Японски хороскоп има 9 знака
Дата на публикуване: 12.06.2020
японски хороскоп

Японски хороскоп има 9 знака

Японски хороскоп е направен по времето на първия шогун Тойотоми Хидейоши. Тогава бива разпоредено той да бъде разпространен из цялата страна. Той се състои от числа и има 9 знака.
Как да изчислите кой е вашият зодиакален знак и да разберете какво ви отрежда той? За целта просто следвайте инструкциите по-надолу.
Съберете всички числа от датата си на раждане. Например – ако сте родени на 01.01.1994 г. трябва да сторите следното:
1 + 1 +1 + 9 + 9 + 4 = 25
2 + 5 = 7
В този случай вашият номер е 7.

След като изчислите датата си на раждане, може да прочетете какво означава полученото писмо. Хороскопът е изключително точен и разкрива много както за характера ви, така и за бъдещето.
Номер 1
Слънцето ви защитава. Личността ви е ярка и силна. Вие имате големи амбиции и често сте способни на всичко, за да постигнете целите си. Искате да сте лидери във всеки един аспект и не ви интересуват останалите.
Можете да се отдадете на работата и да съумеете да пренебрегнете личния си живот, ако се наложи. Обичате да командвате. Мразите да признавате, когато сте сбъркали. Чувствате, че сте си самодостатъчни.
Отдава ви се да сте лидери и във връзките си, особено ако половинката ви е по-резервирана и спокойна.

Номер 2

Знакът на това число е Луната. Хората, родени под него, обичат да са под светлината на прожекторите и се обграждат с много приятели. Те са социални и усмихнати. Лесно правят контакти.

Обичат приключенията и да научават нови неща. Луди глави са. Родени са дипломатични и умеят да балансират. Харесва им да са във връзка и лесно се привързват.

Номер 3

Юпитер е вашата планета. Хората, родени под това число, са забавни и обикновено са душата на компанията. Избягват конфликтите, но защитават ревностно гледната си точка.

Родени са оптимисти и преминават през живота с усмивка. Заразителни са с положителното си настроение. Инициативни са и умеят да проявяват емпатия. Грижовни са и им е приятно да бъдат полезни.

Номер 4

Вие попадате под патронажа на Сатурн. Благодарение на тази планета, хората родени под цифра 4, жънат големи успехи във всичко, с което се захванат.

Често имат конкретен план, който следват. Харесва им да си правят живота комфортен и да се глезят. Те са на мнение, че парите обаче трябва да се печелят с честен труд.

Практични са и спазват традициите. Търсят си надеждна половинка. Не летят в облаците, стабилни са, не обичат промяната.

Номер 5

Меркурий защитава тези хора. Тези хора са енергични, но могат да избухнат като вулкан, ако ги ядосате. Умеят да реагират бързо и да комуникират добре с останалите хора.

Не обичат да отлагат днешната работа за утре.

Хората родени под този зодиакален знак са непредсказуеми, а това не допада на всеки.

Често сами си намират предизвикателства и си поставят високи цели, които да преодолеят. Не се страхуват да преобърнат живота си с главата надолу. Те търсят положителни емоции.

Номер 6

Хората, родени под тази цифра, са под патронажа на Венера. Те са много грижовни и обикновено заемат отговорни позиции в работата си. Внимават във всичко, което вършат.

Имат много силно развито чувство за естетика и е добре да се занимават с дейност, която им помага да развиват таланта си. Творчески души са. Фокусират се предимно върху семейството и приятелите си, а кариерата им обикновено е по-скоро забавление.

Номер 7

Тези хора попадат под защитата на Уран. Те често мислят за миналото си и именно заради това са по-затворени. Изглеждат недостъпни. Рядко показват емоциите си и понякога биват смятани за безчувствени.

Трудно допускат хора до себе си, но позволят ли на някой да ги опознае, със сигурност той няма да остане разочарован.

Те биха се справяли най-добре в по-технически дейности. Имат аналитичен ум. Много са честни и лоялни.

Номер 8

Тези хора попадат под патронажа на Марс. Те обичат риска, отлични оратори, медиатори и финансови консултанти са.

Бързо взимат решения и безспорно би им пасвала идеално ръководна позиция.

Те не гледат назад и не се интересуват от клюки и интриги. Много са амбициозни, решителни и често биват считани за авторитет.

Обичат да доминират в отношенията си с хората и дълго време търсят идеалната половинка, преди да й се отдадат изцяло. След като обаче я открият са способно да направят абсолютно всичко, за да направят човека, когото обичат щастлив.

Номер 9

Нептун се грижи за защитата на хората, родени под цифрата 9 в японския хороскоп. