животът е само един и има право да си го живее, както си иска, ми прилошава. Защото имам дъщеря, която е същата стока. Не е моя родна, но съм я отгледала и затова ме е срам, че съм принудена да прикривам мръсотиите й....

повече информация
Плесента и мухълът

Плесента и мухълът

Плесента и мухълът са неразделна част от природната среда. На открито, плесените и мухълът играят много важна роля в природата, за да разграждат органичната материя, като падналите листа и мъртвите дървета, но на закрито, мухълът трябва да се избягва. Той се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.