Трите зодии, които хлътват на първа среща
Дата на публикуване: 12.09.2019
3 зодии

Трите зодии, които хлътват на първа среща

Всички се влюбваме рано или късно, но това са трите зодии, които хлътват до уши още в самото начало. На някои от нас ни трябва доста време, за да свикнем и опознаем човека, с когото сме се запознали. Други действаме по-емоционално и разчитаме на първоначалните си сигнали. Има случаи и на доста бързи бракове, което дори завършват щастливо. Но може би ще се съгласите, че най-важно си остава първото впечатление за човека отсреща. От него ние си градим представите за неговия характер. Затова ако той първоначално ни е допаднал е възможно малко по-късно да ни разочарова с нещо, което не сме очаквали от него. Но въпреки това, това са трите зодии, които усещат тръпката още при първия контакт на започващата връзка. Ето кои са те.
Зодия Риби

Разумът понякога ги предава и те се хвърлят във връзката още от самото начало. За тях са достатъчни буквално часове, за да се убедят, че искат да бъдат с този човек. Интуицията им подсказва, че те трябва да бъдат заедно и вече чертаят в главата си планове за съвместно бъдеще. Всичко това може да се обърне срещу тях, ако не срещнат отговора, който те са си въобразили, че ще получат. Проблемът е, че те приемат хората такива, каквито са и после, когато се окаже, че всичко се разминава от очакванията им, те страдат за избора си.
Лошото при тях е, че доста бързо се влюбват, а след това започват да забелязват недостатъците във връзката. Опитват се да променят това, за да съхранят любовната си връзка, защото за тях раздялата е немислима.
Зодия Рак
Бушуващи емоции и чувства, това са характерните черти на раците. Настроението им е изписано на лицето, те трудно се въздържат и прикриват чувствата си.

По-разумни са от рибите, което им дава голямо предимство. Но това не е пречка да се впуснат в любовни връзки веднага след първото запознанство ако човекът им хареса. Хората обичат да контактуват с представители на зодия Рак, защото те могат да изслушват хората, не ги прекъсват и са толерантни. Когато имат връзка, те успяват да спечелят човека до себе си. Ако усети, че има химия, Ракът решава, че връзката трябва да стане сериозна и се стреми да го постигне с всички сили. Тази зодия винаги усеща, ако отсрещната страна не го желе достатъчно.
Романтиката е присъща за тази зодия, те винаги си представят любов от пръв поглед и често се случва точно така. Обичат да превръщат думите в действия, милите жестове не са им чужди. Знаят как да подходят, ако искат да спечелят сърцето на някого.

Зодия Везни

Дори и да си пишете дистанционно с някоя Везна, възможно е тя да се влюби във вас. Тя усеща вашите вибрации и чрез продължително общуване е възможно да хлътне във вас. Когато се срещнете с тази зодия, нейното държание е ведро и непринудено. Те ще очакват подобно отношение и от ваша страна. Ако успеете да ги впечатлите с някакъв интересен разговор и усетят, че си подхождате в доста неща, искрата ще припламне веднага в тях. Това им е достатъчно, за да започнат връзка с вас.
Флиртът е едно от нещата, които се характеризират за Везната. Чрез погледа им можете да разберете, че те изпитват влечение към вас. Ако обичате да се смеете, не сте мълчаливи, знаете какво да кажете, вие ще спечелите сърцето им.

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Месечен хороскоп ноември 2022

Месечен хороскоп ноември 2022

Месечен хороскоп ноември 2022 ви вещае период, в който няма да липсват трудности и предизвикателства. Повечето от вас ще успеят да ги преодолеят успешно и без сътресения. Стартираме от зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп ноември 2022 месецът ще донесе трудности...

повече информация
Пиене на вода с лимон

Пиене на вода с лимон

Пиене на вода с лимон е добър избор за всеки, който иска да се прочисти. Водата с лимон е чудесен начин да бъдете здрави и енергични. Нейните предимства се възхваляват от актриси, певици и знаменитости. Лимонът е отличен източник на витамин С и фибри. Тази комбинация...

повече информация
Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак и други тежки метали. Всички сме замърсени с тежки метали, включително живак. Техен източник са не само чешмяна вода и храна, но и опаковките. Живак и други вредни за здравето метали могат да присъстват в лекарства, кухненски съдове и...

повече информация
Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона може да послужат за много неща. Бульонът е лесна за приготвяне супа, позната ни от векове. Обичаме да го хапваме и с удоволствие го приготвяме на семейни вечери, обеди и тържества. Всяка домакиня има свои изпитани трикове, които правят бульона...

повече информация
Скърцане със зъби

Скърцане със зъби

Скърцане със зъби през нощта се наблюдава при много хора. Нощта е предназначена да бъде период на спокойствие и тишина - спокойни вечери, приятни сънища и дори подмладяване преди следващия ден. Но когато си имате работа със скърцане със зъби, това вероятно не е така....

повече информация
Eфект на смешен газ

Eфект на смешен газ

Азотен оксид и неговото действие. Използва се само от време на време в стоматологията, но принадлежи. Той действа най-добре при концентрация от 40 или 50% и няма странични ефекти. По-високите концентрации могат да причинят нежелани реакции. В най-лошите случаи тези...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.