Японски хороскоп има 9 знака
Дата на публикуване: 12.06.2020
японски хороскоп

Японски хороскоп има 9 знака

Японски хороскоп е направен по времето на първия шогун Тойотоми Хидейоши. Тогава бива разпоредено той да бъде разпространен из цялата страна. Той се състои от числа и има 9 знака.
Как да изчислите кой е вашият зодиакален знак и да разберете какво ви отрежда той? За целта просто следвайте инструкциите по-надолу.
Съберете всички числа от датата си на раждане. Например – ако сте родени на 01.01.1994 г. трябва да сторите следното:
1 + 1 +1 + 9 + 9 + 4 = 25
2 + 5 = 7
В този случай вашият номер е 7.

След като изчислите датата си на раждане, може да прочетете какво означава полученото писмо. Хороскопът е изключително точен и разкрива много както за характера ви, така и за бъдещето.
Номер 1
Слънцето ви защитава. Личността ви е ярка и силна. Вие имате големи амбиции и често сте способни на всичко, за да постигнете целите си. Искате да сте лидери във всеки един аспект и не ви интересуват останалите.
Можете да се отдадете на работата и да съумеете да пренебрегнете личния си живот, ако се наложи. Обичате да командвате. Мразите да признавате, когато сте сбъркали. Чувствате, че сте си самодостатъчни.
Отдава ви се да сте лидери и във връзките си, особено ако половинката ви е по-резервирана и спокойна.

Номер 2

Знакът на това число е Луната. Хората, родени под него, обичат да са под светлината на прожекторите и се обграждат с много приятели. Те са социални и усмихнати. Лесно правят контакти.

Обичат приключенията и да научават нови неща. Луди глави са. Родени са дипломатични и умеят да балансират. Харесва им да са във връзка и лесно се привързват.

Номер 3

Юпитер е вашата планета. Хората, родени под това число, са забавни и обикновено са душата на компанията. Избягват конфликтите, но защитават ревностно гледната си точка.

Родени са оптимисти и преминават през живота с усмивка. Заразителни са с положителното си настроение. Инициативни са и умеят да проявяват емпатия. Грижовни са и им е приятно да бъдат полезни.

Номер 4

Вие попадате под патронажа на Сатурн. Благодарение на тази планета, хората родени под цифра 4, жънат големи успехи във всичко, с което се захванат.

Често имат конкретен план, който следват. Харесва им да си правят живота комфортен и да се глезят. Те са на мнение, че парите обаче трябва да се печелят с честен труд.

Практични са и спазват традициите. Търсят си надеждна половинка. Не летят в облаците, стабилни са, не обичат промяната.

Номер 5

Меркурий защитава тези хора. Тези хора са енергични, но могат да избухнат като вулкан, ако ги ядосате. Умеят да реагират бързо и да комуникират добре с останалите хора.

Не обичат да отлагат днешната работа за утре.

Хората родени под този зодиакален знак са непредсказуеми, а това не допада на всеки.

Често сами си намират предизвикателства и си поставят високи цели, които да преодолеят. Не се страхуват да преобърнат живота си с главата надолу. Те търсят положителни емоции.

Номер 6

Хората, родени под тази цифра, са под патронажа на Венера. Те са много грижовни и обикновено заемат отговорни позиции в работата си. Внимават във всичко, което вършат.

Имат много силно развито чувство за естетика и е добре да се занимават с дейност, която им помага да развиват таланта си. Творчески души са. Фокусират се предимно върху семейството и приятелите си, а кариерата им обикновено е по-скоро забавление.

Номер 7

Тези хора попадат под защитата на Уран. Те често мислят за миналото си и именно заради това са по-затворени. Изглеждат недостъпни. Рядко показват емоциите си и понякога биват смятани за безчувствени.

Трудно допускат хора до себе си, но позволят ли на някой да ги опознае, със сигурност той няма да остане разочарован.

Те биха се справяли най-добре в по-технически дейности. Имат аналитичен ум. Много са честни и лоялни.

Номер 8

Тези хора попадат под патронажа на Марс. Те обичат риска, отлични оратори, медиатори и финансови консултанти са.

Бързо взимат решения и безспорно би им пасвала идеално ръководна позиция.

Те не гледат назад и не се интересуват от клюки и интриги. Много са амбициозни, решителни и често биват считани за авторитет.

Обичат да доминират в отношенията си с хората и дълго време търсят идеалната половинка, преди да й се отдадат изцяло. След като обаче я открият са способно да направят абсолютно всичко, за да направят човека, когото обичат щастлив.

Номер 9

Нептун се грижи за защитата на хората, родени под цифрата 9 в японския хороскоп. Те често менят настроението си. Водят разнообразен начин на живот и нямат много приятели.

Все пак ценят приятелството, но не могат да го съхранят.

В една връзка за тях е важно да се чувстват сигурни и стабилни. Имат шанс за професионални успехи. Много са талантливи.

Източник: Жената – БЛИЦ

Още новини
Честните зодии

Честните зодии

Честните зодии са 5. Лъжата е грях, който е присъщ на всеки от нас. Понякога е по-лесно да излъжеш, отколкото да кажеш истината. Малцина могат да се похвалят, че никога през живота си не са лъгали. Има обаче зодии, които са си спечелили репутация на искрени. Кой е...

повече информация
Проф. Мермерски със съвети

Проф. Мермерски със съвети

Професор Мермерски със съвети в жегата. Топлото време е изключително опасно за хората в по-напреднала възраст и всяка година води до бум на инфаркти и инсулти. Високите температури оказват влияние най-вече на онези, които имат проблеми със сърцето и кръвното налягане,...

повече информация
3 съвета за успех

3 съвета за успех

3 съвета за успех от най-богатат жена. Със състояние от 7,4 млрд. долара, 48-годишната Чжоу Цюнфей - основател и главен изпълнителен директор на Lens Technology, отново бе обявена за най-богатата жена в света, съобщи CNBC. Цюнфей е имала тежко детство, в което губи...

повече информация
Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим в църквата и какви са важните поверия. Църковните свещи са светиня, която Всемогъщият е дал на хората, те са в състояние да помогнат по много начини, затова са много ценени и с тях са свързани куп знамения и вярвания. Така че, ако църковна...

повече информация
Advertisements
Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище от монети в България е намерено в римския град Абритус край Разград. Имането от чисто злато тежало 4 килограма и съдържа 835 монети от 5-и век, които били отсечени в монетарниците на Константинопол, Равена, Антиохия и Тесалоники, пише...

повече информация
Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария. От раздялата на Димитър Рачков и Мария Игнатова измина доста време, но комикът още таи горчивина от връзката им. Макар и двамата да имат вече нови половинки, при всеки удобен случай бургазлията „хапе“ доскорошната водеща на „Папараци“, с...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.