Връзка с чужденец
Дата на публикуване: 19.05.2020
връзка с чужденец

Връзка с чужденец

Връзка с чужденец винаги изглежда по-странна от обикновенно. Всеки човек си мечтае един ден да срещне своята истинска половинка и да създаде семейство. За съжаление, това невинаги се оказва лесна задача и е необходимо нещо повече от желание, за да сбъднете мечтата си за семейно щастие.
Когато обаче говорим за връзка с чужденец, тогава нещата могат да се усложнят още повече, тъй като тук говорим за това, че два различни свята се сблъскват.
Все пак всеки един народ си има свой манталитет и така наречените неписани закони, които невинаги са еднакви с нашите. Именно в подобни отношения е изключително важно да се правят компромиси от двете страни, за да се получат нещата и щастието ви да не свърши прекалено бързо.
Ето няколко полезни съвета за връзка с чужденец:

1. Бъдете себе си
Много по-добре е да покажете веднага що за човек сте, а не да играете роля. Все пак не е необходимо да си губите взаимно времето, ако виждате, че имате прекалено различни възгледи върху семейните ценности например.
2. Бъдете внимателни
Както и при нас, така и чужденците могат да лъжат и да имат користни цели от връзката си с вас. Бъдете предпазливи и както се казва, винаги си отварям очите на четири. Това, разбира се, не значи, че трябва да се прекалено мнителни, но все пак е добре да имате едно наум.

3. Говорете

Ако нещо ви притеснява, то не се тревожете да говорите за това в прав текст. Все пак вие имате връзка и не би било честно, нито спрямо вас, нито спрямо половинката ви, да не сте откровени. Така например, ако нещо в културата на народа на партньора ви ви тревожи, тогава говорете спокойно на тази тема. Много по-добре е да сте обсъдили това предварително, а не да сте се задомили и едва тогава да осъзнаете, че не можете да се смирите с различния манталитет на човека до вас.

4. Споделяйте с вашите приятели и семейството ви
Вашите роднини и близки никога не ви мислят злото, затова можете спокойно да си поговорите и с тях. Няма нищо лошо или срамно да поискате съвет, тъй като понякога отстрани нещата изглеждат доста различни, защото често се случва че розовите очила на влюбения човек му пречат да мисли трезво в дадената ситуация.

5. Къде ще живеете

Тази тема е не по-малко важна, която може да доведе до доста конфликти. Поради това е важно да обсъдите къде искате да живеете, ако евентуално се стигне до брак и деца, а именно във вашата или неговата държава. Може би за половинката ви е принципиално да се преместите в неговата страна, затова никак не е лошо да си поговорите на тази тема, за да сте подготвени.

Няма конкретна и универсална рецепта за щастлива връзка с чужденец, затова тук донякъде трябва да се доверявате на вашато лична интуиция, но и да сте предпазливи, за да не ви наранят. Не бива да се влияете от общото мнение, че връзката с чужденец може да е много трудна и сложна.

Все пак ние живеем в 21 век и днес тази тема вече не е табу, както беше преди години. Затова, ако ви свързват истински чувства с половинката ви, не се колебайте, а се впуснете в страстна и романтична връзка!

Източник: Езине

Още новини
Глория Петкова пилотирала самолет

Глория Петкова пилотирала самолет

Глория Петкова е пила и пилотирала самолет над Рилските езера. Моделката само за секунди поела управлението от опитния пилот. „Хванах един такъв джойстик, нещо дърпаш, държиш и пилотът по едно време: „Изправи, изправи!”, и пое вече”, споделяла е моделката, която тази...

повече информация
Баща си тръгнал с чуждо бебе

Баща си тръгнал с чуждо бебе

Баща си тръгнал с чуждо бебе и друга жена. Тази невероятна история се е случила преди повече от 20 години в един от родилните домове в украинската столица Киев. Всички в болницата обаче и до днес помнят случилото се. И има защо! Все пак не всеки ден на изписване баща...

повече информация
Истинската зодия

Истинската зодия

Истинската зодия според най-точния хороскоп. Структурен, комбиниран, виртуален, наречете го, както решите, но хороскопът, с който ще ви запознаем, е може би най-точният в света! Той представлява комбинация между вашата зодия, определена от деня и месеца на раждане, и...

повече информация
Влади Въргала и Джани

Влади Въргала и Джани

Влади Въргала не живее леко. Потвърждение на това са и снимките на актрисата в социалните мрежи с комедийния ас, на които той нежно целува сина й Иван-Александър от първия й брак. Момчето страда от аутизъм и има много специална връзка с Влади още когато двамата се...

повече информация
Advertisements
Джефри и Радина все така влюбени

Джефри и Радина все така влюбени

Джефри и Радина приковаха вниманието с незабравима сватба през 2019 година. Красивата българка Радина стана причина синът на баскетболната легенда Майкъл Джордан, Джефри, да взима уроци по български език. За новите образователни интереси на американеца предположиха...

повече информация
Лили Иванова и Драго Чая

Лили Иванова и Драго Чая

Лили Иванова и Драго Чая не са приятели от много години. Лили Иванова трудно допуска някого в живота си, но още по-трудно прощава, ако близък я разочарова. Тогава примата изхвърля предателя от сърцето и кръга си категорично и завинаги . Такава е съдбата на Драгомир...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.