Всеки човек има дарба
Дата на публикуване: 07.10.2020
всеки човек

Всеки човек е получи някаква дарба от висшите сили, за да се справя с предизвикателствата в живота си. Това прави хората равни, но и много различни. Всеки тръгва от едно място, но стига на различно. Нека видим каква дарба е отсъдена на всеки един от зодиакалните знаци.
Овен
Овните са получили чест. Вършат всичко много ентусиазирано, влагат всичко от себе си, най-доброто и отстояват себе си и делата си. Няма да позволят на някой да накърни достойнството им или те да накърнят душата на някой друг.
Телец
Телците са получили сила – не физическа, а вътрешна. Те имат силна воля и готовност да преборят всяко предизвикателство.

Близнаци
Близнаците са получили комуникативността. Това са социални личности, които могат да се сприятелят с всеки и да се слеят с всяка социална група. Комуникират ясно, приемат и анализират информация, споделят я с всички останали.
Рак
Раците са получили лоялността. Винаги верни на семейството и приятелите. Раздават се и са готови на саможертва за хората, които са лоялни към тях. Понякога се предоверяват на грешните хора, но за това ще бъдат възнаградени.
Лъв
Те са получили гордост. Груба дума тях не може да ги нарани, нито пък някоя низост. В годините гордостта се превръща в мъдрост. А мъдростта е едно от най-големите богатства.
Дева
Това е най-адаптивната зодия, която може да променя себе си и начина си на живот гъвкаво, според условията и нуждите. Преодоляват лесно страховете си. Стига да не губят поглед от целта, няма как да не стигнат до нея.

Везни
Зодията на справедливостта. Везните са проницателни хора, които проумяват какво се случва до най-малкия детайл. Те винаги могат да разграничат доброто от лошото. Много са строги към другите, но и към себе си. За сметка на това са винаги с чиста съвест.

Скорпион
Страстната зодия, която изпепелява всичко по пътя си и гори в делата си. Занимават се само с неща, които им харесват, правят ги пълноценно и резултатите са добри. Помагат на хората да помогнат на себе си, вместо да им дават нещо даром и напразно.

Стрелец
Късметът е на страната на тази зодия, която успява да излезе по най-благоприятния начин от всякакви сценарии. В колебанието си винаги правят правилния избор.

Козирог
Дарът им е да са успешни. Полагат невиждани усилия, не спират да работят, но при тях е сигурно, че това си струва. Винаги получават това, към което се стремят и нито частичка по-малко.

Водолей
Това е зодията, която е надарена с уникалност и идентичност. Тези хора никога не се сливат с тълпата. Не всеки ги възприема, но който го направи, ще се докосне до един нов свят.

Риби
Зодията на фантазията. Чрез въображението си разиграват всякакви сценарии. Създават илюзии и приказки с лекота. Живеят живота си творчески, изрисувайки всяка крачка. Това обаче е рисковано, защото самозабравата във фантазии води до неизживяване на реалността.

Източник: Истински истории

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.