Трите зодии, които хлътват на първа среща
Дата на публикуване: 12.09.2019
3 зодии

Трите зодии, които хлътват на първа среща

Всички се влюбваме рано или късно, но това са трите зодии, които хлътват до уши още в самото начало. На някои от нас ни трябва доста време, за да свикнем и опознаем човека, с когото сме се запознали. Други действаме по-емоционално и разчитаме на първоначалните си сигнали. Има случаи и на доста бързи бракове, което дори завършват щастливо. Но може би ще се съгласите, че най-важно си остава първото впечатление за човека отсреща. От него ние си градим представите за неговия характер. Затова ако той първоначално ни е допаднал е възможно малко по-късно да ни разочарова с нещо, което не сме очаквали от него. Но въпреки това, това са трите зодии, които усещат тръпката още при първия контакт на започващата връзка. Ето кои са те.
Зодия Риби

Разумът понякога ги предава и те се хвърлят във връзката още от самото начало. За тях са достатъчни буквално часове, за да се убедят, че искат да бъдат с този човек. Интуицията им подсказва, че те трябва да бъдат заедно и вече чертаят в главата си планове за съвместно бъдеще. Всичко това може да се обърне срещу тях, ако не срещнат отговора, който те са си въобразили, че ще получат. Проблемът е, че те приемат хората такива, каквито са и после, когато се окаже, че всичко се разминава от очакванията им, те страдат за избора си.
Лошото при тях е, че доста бързо се влюбват, а след това започват да забелязват недостатъците във връзката. Опитват се да променят това, за да съхранят любовната си връзка, защото за тях раздялата е немислима.
Зодия Рак
Бушуващи емоции и чувства, това са характерните черти на раците. Настроението им е изписано на лицето, те трудно се въздържат и прикриват чувствата си.

По-разумни са от рибите, което им дава голямо предимство. Но това не е пречка да се впуснат в любовни връзки веднага след първото запознанство ако човекът им хареса. Хората обичат да контактуват с представители на зодия Рак, защото те могат да изслушват хората, не ги прекъсват и са толерантни. Когато имат връзка, те успяват да спечелят човека до себе си. Ако усети, че има химия, Ракът решава, че връзката трябва да стане сериозна и се стреми да го постигне с всички сили. Тази зодия винаги усеща, ако отсрещната страна не го желе достатъчно.
Романтиката е присъща за тази зодия, те винаги си представят любов от пръв поглед и често се случва точно така. Обичат да превръщат думите в действия, милите жестове не са им чужди. Знаят как да подходят, ако искат да спечелят сърцето на някого.

Зодия Везни

Дори и да си пишете дистанционно с някоя Везна, възможно е тя да се влюби във вас. Тя усеща вашите вибрации и чрез продължително общуване е възможно да хлътне във вас. Когато се срещнете с тази зодия, нейното държание е ведро и непринудено. Те ще очакват подобно отношение и от ваша страна. Ако успеете да ги впечатлите с някакъв интересен разговор и усетят, че си подхождате в доста неща, искрата ще припламне веднага в тях. Това им е достатъчно, за да започнат връзка с вас.
Флиртът е едно от нещата, които се характеризират за Везната. Чрез погледа им можете да разберете, че те изпитват влечение към вас. Ако обичате да се смеете, не сте мълчаливи, знаете какво да кажете, вие ще спечелите сърцето им.

Още новини
Маргарита Паскалева с прогноза

Маргарита Паскалева с прогноза

Маргарита Паскалева има 24 години опит в астрологията. От 10 години е член на Българска астрологична асоциацията. Към момента е и преподавател по астрология към асоциацията. В текущото интервю Паскалева говори за затъмненията и ретроградните планети през годината и за...

повече информация
Съпругата на Гунди

Съпругата на Гунди

Съпругата на Гунди съобщи, че българският футболист не си е отишъл богат. Мартин Питърс от Уест хям опитал да си смени фланелката с Гунди след гола му на „Уембли“, но там някой от нашата делегация го отпратил и му дават от резервния екип. Фланелката на Георги е стояла...

повече информация
Нейко Решовски получава инфаркт

Нейко Решовски получава инфаркт

Нейко Решовски е учител по български език и литература в професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров” в Бургас. Той е само на 49 години, но вече можеше да не е между живите, защото точно по Коледа получава инфаркт. Има обаче една малка подробност – по...

повече информация
Орлин Горанов с извинение

Орлин Горанов с извинение

Орлин Горанов с извинение за гафа, който сътвори в предаването си. Водещият на „Последният печели“ Орлин Горанов поднесе официално извинения както от свое име, така и от това на екипа на тв предаването, след като по-рано днес беше обвинен в реч на омразата и цитиране...

повече информация
Advertisements
Месечен хороскоп март 2021

Месечен хороскоп март 2021

Месечен хороскоп март 2021 ви вещае месец, изпълнен с нови преживявания. Бъдете оптимисти, нещата ще се оправят с всеки изминал ден. Стартираме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп март 2021 през март Овенът ще бъде силно повлиян от силата на Венера. Ще имате...

повече информация
Не ядосвайте тези зодии

Не ядосвайте тези зодии

Не ядосвайте тези зодии, защото гневът им ще се стовари върху вас с всичка сила. Всички знаем, че има хора, които не умеят да контролират гнева си. Не само това – в повечето случаи те са способни да избухнат и от най-малкото нещо. Мнозина смятат, че за това колко...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.