Всяка зодия има собствен метод за да пребори стреса
Дата на публикуване: 06.08.2019
Стреса според зодията

Всяка зодия има собствен метод за да пребори стреса

Всяка зодия има собствен метод, чрез който да премахне насъбралото се напрежение. Всекидневния живот е изпълнен с напрежение, стрес, негативизъм. Такова е времето, в което живеем. Особено ако сме в по-голям град, то стресът там е неизбежен. Не е приятно на нас и околните да ни виждат винаги стресирани и в лошо настроение, защото стресът е заразен и ние без да осъзнаваме го предаваме на другия човек. Всеки от нас възприема различно нивото на стрес, а зодията също оказва голямо влияние. Има ефикасен метод да успеем да се справим с проблема, ето съветите спрямо зодията:
Внимание, Овни: почвайте да тренирате усилено, спрете с мързела и бездействието. Използвайте всяка свободна минута за физически упражнения, тичане, фитнес, някакъв бърз спорт. Така ще потиснете стреса и ще покачите нивото на настроението си.

Овните по принцип обичате да доминирате и да превъзхождате другите около вас. Така ще бъде и във спорта, затова той ще ви се отрази отрезвяващо и благоприятно. Напоследък може би нямате време и за себе си – е, тогава отделяйте си повече време, за де чувствате във форма.
Хей, Телците, спрете вече с това прекомерно напрежение, особено когато изпаднете в неловка ситуация. Бъдете над нещата. Най вече помислете за начина си на хранене, опитвайте да приемате повечко здравословни храни. Ако спазвате режим, то той ще ви избави от напрежението и стреса. Отидете на масаж или на минерален басейн, отпуснете се, яжте повече плодове. Спрете с лошата храна и ще се почувствате по-добре.
Близнаците пък винаги спазвате строг график в работата си и работите на максимума. Така пилеете излишно енергията си, а това ви засилва стреса. Вие сте под знака на Меркурий, което означава, че обичате да се трудите дълго време. Отделете повече време за общуване с близките и приятелите си, споделяте проблемите си с тях и ще се почувствате доста по-добре. Релаксирайте и медитирайте по-често, за да се отпуснете.

А вие, Раци, сте известни с вашият емоционален мироглед. Винаги искате да се грижите за близките хора около вас. Ако някой се нуждае от вашата помощ, вие му помагате безрезервно. Ако някой се измъчва, това ви измъчва два пъти повече от самия него. Знае се от всички, че обичате дома си. Но за да успеете да преборите стреса, отделяте повечко време за самите себе си, за да постигнете желаният баланс и хармония.

Когато става въпрос за Лъвовете, то прожекторите сочат винаги точно към вас. Но това никак не ви помага, а само ви стресира вътрешно още повече. Ако останете без внимание от другите хора, вие се чувствате ненужни и отхвърлени. Само вашата креативност и хоби е в състояние да възвърне душевното ви спокойствие. Така че ако обичате изкуството, фотографията, дори готвенето, то правете го по-често и така стреса ще избяга далеч от вас.

Девите се пречистват от стреса като решават да почистят своя или дори друг дом, защото това ги успокоява. Подредеността им носи удовлетворение. Ако има някъде градина, то градинарството ще им помогне да преодолеят негативните емоции. Затова като има нещо за вършене, Девите предпочитат да го свършат, защото така се разтоварват психически.

Везните редовно са под стрес, но се отърсват от него с добра компания. По този начин балансират и наутрализират натрупаното напрежение в тях. За тях говоренето на проблемите е сила, както и намирането на адекватно решение. Ако страдат по някого или имат любовни терзания, говоренето е ключът към решението на проблема. Ако започне много да им писва от всичко, то пътуването би ги разтоварило идеално.

Скорпиончето има един перфектен ключ към разбиване на напрежението. Това са палавите любовни игри. Любовта играе значителна роля в живота им. Ако по някаква причина те страдат от липса на ласки, то те започват да си измислят и мечтаят за хубави неща. така не мислят за проблемите и са винаги усмихнати.

Зодия Стрелец обича да опознава светът. За тази зодия стягането на багаж е същинско удоволствие, защото когато пътуват стреса на практика изчезва. За да решат проблемите си, Стрелците не зле да прочетат някоя вдъхновяваща книга, да сменят малко обкръжението си, да внесат разнообразие в живота си.

Козирогчетата са си признати работохолици, което допринася за увеличаване на нервите в ежедневието им. За да се почувстват по-добре, на тях им трябва стриктно планиране на действията, защото те не обичат да бъдат разхвърляни. За Козирога е добре да не спира със спорта и релакса, за да балансират и премахнат нивата на стрес от себе си.

Водолейчетата честичко пренебрегват стреса, което може и да ги подведе. По този начин енергията им намалява, а ентусиазмът им стихва. При тях справянето с напрежението не е никак лесна работа. Обичат технологиите, което ги напряга допълнително. Не обичат много да лежат и да бездействат. Но за да се поуспокоят, съветът ни е само за половин час да разкарат всякакви техники или технологии около тях.

Рибките не е зле по-честичко да медитират, за да премахнат негативните емоции от плещите си. Понеже те са зодия, която обича приказките, добре е да си полафят с някой далечен познат, защото този разговор ще ги разтовари. А най-много щ им помогне един релаксиращ масаж или отпускане в гореща вода.

Всяка зодия има собствен метод да заличи напълно стреса. Опитайте и ще се почувствате по-добре.

Още новини
Маргарита Паскалева с прогноза

Маргарита Паскалева с прогноза

Маргарита Паскалева има 24 години опит в астрологията. От 10 години е член на Българска астрологична асоциацията. Към момента е и преподавател по астрология към асоциацията. В текущото интервю Паскалева говори за затъмненията и ретроградните планети през годината и за...

повече информация
Съпругата на Гунди

Съпругата на Гунди

Съпругата на Гунди съобщи, че българският футболист не си е отишъл богат. Мартин Питърс от Уест хям опитал да си смени фланелката с Гунди след гола му на „Уембли“, но там някой от нашата делегация го отпратил и му дават от резервния екип. Фланелката на Георги е стояла...

повече информация
Нейко Решовски получава инфаркт

Нейко Решовски получава инфаркт

Нейко Решовски е учител по български език и литература в професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров” в Бургас. Той е само на 49 години, но вече можеше да не е между живите, защото точно по Коледа получава инфаркт. Има обаче една малка подробност – по...

повече информация
Орлин Горанов с извинение

Орлин Горанов с извинение

Орлин Горанов с извинение за гафа, който сътвори в предаването си. Водещият на „Последният печели“ Орлин Горанов поднесе официално извинения както от свое име, така и от това на екипа на тв предаването, след като по-рано днес беше обвинен в реч на омразата и цитиране...

повече информация
Advertisements
Месечен хороскоп март 2021

Месечен хороскоп март 2021

Месечен хороскоп март 2021 ви вещае месец, изпълнен с нови преживявания. Бъдете оптимисти, нещата ще се оправят с всеки изминал ден. Стартираме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп март 2021 през март Овенът ще бъде силно повлиян от силата на Венера. Ще имате...

повече информация
Не ядосвайте тези зодии

Не ядосвайте тези зодии

Не ядосвайте тези зодии, защото гневът им ще се стовари върху вас с всичка сила. Всички знаем, че има хора, които не умеят да контролират гнева си. Не само това – в повечето случаи те са способни да избухнат и от най-малкото нещо. Мнозина смятат, че за това колко...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.