Всички зодии през 2020 година
всички зодии

Всички зодии през 2020 година

Всички зодии през 2020 година ги очакват интересни и разнообразни неща. Някои ще бъдат по-щастливи от другите, но за да разберете какво ви очаква, вижте вашата зодия.
Овен
Бидейки в Козирог, Юпитер няма да помогне на Овен, тъй като неговият квадрат към този знак блокира много проекти и няма да ви позволи да се забавлявате с илюзии и мечти.
Накратко, родените под този зодиакален знак трябва да бъдат много внимателни и да избягват фалшиви стъпки. Капани, измами, недостижими мечти със сигурност ще се превърнат в нож с две остриета за живота ви.
Няма да имате много стабилен живот, някои от вашите професионални или лични цели ще бъдат разрушени, а семейният баланс ще бъде нарушен.
С финансовите инвестиции и придобиването на недвижими имоти Овен да очаква множество финансови или бюрократични проблеми, както и други пречки, които се оказват трудни за преодоляване.

Придвижете се към целта си с малки стъпки, като всеки път оценявате текущата ситуация. Дори ако на пръв поглед ви се струва доста проспериращо, там могат да бъдат скрити някои клопки.
Ако е възможно, опитайте се да избягвате пътувания, както на близки, така и на дълги разстояния, защото тази година по време на тях има повишен риск от злополуки, леки или големи наранявания като падания, счупени кости и проблеми със зъбите.
Лъв
Лъвът ще трябва да взема трудни решения и понякога ще бъде изкушен от желанието просто да изпрати всичко по дяволите, но въпреки това представителите на знака ще успеят да намерят добър вътрешен баланс.
Ако Лъвът не е прекалено надут, ситуацията в професионалната и личната сфера трябва да е нормална за него. Напротив, чувството за превъзходство, желанието да се поставите над другите ще нанесе значителни щети на вашите междуличностни отношения.

Стрелец

Преминаването на Юпитер през 2-ри дом на Стрелец ще направи тази година изключително положителна за него. Сега Стрелецът най-накрая ще може да прибере реколтата от засятото през последните години.
Чудесно време за финансови инвестиции, придобиване на недвижими имоти, наемане или продажба на жилище, извършване на важна работа или изграждане на отношения с избрания от вас човек.

Портфейлът ви ще стане по-дебел и през 2020 няма да се налага да спестявате.

Сатурн ще ви направи по-трудолюбиви, фрийлансърите, например, ще могат да забележат значително увеличение на своите клиенти и съответно на доходите. Но ще има много големи разходи, например, за да започнете бизнес, да започнете нова кариера, да придобиете полезно оборудване за работа, да оборудвате нов дом или да купите нова кола.

Телец

Юпитер ще бъде на ваша страна, но Сатурн също няма да ви остави без надзор. Така че Телецът вероятно ще трябва да премине през труден период, през който физически ще почувства нуждата да промени нещо в живота си, в частност, да се отърве от всичко, което е станало безполезно, и го дърпа назад.

Уран изисква това и ако се вслушате в молбата му, тогава годината ще бъде наистина много добра за вас. Юпитер и Сатурн ще донесат голям късмет в професионалните дейности и в личния живот.

Тези представители на знака, които решиха да скъсат с настоящия си партньор, определено ще срещнат тази година мъж, който кара сърцето им да бие по-бързо.

Ако искате да промените твърде монотонната и безинтересна работа или такава, която не ви удовлетворява от икономическа гледна точка, Юпитер и Сатурн със сигурност ще ви дадат няколко отлични нови възможности, които са по-изгодни в професионален смисъл.

Нови споразумения, договори, сътрудничество – ще намерите много нови възможности, при условие че вашето мислене не е твърде консервативно, но ще бъде отворено за непознати ситуации. Дори и да се страхувате от тях, те със сигурност ще се окажат невероятно положителни за вашия материален и духовен напредък.

