Цветът на котките влияе на съдбата на собственика
Дата на публикуване: 23.01.2020
цветът на котките

Цветът на котките влияе на съдбата на собственика

Цветът на котките наистина влияе на съдбата на собствениците. Специалистите смятат, че котките могат да обитават паралелни светове, до които хората нямат достъп, като освен това имат способност да влияят и на съдбата ни, като попадат с определена мисия в живота ни.
Каква ролята на котката в живота ви, зависи от цвета му. Защото именно цветът на козината определя енергията на животното.
1. Бял
Бялото е цветът на здравето и дълголетието.
Това са котки лечители.
Вие самият може би сте забелязали, че вашата котка обича да стои в скута ви и да мърка силно. Мислите ли, че така си почива? Точно обратното! Тя ви лекува от болести и ви зарежда с енергия.

2. Колор пойнт
Този цвят се характеризира с лека окраска, светло тяло и по-тъмни лапи, опашка, муцуна и уши. Такива котки даряват на стопаните си дълголетие.
Но това не е всичко! Ако имате такава котка, тогава има всички шансове да постигнете успехи във вашия бизнес.
3. На райета
Те са много често срещани. Този цвят говори за изключително силна енергийна връзка с другия свят.
Това означава, че собственикът ще получава интуитивни сигнали за това как да се държи в определени ситуации, сякаш „от нищото“. Но всъщност това ще е благодарение на присъствието на вярната котка в стаята!

4. Рижав

Тези котки носят енергията на самото слънце. Те ще донесат богатство в къщата.
Вие сами ще се чудите защо изведнъж сте такъв късметлия във всичко. А причината за вашия успех е мъркащия приятел в скута ви.

5. Сив

Сивите котки изглеждат скромни и незабележими, но тяхната мисия е може би най-важната. Те внасят любов и уют в къщата, балансират бушуващите страсти, действат на господарите си като успокоително.
Ако в къщата се е настанила сива котка, очаква ви стабилност и хармония.

6. Трицветна

Отдавна е известно, че щом такава котка прекрачи прага на вашия дом, щастието идва с нея!
Всички неприятности ще заобикалят къщата ви, отношенията ще се развиват хармонично, доходите ви ще се увеличават. Ще почувствате вътрешен мир и истинско щастие.

7. Черен

Отдавна се смята, че черните котки са постоянните спътници на вещици и магьосници. Ако в къщата ви се е настанило черно коте, бъдете сигурни, че сте получили силна защита.

Черната котка ще предпази дома ви от зли духове и проклятия. Тя ще ви дари със своята мъдрост и прозрение, така че вие сами ще се научите да заобикаляте неприятностите.

Източник: За жената

Още новини
Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната. В САЩ излиза интересна дописка в The Dallas Morning News. След поредната бомбардировка в Кандахар, американците пленяват един от полевите командири на талибаните. По време на разпита 70- годишния афганистанец Абдула, разказва интересна...

повече информация
Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете Сърбия за инвестиции. Въпреки приказките на досегашните политици от телевизионния екран как благодарение на тях България е станала просперираща държава, статистиката на европейската агенция Евростат показва, че всъщност освен по бедност, смъртност и...

повече информация
Русия спира полетите до България

Русия спира полетите до България

Русия спира полетите на свои туристи за България – за това алармираха от Регионалната туристическа камара. Това се случва след призива на руския политик Владимир Жириновски, един от най-горещите привърженици на президента Владимир Путин, който поиска държавата...

повече информация
Дама без маска

Дама без маска

Дама без маска обидила униформен служител. Истински цирк разиграла пловдивчанка, потъпкала противоепидемичните мерки и обиждала полицай, научи „Марица“. Заради неносенето на маска тя се е сдобила с акт, а вулгарното ѝ поведение пък станало причина да бъде съдена от...

повече информация
Advertisements
ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща на екран. Нова телевизия сериозно обмисля да върне в ефира си своето най-популярно риалити „ВИП Брадър”. Това ще бъде отговорът й на завръщането на „Сървайвър” по Би Ти Ви. Големият брат е единственото шоу, излъчвано в България, което може да се...

повече информация
Последната жена на Милен

Последната жена на Милен

Последната жена на Милен Цветков - нумероложката Милена Иванова- ЕА разказа в книга за съвместния им живот, пише HotArena. Бурната им връзка продължава година и две седмици и преминава през куп перипетии. Милена споделя в томчето „379 дни с Милен Цветков” за първата...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.