Всяка зодия има собствен метод за да пребори стреса
Дата на публикуване: 06.08.2019
Стреса според зодията

Всяка зодия има собствен метод за да пребори стреса

Всяка зодия има собствен метод, чрез който да премахне насъбралото се напрежение. Всекидневния живот е изпълнен с напрежение, стрес, негативизъм. Такова е времето, в което живеем. Особено ако сме в по-голям град, то стресът там е неизбежен. Не е приятно на нас и околните да ни виждат винаги стресирани и в лошо настроение, защото стресът е заразен и ние без да осъзнаваме го предаваме на другия човек. Всеки от нас възприема различно нивото на стрес, а зодията също оказва голямо влияние. Има ефикасен метод да успеем да се справим с проблема, ето съветите спрямо зодията:
Внимание, Овни: почвайте да тренирате усилено, спрете с мързела и бездействието. Използвайте всяка свободна минута за физически упражнения, тичане, фитнес, някакъв бърз спорт. Така ще потиснете стреса и ще покачите нивото на настроението си.

Овните по принцип обичате да доминирате и да превъзхождате другите около вас. Така ще бъде и във спорта, затова той ще ви се отрази отрезвяващо и благоприятно. Напоследък може би нямате време и за себе си – е, тогава отделяйте си повече време, за де чувствате във форма.
Хей, Телците, спрете вече с това прекомерно напрежение, особено когато изпаднете в неловка ситуация. Бъдете над нещата. Най вече помислете за начина си на хранене, опитвайте да приемате повечко здравословни храни. Ако спазвате режим, то той ще ви избави от напрежението и стреса. Отидете на масаж или на минерален басейн, отпуснете се, яжте повече плодове. Спрете с лошата храна и ще се почувствате по-добре.
Близнаците пък винаги спазвате строг график в работата си и работите на максимума. Така пилеете излишно енергията си, а това ви засилва стреса. Вие сте под знака на Меркурий, което означава, че обичате да се трудите дълго време. Отделете повече време за общуване с близките и приятелите си, споделяте проблемите си с тях и ще се почувствате доста по-добре. Релаксирайте и медитирайте по-често, за да се отпуснете.

А вие, Раци, сте известни с вашият емоционален мироглед. Винаги искате да се грижите за близките хора около вас. Ако някой се нуждае от вашата помощ, вие му помагате безрезервно. Ако някой се измъчва, това ви измъчва два пъти повече от самия него. Знае се от всички, че обичате дома си. Но за да успеете да преборите стреса, отделяте повечко време за самите себе си, за да постигнете желаният баланс и хармония.

Когато става въпрос за Лъвовете, то прожекторите сочат винаги точно към вас. Но това никак не ви помага, а само ви стресира вътрешно още повече. Ако останете без внимание от другите хора, вие се чувствате ненужни и отхвърлени. Само вашата креативност и хоби е в състояние да възвърне душевното ви спокойствие. Така че ако обичате изкуството, фотографията, дори готвенето, то правете го по-често и така стреса ще избяга далеч от вас.

Девите се пречистват от стреса като решават да почистят своя или дори друг дом, защото това ги успокоява. Подредеността им носи удовлетворение. Ако има някъде градина, то градинарството ще им помогне да преодолеят негативните емоции. Затова като има нещо за вършене, Девите предпочитат да го свършат, защото така се разтоварват психически.

Везните редовно са под стрес, но се отърсват от него с добра компания. По този начин балансират и наутрализират натрупаното напрежение в тях. За тях говоренето на проблемите е сила, както и намирането на адекватно решение. Ако страдат по някого или имат любовни терзания, говоренето е ключът към решението на проблема. Ако започне много да им писва от всичко, то пътуването би ги разтоварило идеално.

Скорпиончето има един перфектен ключ към разбиване на напрежението. Това са палавите любовни игри. Любовта играе значителна роля в живота им. Ако по някаква причина те страдат от липса на ласки, то те започват да си измислят и мечтаят за хубави неща. така не мислят за проблемите и са винаги усмихнати.

Зодия Стрелец обича да опознава светът. За тази зодия стягането на багаж е същинско удоволствие, защото когато пътуват стреса на практика изчезва. За да решат проблемите си, Стрелците не зле да прочетат някоя вдъхновяваща книга, да сменят малко обкръжението си, да внесат разнообразие в живота си.

Козирогчетата са си признати работохолици, което допринася за увеличаване на нервите в ежедневието им. За да се почувстват по-добре, на тях им трябва стриктно планиране на действията, защото те не обичат да бъдат разхвърляни. За Козирога е добре да не спира със спорта и релакса, за да балансират и премахнат нивата на стрес от себе си.

Водолейчетата честичко пренебрегват стреса, което може и да ги подведе. По този начин енергията им намалява, а ентусиазмът им стихва. При тях справянето с напрежението не е никак лесна работа. Обичат технологиите, което ги напряга допълнително. Не обичат много да лежат и да бездействат. Но за да се поуспокоят, съветът ни е само за половин час да разкарат всякакви техники или технологии около тях.

Рибките не е зле по-честичко да медитират, за да премахнат негативните емоции от плещите си. Понеже те са зодия, която обича приказките, добре е да си полафят с някой далечен познат, защото този разговор ще ги разтовари. А най-много щ им помогне един релаксиращ масаж или отпускане в гореща вода.

Всяка зодия има собствен метод да заличи напълно стреса. Опитайте и ще се почувствате по-добре.

Още новини
Металокерамика срещу цирконий

Металокерамика срещу цирконий

За да може да направим избор трябва да се запознаем с малко повече информация. Какво е металокерамиката ? Това е метална конструкция, в повечето случаи съдържа никел, който е силен алерген. Той в повечето случай води до възпаление на венеца и лош дъх. Върху металната...

повече информация
Седмичен хороскоп 17-23 май 2021

Седмичен хороскоп 17-23 май 2021

Седмичен хороскоп 17-23 май 2021 ви вещае приятна седмица, в която не трябва да действате прибързано. Не е лошо да обръщате повече внимание на семейството и хората, на които държите. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са...

повече информация
Връзка от разстояние

Връзка от разстояние

Връзка от разстояние е трудна за поддържане. Много хора са на мнение, че връзките от разстояние никога не се получават, защото накрая всичко става твърде сложно. Да, връзките от разстояние могат да бъдат сложни, но ако решите да вложите повече усилия, ще видите, че си...

повече информация
Най-моногамните зодии

Най-моногамните зодии

Най-моногамните зодии с 4 според астролозите. С*ксът и любовта вървят ръка за ръка. Е, не във всеки случай, но е по-добре когато това е така. Но замисляли ли сте се защо някои хора са верни на половинките си до гроб, а други кръшкат при първа възможност? Е, според...

повече информация
Advertisements
Срам ме е от дъщеря си

Срам ме е от дъщеря си

Срам ме е от дъщеря си. Чуя ли някой да казва, че животът е само един и има право да си го живее, както си иска, ми прилошава. Защото имам дъщеря, която е същата стока. Не е моя родна, но съм я отгледала и затова ме е срам, че съм принудена да прикривам мръсотиите й....

повече информация
Плесента и мухълът

Плесента и мухълът

Плесента и мухълът са неразделна част от природната среда. На открито, плесените и мухълът играят много важна роля в природата, за да разграждат органичната материя, като падналите листа и мъртвите дървета, но на закрито, мухълът трябва да се избягва. Той се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.