Всеки човек има дарба
Дата на публикуване: 07.10.2020
всеки човек

Всеки човек е получи някаква дарба от висшите сили, за да се справя с предизвикателствата в живота си. Това прави хората равни, но и много различни. Всеки тръгва от едно място, но стига на различно. Нека видим каква дарба е отсъдена на всеки един от зодиакалните знаци.
Овен
Овните са получили чест. Вършат всичко много ентусиазирано, влагат всичко от себе си, най-доброто и отстояват себе си и делата си. Няма да позволят на някой да накърни достойнството им или те да накърнят душата на някой друг.
Телец
Телците са получили сила – не физическа, а вътрешна. Те имат силна воля и готовност да преборят всяко предизвикателство.

Близнаци
Близнаците са получили комуникативността. Това са социални личности, които могат да се сприятелят с всеки и да се слеят с всяка социална група. Комуникират ясно, приемат и анализират информация, споделят я с всички останали.
Рак
Раците са получили лоялността. Винаги верни на семейството и приятелите. Раздават се и са готови на саможертва за хората, които са лоялни към тях. Понякога се предоверяват на грешните хора, но за това ще бъдат възнаградени.
Лъв
Те са получили гордост. Груба дума тях не може да ги нарани, нито пък някоя низост. В годините гордостта се превръща в мъдрост. А мъдростта е едно от най-големите богатства.
Дева
Това е най-адаптивната зодия, която може да променя себе си и начина си на живот гъвкаво, според условията и нуждите. Преодоляват лесно страховете си. Стига да не губят поглед от целта, няма как да не стигнат до нея.

Везни
Зодията на справедливостта. Везните са проницателни хора, които проумяват какво се случва до най-малкия детайл. Те винаги могат да разграничат доброто от лошото. Много са строги към другите, но и към себе си. За сметка на това са винаги с чиста съвест.

Скорпион
Страстната зодия, която изпепелява всичко по пътя си и гори в делата си. Занимават се само с неща, които им харесват, правят ги пълноценно и резултатите са добри. Помагат на хората да помогнат на себе си, вместо да им дават нещо даром и напразно.

Стрелец
Късметът е на страната на тази зодия, която успява да излезе по най-благоприятния начин от всякакви сценарии. В колебанието си винаги правят правилния избор.

Козирог
Дарът им е да са успешни. Полагат невиждани усилия, не спират да работят, но при тях е сигурно, че това си струва. Винаги получават това, към което се стремят и нито частичка по-малко.

Водолей
Това е зодията, която е надарена с уникалност и идентичност. Тези хора никога не се сливат с тълпата. Не всеки ги възприема, но който го направи, ще се докосне до един нов свят.

Риби
Зодията на фантазията. Чрез въображението си разиграват всякакви сценарии. Създават илюзии и приказки с лекота. Живеят живота си творчески, изрисувайки всяка крачка. Това обаче е рисковано, защото самозабравата във фантазии води до неизживяване на реалността.

Източник: Истински истории

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.