Цветът на котките влияе на съдбата на собственика
Дата на публикуване: 23.01.2020
цветът на котките

Цветът на котките влияе на съдбата на собственика

Цветът на котките наистина влияе на съдбата на собствениците. Специалистите смятат, че котките могат да обитават паралелни светове, до които хората нямат достъп, като освен това имат способност да влияят и на съдбата ни, като попадат с определена мисия в живота ни.
Каква ролята на котката в живота ви, зависи от цвета му. Защото именно цветът на козината определя енергията на животното.
1. Бял
Бялото е цветът на здравето и дълголетието.
Това са котки лечители.
Вие самият може би сте забелязали, че вашата котка обича да стои в скута ви и да мърка силно. Мислите ли, че така си почива? Точно обратното! Тя ви лекува от болести и ви зарежда с енергия.

2. Колор пойнт
Този цвят се характеризира с лека окраска, светло тяло и по-тъмни лапи, опашка, муцуна и уши. Такива котки даряват на стопаните си дълголетие.
Но това не е всичко! Ако имате такава котка, тогава има всички шансове да постигнете успехи във вашия бизнес.
3. На райета
Те са много често срещани. Този цвят говори за изключително силна енергийна връзка с другия свят.
Това означава, че собственикът ще получава интуитивни сигнали за това как да се държи в определени ситуации, сякаш „от нищото“. Но всъщност това ще е благодарение на присъствието на вярната котка в стаята!

4. Рижав

Тези котки носят енергията на самото слънце. Те ще донесат богатство в къщата.
Вие сами ще се чудите защо изведнъж сте такъв късметлия във всичко. А причината за вашия успех е мъркащия приятел в скута ви.

5. Сив

Сивите котки изглеждат скромни и незабележими, но тяхната мисия е може би най-важната. Те внасят любов и уют в къщата, балансират бушуващите страсти, действат на господарите си като успокоително.
Ако в къщата се е настанила сива котка, очаква ви стабилност и хармония.

6. Трицветна

Отдавна е известно, че щом такава котка прекрачи прага на вашия дом, щастието идва с нея!
Всички неприятности ще заобикалят къщата ви, отношенията ще се развиват хармонично, доходите ви ще се увеличават. Ще почувствате вътрешен мир и истинско щастие.

7. Черен

Отдавна се смята, че черните котки са постоянните спътници на вещици и магьосници. Ако в къщата ви се е настанило черно коте, бъдете сигурни, че сте получили силна защита.

Черната котка ще предпази дома ви от зли духове и проклятия. Тя ще ви дари със своята мъдрост и прозрение, така че вие сами ще се научите да заобикаляте неприятностите.

Източник: За жената

Още новини
Илиана Раева отговори на Нешка

Илиана Раева отговори на Нешка

Илиана Раева отговори на Нешка Робева. Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева отговори на атаката на легендарната треньорка Нешка Робева. Припомняме, че Робева бе афектирана от случилото се с ансамбъла ни след завършилото...

повече информация
Месецът на раждане

Месецът на раждане

Месецът на раждане закрива характерът на човек. Много хора вярват в астрологията и в знаците от зодиака и влиянието им върху характера ни. Повечето учени и психолози са на мнението, че всъщност месецът на раждане е определящ за бъдещето и живота на даден индивид. Факт...

повече информация
Манипулаторите са от три зодии

Манипулаторите са от три зодии

Манипулаторите са най-често от три зодии. Това са зодиите, които над всичко поставят интересите си и ако нещо не е свързано с тях, не си мръдват и пръста, не създават приятелства и познанства, изобщо нища, ако няма да имат някаква полза след това. На почетното трето...

повече информация
Български доктор в Париж за Ковид19

Български доктор в Париж за Ковид19

Български доктор в Париж с интересна позиция за Ковид19. Д-р Елена Радева работи от 20 години във Франция. Завършила е медицина в България и е работила тук, после е специализирала и в Монпелие. Съпругът ѝ също е лекар във Франция. Написаното от нея разкрива непозната...

повече информация
Advertisements
Запознахме се в социалната мрежа

Запознахме се в социалната мрежа

Запознахме се в социалната мрежа, но нещата не се развиха по правилният начин. Знаех, че така ще стане някой ден. Беше повече от очевидно. Видях ги на неговия „статус“. Лично той беше качил снимката преди няколко дни. Въпреки че не обичам да го следя в социалните...

повече информация
Седмокласник спаси възрастен

Седмокласник спаси възрастен

Седмокласник спаси възрастен човек. Ученик в седми клас от Профилираната природо-математическа гимназия в Ловеч с бързи и адекватни действия е спасил човешки живот, съобщиха от пресцентъра на общината. Според медицинските специалисти реакциите на Николай са помогнали...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.