Цветът на котките влияе на съдбата на собственика
Дата на публикуване: 23.01.2020
цветът на котките

Цветът на котките влияе на съдбата на собственика

Цветът на котките наистина влияе на съдбата на собствениците. Специалистите смятат, че котките могат да обитават паралелни светове, до които хората нямат достъп, като освен това имат способност да влияят и на съдбата ни, като попадат с определена мисия в живота ни.
Каква ролята на котката в живота ви, зависи от цвета му. Защото именно цветът на козината определя енергията на животното.
1. Бял
Бялото е цветът на здравето и дълголетието.
Това са котки лечители.
Вие самият може би сте забелязали, че вашата котка обича да стои в скута ви и да мърка силно. Мислите ли, че така си почива? Точно обратното! Тя ви лекува от болести и ви зарежда с енергия.

2. Колор пойнт
Този цвят се характеризира с лека окраска, светло тяло и по-тъмни лапи, опашка, муцуна и уши. Такива котки даряват на стопаните си дълголетие.
Но това не е всичко! Ако имате такава котка, тогава има всички шансове да постигнете успехи във вашия бизнес.
3. На райета
Те са много често срещани. Този цвят говори за изключително силна енергийна връзка с другия свят.
Това означава, че собственикът ще получава интуитивни сигнали за това как да се държи в определени ситуации, сякаш „от нищото“. Но всъщност това ще е благодарение на присъствието на вярната котка в стаята!

4. Рижав

Тези котки носят енергията на самото слънце. Те ще донесат богатство в къщата.
Вие сами ще се чудите защо изведнъж сте такъв късметлия във всичко. А причината за вашия успех е мъркащия приятел в скута ви.

5. Сив

Сивите котки изглеждат скромни и незабележими, но тяхната мисия е може би най-важната. Те внасят любов и уют в къщата, балансират бушуващите страсти, действат на господарите си като успокоително.
Ако в къщата се е настанила сива котка, очаква ви стабилност и хармония.

6. Трицветна

Отдавна е известно, че щом такава котка прекрачи прага на вашия дом, щастието идва с нея!
Всички неприятности ще заобикалят къщата ви, отношенията ще се развиват хармонично, доходите ви ще се увеличават. Ще почувствате вътрешен мир и истинско щастие.

7. Черен

Отдавна се смята, че черните котки са постоянните спътници на вещици и магьосници. Ако в къщата ви се е настанило черно коте, бъдете сигурни, че сте получили силна защита.

Черната котка ще предпази дома ви от зли духове и проклятия. Тя ще ви дари със своята мъдрост и прозрение, така че вие сами ще се научите да заобикаляте неприятностите.

Източник: За жената

Още новини
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements
Разведох се на 47

Разведох се на 47

Разведох се на 47 години. В писмо до в.“ДОКТОР“, чийто нов брой вече е на пазара, една жена на средна възраст описва сложната лична ситуация, в която е изпаднала напоследък и търси компетентен съвет. Ето какво пише Мариана Христова от София: Аз съм на 47 години. След...

повече информация
Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин. Как се стигна до това. Милко Иванов, собственик на фирма за хранителни продукти в България, оперирайки на преса в цеха си по погрешка наранява пръста си. Търси помощ първо от българските лекари, а след това заминава и за лечение в...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.