Цветовете на завесите
цветовете на завесите

Цветовете на завесите влияят на домакинството. Всяка къща има завеси, завеси, завеси. Не само за красота и любопитни очи, хората ги окачват на прозорците. Нашите мъдри предци са вярвали, че завесите предпазват от зло, добавят здраве и радост към живота, дават пари и други ползи. Всичко е за цвета на завесите.
Бели завеси
Популярните бели завеси означават чистота и единство. Те предпазват от негативизъм, отрицателни емоции, зло око, зло. Затова не е случайно, че завесите от този цвят могат да се видят в почти всеки дом.
Сини завеси
За здрав и пълноценен сън, ярки сънища, спокойствие и прозорец на спалнята е препоръчително да се „обличате“ в сини или сини завеси. Тези цветове се отпускат и умиротворяват, носят хармония, вътрешен мир, потискат тревожността, раздразнителността. Синият цвят кара интуицията да работи по-добре.
Прасковeни завеси
Прасковените завеси ще добавят радост в манастира. С такива завеси можете да почувствате, че е приятно да сте в къщата. Те ще са като обгръщащи с топлата си светлина. Такива завеси ще допринесат за прилив на сила, ще помогнат в борбата с негативните чувства.

Зелени завеси
Зелените цветове се свързват с природата. С такива завеси на собствениците на апартамента се гарантира отлично здраве, бързо възстановяване на силата, енергията. Всички основни конфликти, кавги, недоразумения също се потушават в основата.
Сиви завеси
Завесите в сиво са обвити в идеално спокойствие. В такава стая искам да се отпусна повече, наслаждавайки се на вътрешното спокойствие. Всички проблеми минават настрани. Също така този цвят символизира помирението.
Жълти завеси
Жълтите завеси ще увеличат радостта, ентусиазма, оптимизма. Те имат благоприятен ефект върху настроението, повишават жизнеността. Такива завеси изпълват къщата с енергията на слънцето, светлината, топлината, в резултат на което блусът и мързелът моментално преминават.

Розови завеси

Розовият цвят привлича нежната любов. В стаи с такива завеси съществува подсъзнателно настроение за хармония и хармония, желанието шумно да се установи кой е прав и кой е виновен. Също така, розовият цвят помага да се измъкнете от депресията и е свързан с надеждност, лукс.

Оранжеви завеси

Оранжевите завеси са необходими за тези, които са загубили вкуса на живота и виждат всичко само в сиво. Този нюанс ще изпълни с енергия на творение и креативност. Също така този нюанс има благоприятен ефект върху сферата на интелигентността.

Червени завеси

Червените завеси в къщата ще придадат на домакинството активност и решителност. Желанието да се занимаваш със спорт, да печелиш, да изпревариш останалите ще се увеличи.

Прозрачни завеси

Прозрачните завеси са неутрални и не носят никаква информация.

Моделите върху тъканта добавят определени свойства към основния цвят. Различните жартиери изпълняват същата функция. Бабите често им говореха или бродираха защитни шарки върху тях. Можете да добавите завеси със защитни символи.

Не забравяйте, че завесите абсорбират отрицателна енергия, така че те трябва да се мият поне 3 пъти месечно.

Източник: За жената

Още новини
Боза в домашни условия

Боза в домашни условия

Боза е дума от турско-персийски произход, което подсказва, че родината й е Близкият изток. Тази освежителна напитка се пие най-много у нас и в Турция и по-малко в Сърбия, Румъния и Гърция. Разпространена е също в казвказките райони на Русия и в някои арабски страни....

повече информация
Майка написа писмо на дъщеря си

Майка написа писмо на дъщеря си

Майка написа писмо на дъщеря си, които разтърси обществото. В него има доста истини и всяка майка си мисли подобни неща, когато детето й порасне. Ето какво пише: Здравей, дъще! 1.След 3 години, аз мога да те изгоня от дома. Това звучи страшно, нали? Но въпреки това,...

повече информация
Крадците на мъже са от тези 3 зодии

Крадците на мъже са от тези 3 зодии

Крадците на мъже се характеризират с това, че нямат особени задръжки. Изневярата не е приятно нещо, но понякога тя е заложена в зодията на жената. Такъв тип жени просто им е в кръвта да откраднат чужд мъж. Някои дори го правят ей, така, само за спорта. После може и да...

повече информация
Как да не загубите мъжа до вас

Как да не загубите мъжа до вас

Как да не загубите мъжа до вас - полезни съвети. Връзката между жената и мъжа е доста крехко нещо. В началото чувствата са винаги по-силни, отколкото след няколко седмици или месеци. За да се развие романсът и да се премине към нови етапи, любовта не е достатъчна....

повече информация
Advertisements
Не смесвайте с яйца 7 храни

Не смесвайте с яйца 7 храни

Не смесвайте с яйца тези 7 храни, защото е вредно и може да напълнеете. Всъщност ние всеки ден "бомбардираме" стомасите си не само с нежелана храна, но и с напълно вредни храни. Здравословните естествени съставки се превръщат във врагове на храносмилането и тънка...

повече информация
Училищният тормоз остави следи

Училищният тормоз остави следи

Училищният тормоз остави следи. Едва когато остарях, разбрах колко щети ми е нанесло миналото. Не е лесно да погледна назад и да се сблъскам с болката, но след пенсионирането го направих. Това не беше съзнателно решение, а по-скоро процес, в който започнах да мисля...

повече информация
Advertisements