Умната жена не издържа тези 6 неща
Дата на публикуване: 28.05.2020
умната жена

Умната жена не издържа тези 6 неща

Умната жена се познава по няколко основни качества, които я отличават от останалите.  Да приемеш любимия човек такъв, какъвто е, разбира се, прави една жена мъдра Но за някои неща има граници, които именно интелигентните хора не разрешават да се преминават.
Смята се, че една умна жена знае кога може да затвори очи и да ви прости. Разбира се това се получава само, ако тя наистина има акъл.
Има неща, които, ако една представителка на нежния пол се смята за достатъчно умна и зряла, няма да допусне в живота си. Тези жени уважават както себе си, така и личното си пространство.

1. Унижение
Има такава категория мъже, които обичат да се утвърждават за сметка на жените във връзката им. Те лесно обиждат половинките си не само с думи, ами и с действия.
Мъдрата жена съумява да потисне всеки такъв опит и показва, че няма да търпи обиди или унижения.
Умните жени обикновено предупреждават веднъж и, ако господинът не ги чуе или не иска да го стори, просто се сбогуват с него.
2. Лекомислие
Какво е това състояние при един възрастен човек? Това е състояние, в което той не осъзнава до какво ще доведат действията му, когато той не държи на думата си.

Мъдрата жена знае, че това е качество на мъже, които са инфантилни и няма никакъв смисъл да се доверява на човек, който не е способен да отговаря за действията си.

За жалост има много дами, които с години търпят такива мъже.

3. Тирания

Природата е създала различни мъже и жени. Мъжът е ловец, целта му е да си спечели жената, а това значи да се пребори за нея.

За съжаление не всички мъже разбират това и си позволяват да унижават и обиждат жените си, като буквални ги тероризират и ограничават свободата им. Забраняват им общуването с приятели и роднини, а всичко това е прикрито от ревност или любов.

За съжаление едно такова поведение няма нищо общо с любовта. Мъдрата жена разбира навреме, че мъжът до нея се опитва да ограничи личното й пространство и нахлува постоянно в него и затова бързо слага край на такива отношения, преди да е станало твърде късно.

4. Зависимост

Умната жена знае, че борбата с мъж, който има някаква зависимост е безполезна. Без значение какво ще обещава, ако един човек е пияница, хазартен тип или взима наркотици, на него просто не може да се вярва.

Той трябва да се лекува не защото жена му настоява, а заради самия себе си.

Мъдрата жена осъзнава, че да живее с такъв човек би било ад и бяга, преди да е станало твърде късно.

5. Паразитизъм

Съвременните жени изкарват добри пари и могат да осигурят за себе си и децата си добро бъдеще.

Има много мъже, които също осъзнават това и решават да се възползват. В много двойки в днешно време ролите са сменени – дамите изкарват парите, а мъжете се занимават с децата у дома. Една мъдра жена обаче не би допуснала това.

6. Предателство

Разбира се, това понятие е много индивидуално. За някои жени това е изневяра, за други може д е нещо по-дребно.

Всяка мъдра жена има свои принципи, които не нарушава Ако тя разбере за предателство на мъжа й, без значение в какво се изразява то, то тя се сбогува с него.

Източник: Жената – БЛИЦ

Още новини
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бога. „Трябва да сме благодарни та Бог, че се събуждаме здрави и въобще започваме деня си. Сьщо така, че ни позволява да заспим в спокойствие. Винаги има нeщо, което осмисля деня ти“, сподели оrкровение Юксел Кадриев. Оказа се, че журналистът е...

повече информация
Писмо от Щатите

Писмо от Щатите

Писмо от Щатите пристигна до българка след като пътува 49 години. Това разказа пред бТВ Даниела Николаева. Тя живее от пет години на ул. Баба Илийца в столичния квартал Лагера. Преди няколко дни тя изненадващо намира в пощенската си кутия писмо, изпратено на 19...

повече информация
Advertisements
Жени на 40 изглеждат като момичета

Жени на 40 изглеждат като момичета

Жени на 40 изглеждат като момичета, а други вече са баби. Защо се случва това? И не, не касае използването на козметика и процедури. Ето няколко причини, поради които много жени на четиридесет години се смятат, а и изглеждат като баби: 1. Човек получава усещането, че...

повече информация
Северна Добруджа се дава на Румъния

Северна Добруджа се дава на Румъния

Северна Добруджа се дава на Румъния. През 1978 г. изтекъл 100-годишният договор, но Брежнев казал на Първия, че не иска да се кара с Чаушеску. Страх го било да не напусне соцлагера. След знаменателните победи на Трета армия под командването на генерал Стефан Тошев и...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.