Всеки човек има дарба
Дата на публикуване: 07.10.2020
всеки човек

Всеки човек е получи някаква дарба от висшите сили, за да се справя с предизвикателствата в живота си. Това прави хората равни, но и много различни. Всеки тръгва от едно място, но стига на различно. Нека видим каква дарба е отсъдена на всеки един от зодиакалните знаци.
Овен
Овните са получили чест. Вършат всичко много ентусиазирано, влагат всичко от себе си, най-доброто и отстояват себе си и делата си. Няма да позволят на някой да накърни достойнството им или те да накърнят душата на някой друг.
Телец
Телците са получили сила – не физическа, а вътрешна. Те имат силна воля и готовност да преборят всяко предизвикателство.

Близнаци
Близнаците са получили комуникативността. Това са социални личности, които могат да се сприятелят с всеки и да се слеят с всяка социална група. Комуникират ясно, приемат и анализират информация, споделят я с всички останали.
Рак
Раците са получили лоялността. Винаги верни на семейството и приятелите. Раздават се и са готови на саможертва за хората, които са лоялни към тях. Понякога се предоверяват на грешните хора, но за това ще бъдат възнаградени.
Лъв
Те са получили гордост. Груба дума тях не може да ги нарани, нито пък някоя низост. В годините гордостта се превръща в мъдрост. А мъдростта е едно от най-големите богатства.
Дева
Това е най-адаптивната зодия, която може да променя себе си и начина си на живот гъвкаво, според условията и нуждите. Преодоляват лесно страховете си. Стига да не губят поглед от целта, няма как да не стигнат до нея.

Везни
Зодията на справедливостта. Везните са проницателни хора, които проумяват какво се случва до най-малкия детайл. Те винаги могат да разграничат доброто от лошото. Много са строги към другите, но и към себе си. За сметка на това са винаги с чиста съвест.

Скорпион
Страстната зодия, която изпепелява всичко по пътя си и гори в делата си. Занимават се само с неща, които им харесват, правят ги пълноценно и резултатите са добри. Помагат на хората да помогнат на себе си, вместо да им дават нещо даром и напразно.

Стрелец
Късметът е на страната на тази зодия, която успява да излезе по най-благоприятния начин от всякакви сценарии. В колебанието си винаги правят правилния избор.

Козирог
Дарът им е да са успешни. Полагат невиждани усилия, не спират да работят, но при тях е сигурно, че това си струва. Винаги получават това, към което се стремят и нито частичка по-малко.

Водолей
Това е зодията, която е надарена с уникалност и идентичност. Тези хора никога не се сливат с тълпата. Не всеки ги възприема, но който го направи, ще се докосне до един нов свят.

Риби
Зодията на фантазията. Чрез въображението си разиграват всякакви сценарии. Създават илюзии и приказки с лекота. Живеят живота си творчески, изрисувайки всяка крачка. Това обаче е рисковано, защото самозабравата във фантазии води до неизживяване на реалността.

Източник: Истински истории

Още новини
Терлици на две игли

Терлици на две игли

Терлици на две игли. За да си ги изплетете са ви необходими малко време и желание. Този начин за плетене наистина е много прост. Терлиците са топли и удобни за носене, така че са идеални за зимата! Необходими са ви:100 г/210 м преждаигли – 3,25 ммножициигла с...

повече информация
Съветите на баба за брака

Съветите на баба за брака

Съветите на баба са най-ценни. Ако семейният ви живот се пука по шевовете, децата не се подчиняват, а собствената ви котка ви игнорира – тогава е време да се обърнете за съвет към мъдрата си баба. Това са инструкциите, които баба ми даде преди сватбата. С течение на...

повече информация
От учителка станах продавач

От учителка станах продавач

От учителка станах продавач. След 25 години учителстване се озовах в магазинче за луксозно дамско бельо. В началото се почувствах като в небрано лозе, но скоро влязох в релси. Като си спомня с колко несвойствени неща се занимавах в училище, тази работа ми се стори...

повече информация
Антиромантичните зодии са 5

Антиромантичните зодии са 5

Антиромантичните зодии са 5. Те са грижовни и всеотдайни, но стигне ли се до романтика, доста често всичко се обърква. Започваме със зодия Водолей. Водолеите са много интелигентни, креативни, неемоционални и определено не са от романтичния тип хора. При тях...

повече информация
Advertisements
Актрисата Джейн Сиймор

Актрисата Джейн Сиймор

Актрисата Джейн Сиймор се прочу с изпълнението си на главната роля в култовия сериал „д-р Куин „Лечителката”“. Това бе през 70-те години на 20-я век – вижте първата от поредицата снимки! Сега ги съпоставете със следващите! Изумително, нали – как Джейн е съумяла да...

повече информация
Рецепти против грип

Рецепти против грип

Рецепти против грип дават гаранция за успех. Проф. Мермерски дава гаранция на 200 процента за тези две рецепти против грип! Епидемия от грип върлува из страната като засегнатите области стават все повече. Както отдавна е ясно, антибиотиците не помагат. А, за да...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.