Връзка с чужденец
Дата на публикуване: 19.05.2020
връзка с чужденец

Връзка с чужденец

Връзка с чужденец винаги изглежда по-странна от обикновенно. Всеки човек си мечтае един ден да срещне своята истинска половинка и да създаде семейство. За съжаление, това невинаги се оказва лесна задача и е необходимо нещо повече от желание, за да сбъднете мечтата си за семейно щастие.
Когато обаче говорим за връзка с чужденец, тогава нещата могат да се усложнят още повече, тъй като тук говорим за това, че два различни свята се сблъскват.
Все пак всеки един народ си има свой манталитет и така наречените неписани закони, които невинаги са еднакви с нашите. Именно в подобни отношения е изключително важно да се правят компромиси от двете страни, за да се получат нещата и щастието ви да не свърши прекалено бързо.
Ето няколко полезни съвета за връзка с чужденец:

1. Бъдете себе си
Много по-добре е да покажете веднага що за човек сте, а не да играете роля. Все пак не е необходимо да си губите взаимно времето, ако виждате, че имате прекалено различни възгледи върху семейните ценности например.
2. Бъдете внимателни
Както и при нас, така и чужденците могат да лъжат и да имат користни цели от връзката си с вас. Бъдете предпазливи и както се казва, винаги си отварям очите на четири. Това, разбира се, не значи, че трябва да се прекалено мнителни, но все пак е добре да имате едно наум.

3. Говорете

Ако нещо ви притеснява, то не се тревожете да говорите за това в прав текст. Все пак вие имате връзка и не би било честно, нито спрямо вас, нито спрямо половинката ви, да не сте откровени. Така например, ако нещо в културата на народа на партньора ви ви тревожи, тогава говорете спокойно на тази тема. Много по-добре е да сте обсъдили това предварително, а не да сте се задомили и едва тогава да осъзнаете, че не можете да се смирите с различния манталитет на човека до вас.

4. Споделяйте с вашите приятели и семейството ви
Вашите роднини и близки никога не ви мислят злото, затова можете спокойно да си поговорите и с тях. Няма нищо лошо или срамно да поискате съвет, тъй като понякога отстрани нещата изглеждат доста различни, защото често се случва че розовите очила на влюбения човек му пречат да мисли трезво в дадената ситуация.

5. Къде ще живеете

Тази тема е не по-малко важна, която може да доведе до доста конфликти. Поради това е важно да обсъдите къде искате да живеете, ако евентуално се стигне до брак и деца, а именно във вашата или неговата държава. Може би за половинката ви е принципиално да се преместите в неговата страна, затова никак не е лошо да си поговорите на тази тема, за да сте подготвени.

Няма конкретна и универсална рецепта за щастлива връзка с чужденец, затова тук донякъде трябва да се доверявате на вашато лична интуиция, но и да сте предпазливи, за да не ви наранят. Не бива да се влияете от общото мнение, че връзката с чужденец може да е много трудна и сложна.

Все пак ние живеем в 21 век и днес тази тема вече не е табу, както беше преди години. Затова, ако ви свързват истински чувства с половинката ви, не се колебайте, а се впуснете в страстна и романтична връзка!

Източник: Езине

Още новини
Терлици на две игли

Терлици на две игли

Терлици на две игли. За да си ги изплетете са ви необходими малко време и желание. Този начин за плетене наистина е много прост. Терлиците са топли и удобни за носене, така че са идеални за зимата! Необходими са ви:100 г/210 м преждаигли – 3,25 ммножициигла с...

повече информация
Съветите на баба за брака

Съветите на баба за брака

Съветите на баба са най-ценни. Ако семейният ви живот се пука по шевовете, децата не се подчиняват, а собствената ви котка ви игнорира – тогава е време да се обърнете за съвет към мъдрата си баба. Това са инструкциите, които баба ми даде преди сватбата. С течение на...

повече информация
От учителка станах продавач

От учителка станах продавач

От учителка станах продавач. След 25 години учителстване се озовах в магазинче за луксозно дамско бельо. В началото се почувствах като в небрано лозе, но скоро влязох в релси. Като си спомня с колко несвойствени неща се занимавах в училище, тази работа ми се стори...

повече информация
Антиромантичните зодии са 5

Антиромантичните зодии са 5

Антиромантичните зодии са 5. Те са грижовни и всеотдайни, но стигне ли се до романтика, доста често всичко се обърква. Започваме със зодия Водолей. Водолеите са много интелигентни, креативни, неемоционални и определено не са от романтичния тип хора. При тях...

повече информация
Advertisements
Актрисата Джейн Сиймор

Актрисата Джейн Сиймор

Актрисата Джейн Сиймор се прочу с изпълнението си на главната роля в култовия сериал „д-р Куин „Лечителката”“. Това бе през 70-те години на 20-я век – вижте първата от поредицата снимки! Сега ги съпоставете със следващите! Изумително, нали – как Джейн е съумяла да...

повече информация
Рецепти против грип

Рецепти против грип

Рецепти против грип дават гаранция за успех. Проф. Мермерски дава гаранция на 200 процента за тези две рецепти против грип! Епидемия от грип върлува из страната като засегнатите области стават все повече. Както отдавна е ясно, антибиотиците не помагат. А, за да...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.