Дева

За Девата 2020 г. обещава да бъде невероятна във всички сфери на живота си, но на първо място се отнася до нейната работа, където представители на знака очакват нови успехи и постижения, които ще им донесат икономическа стабилност.
Цялата година е чудесна за финансови инвестиции, можете да се преместите в друг град, да изградите нова кариера, да започнете съвместен живот с любимия човек и дори да се ожените – но само при условие, че няма да мислите твърде дълго, преди да вземете решение.
Всъщност това е истинският проблем на представителите на този знак: те разсъждават и мислят твърде много, вместо накрая да направят важна крачка по пътя към своето щастие.

Козирог

Що се отнася до Козирога, то тази година го очаква истински триумф. Представителите на знака трябва да преминат през един от най-щастливите и вълнуващи периоди в живота си.
Повечето от тях ще могат да постигнат дългосрочни и стабилни успехи, може би за първи път от няколко години, но това, което е най-забележително, дори няма да трябва да полагат значителни усилия за това.

Тази година се очаква Козирозите да имат щастливи срещи, взаимна любов, сватби, да имат деца, успешни изпити, да започнат нова работа, повишение и много други щастливи събития.

Освен Юпитер и Сатурн, Марс ще им помогне и с невероятно мощната си енергия на разрушаване. Надеждност и упоритост – тези две основни качества на Козирог през 2020 г. перфектно ще се съпоставят с късмета.

Близнаци

За Близнаците 2020 година може да се окаже доста монотонна през цялото време. През този период ще им бъде трудно да очакват някакъв особен късмет, неутралните позиции на Юпитер и Сатурн не допринасят за значими събития, всичко, което ще се случи в живота на представителите на знака, ще им бъде дадено след упорит труд.

Към това трябва да се добави и транзитът на Уран през 12-ти дом, което често показва сериозни икономически проблеми. Има вероятност да имате неочаквани големи разходи, така че би било разумно да се опитате да спестите пари, купувайки само наистина необходими неща.

Везни

Още по-трудно ще бъде за родените под знака на Везни, защото и Юпитер, и Сатурн ще направят квадрат на този знак, също като Овен. Опитайте се да не правите грешки, не се доверявайте на онези, които ви обещават богатство или се опитайте да играете ролята на вашия спасител.

Измама, измама, придобиване на недвижими имоти с ниско качество или грешна инвестиция – това са факторите, които могат значително да подкопаят вашето материално благосъстояние или да повлияят негативно на живота ви в други сектори.

Провалът влиза в съюз с Юпитер и Сатурн, за да издигне препятствия по пътя си. Бъдете спокойни и не вземайте жизненоважни решения.
2020 г. не е добра година и за да се ожените или да започнете да живеете заедно с партньора си, най-вероятно няма да има взаимно разбирателство между вас. Тази година не бива да се отказвате от старата работа – дори и да намерите ново място, там ще ви очакват твърде много трудности.

Водолей

За Водолея 2020 г. може да е откровено неуспешна и не е изненадващо: докато Юпитер и Уран ще преминат през вашия 12-ти дом, Уран ще бъде на площада до вашия знак.
Най-доброто нещо, което можете да направите, е да се отървете от всички ненужни баласти, които сте натрупали през 2020 г.
Преживявайки кризата, любовните истории трябва да бъдат завършени без никакво съжаление, като по този начин можете да отворите вратите за нова любов, но още по-добре е, ако все още имате свободата си, за да помислите отново внимателно за плановете за бъдещето, както в личния живот, така и в професионалния.

Между другото, тук ще се сблъскате и с големи препятствия, които изискват значителни разходи за решаване на сложни бюрократични и правни проблеми. Вашите доходи ще намалеят тази година, здравната ситуация също няма да е най-добрата.

Рак

Родените под знака на Рака ще имат значителни затруднения в абсолютно всички области на живота си. Юпитер и Сатурн вече ще бъдат в опозиция с тях и няма да позволят да реализират повечето си планове.

Ще бъде наистина трудна година за вас, в допълнение, ще трябва да се сблъскате с машинациите на някои тайни злодеи, които ще се докажат и ще се ударят в най-неочаквания момент.

Представителите на знака ще се нуждаят от много умствена и физическа сила, сега ще трябва да вървят по много труден път, след това да паднат, но упорито да се издигнат и да продължат напред.

