Трите зодии, които хлътват на първа среща
Дата на публикуване: 12.09.2019
3 зодии

Трите зодии, които хлътват на първа среща

Всички се влюбваме рано или късно, но това са трите зодии, които хлътват до уши още в самото начало. На някои от нас ни трябва доста време, за да свикнем и опознаем човека, с когото сме се запознали. Други действаме по-емоционално и разчитаме на първоначалните си сигнали. Има случаи и на доста бързи бракове, което дори завършват щастливо. Но може би ще се съгласите, че най-важно си остава първото впечатление за човека отсреща. От него ние си градим представите за неговия характер. Затова ако той първоначално ни е допаднал е възможно малко по-късно да ни разочарова с нещо, което не сме очаквали от него. Но въпреки това, това са трите зодии, които усещат тръпката още при първия контакт на започващата връзка. Ето кои са те.
Зодия Риби

Разумът понякога ги предава и те се хвърлят във връзката още от самото начало. За тях са достатъчни буквално часове, за да се убедят, че искат да бъдат с този човек. Интуицията им подсказва, че те трябва да бъдат заедно и вече чертаят в главата си планове за съвместно бъдеще. Всичко това може да се обърне срещу тях, ако не срещнат отговора, който те са си въобразили, че ще получат. Проблемът е, че те приемат хората такива, каквито са и после, когато се окаже, че всичко се разминава от очакванията им, те страдат за избора си.
Лошото при тях е, че доста бързо се влюбват, а след това започват да забелязват недостатъците във връзката. Опитват се да променят това, за да съхранят любовната си връзка, защото за тях раздялата е немислима.
Зодия Рак
Бушуващи емоции и чувства, това са характерните черти на раците. Настроението им е изписано на лицето, те трудно се въздържат и прикриват чувствата си.

По-разумни са от рибите, което им дава голямо предимство. Но това не е пречка да се впуснат в любовни връзки веднага след първото запознанство ако човекът им хареса. Хората обичат да контактуват с представители на зодия Рак, защото те могат да изслушват хората, не ги прекъсват и са толерантни. Когато имат връзка, те успяват да спечелят човека до себе си. Ако усети, че има химия, Ракът решава, че връзката трябва да стане сериозна и се стреми да го постигне с всички сили. Тази зодия винаги усеща, ако отсрещната страна не го желе достатъчно.
Романтиката е присъща за тази зодия, те винаги си представят любов от пръв поглед и често се случва точно така. Обичат да превръщат думите в действия, милите жестове не са им чужди. Знаят как да подходят, ако искат да спечелят сърцето на някого.

Зодия Везни

Дори и да си пишете дистанционно с някоя Везна, възможно е тя да се влюби във вас. Тя усеща вашите вибрации и чрез продължително общуване е възможно да хлътне във вас. Когато се срещнете с тази зодия, нейното държание е ведро и непринудено. Те ще очакват подобно отношение и от ваша страна. Ако успеете да ги впечатлите с някакъв интересен разговор и усетят, че си подхождате в доста неща, искрата ще припламне веднага в тях. Това им е достатъчно, за да започнат връзка с вас.
Флиртът е едно от нещата, които се характеризират за Везната. Чрез погледа им можете да разберете, че те изпитват влечение към вас. Ако обичате да се смеете, не сте мълчаливи, знаете какво да кажете, вие ще спечелите сърцето им.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Още новини
Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова е магнетична не само на сцената и малкия екран, оказва се, че е и сладкодумна разказвачка. Познаваме я от знаковите роли в някои от най-популярните български филми и сериали през последните години - "Под прикритие", "Дървото на живота",...

повече информация
Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия или последния ден преди локдауна. Лора Петрова живее във Виена от 6 години. В своя публикация във Фейсбук младата дама коментира последиците от COVID ограниченията, въведени през последните дни в Австрия. Тя описва в детайли огромния хаос в...

повече информация
Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата разбуни духовете в социалните мрежи. В социалната мрежа е публикувано отворено писмо на мъж от Павликени, изписал трите си имена и пълен адрес по местоживеене, което той е изпратил до СЕМ и до продуцентите на предаването ФЕРМАТА, предаде...

повече информация
Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021 ви вещае страхотен коледен месе. Започваме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп декември 2021 през декември мислите и чувствата, натрупани през годината, ще изплуват, поради което Овенът може да изпита силно главоболие или...

повече информация
Advertisements
Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета! Почти нищо не знаем за нея – Христина Хранова Ценкова, както и за родното й село Клисура, заличено от земите на Софийска област още през ужасите на многовековното османско робство. Семейството й, побягнало от робските безчинства в...

повече информация
Изборното хоро през соца

Изборното хоро през соца

Изборното хоро е запазена марка на Тодор Живков. По негово време гласът на народа задължително се увенчаваше с танца на радостта. След пускане на бюлетината Живков повеждаше хоро пред избирателната секция. То беше Дайчовото – любимото на Първия. В спомените си Цола...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.