Трябва да сте много внимателни да не ви хванат измамници – не се доверявайте на непознати хора, избягвайте контакт с недобросъвестни партньори и отказвайте финансови инвестиции. Ситуацията донякъде се улеснява от Уран, разположен в секстила – той ще ви позволи да разберете какво трябва да бъде премахнато от живота ви и как да продължите.

Ако за Рак аспектите на Юпитер и Сатурн са много неблагоприятни, то за Скорпиона всичко е точно обратното.

Тези две планети обещават на родените под този знак, че могат да постигнат отлични резултати през 2020 г., и на първо място, това се отнася за онези проекти, върху които са работили без успех през изминалите години.

Скорпион

Скорпионът ще има късмет по финансови въпроси и в нови романтични отношения, можете спокойно да се преместите на друго място на пребиваване или да смените работата си без никакъв страх.

Внимавайте обаче – Уран е в опозиция с вашия знак, което означава, че преди да направите своя избор, трябва да помислите внимателно. Този аспект на планетата ще ви даде голяма разрушителна сила, която може да нанесе много щети.

Опитайте се да не правите резки движения и рискови стъпки през тази година, не забравяйте, че всичко, което унищожавате в отношенията си с другите, във взаимоотношенията с близки или в професионалната област, ще бъде невъзможно да се възстанови.

Риби

И накрая, Риби – представителите на тази зодия могат да бъдат наречени истински фаворити на 2020 година. И трите планети: Юпитер, Сатурн и Уран ще формират положителни аспекти за тях, което не само показва вероятността за голям успех при изпълнението на някои важни професионални проекти, но и изключително благоприятна ситуация във всички останали области на живота.

Съдбата ще бъде благосклонно настроена към Рибите, особено към онези, които не се страхуват да рискуват при избора на нов път, нова работа или професионална дейност.

В личната зона можете да очаквате и някои грандиозни събития, например – среща с голяма любов тази година, раждане на дете, сключване на брак или започване на съвместен живот с избрания от вас. Инвестициите, които правите, ще ви донесат добра възвръщаемост, в допълнение ще очаквате нарастваща популярност и социален успех.

Източник: Истински истории

Още новини
Почистване на мръсотията

Почистване на мръсотията

Почистване на мръсотията у дома е важен детайл от живота ни. Всички обичаме в дома ни да е чисто и уютно, но колкото и да се стараем да поддържаме нашето малко кътче рай, винаги можем да забравим да изчистим някои мръсни места. Не е нужно да си правите списък с...

повече информация
Прибирам се смазана от работа

Прибирам се смазана от работа

Прибирам се смазана от работа всеки ден. Аз съм Мария и съм на 33 години. Майка съм. Имам дъщеря на две години и работя в една немска фирма в София, която ми дава трохички, в замяна на единайсет работни часа, за шестдневна работна седмица. Плащат ми в евро. Дъщеря ми...

повече информация
Скален параклис

Скален параклис

Скален параклис - намира се над град Трън. Според древните легенди там е живяла Света Петка Българска. Параклисът се намира в древна пещера. Тя била езическо светилище в дълбоката древност. Докато живяла в пещерата, Света Петка извършила безброй много чудеса. Всеки...

повече информация
Възстановяване на pH баланса

Възстановяване на pH баланса

Възстановяване на pH баланса е важно за избягване на болестите. Консумация на фабрична храна, рафинирани захари и ГМО. Не всички обаче осъзнават, че кисела среда е идеална за рак, наднормено тегло, болка и много заболявания. За щастие създаването на алкална среда в...

повече информация
Advertisements
Алкохолизмът съсипа семейството ми

Алкохолизмът съсипа семейството ми

Алкохолизмът съсипа семейството ми. Това е болестно състояние, което засяга много хора. Баща ми се пристрасти към алкохола, когато бях на 9 години. Точно в този период на бял свят дойде брат ми. Оттогава всички домашни задължения се паднаха на мен: почистване, миене,...

повече информация
Иречек коментира българите

Иречек коментира българите

Иречек коментира българите чрез статия. През далечната 1899 година на 24 юли чешкият историк Константин Иречек публикува статия, в която описва партизанщината в българския политически живот. Ето как е разчел народопсихологията на българите Иречек: … Ние, можещите,...

повече информация
Advertisements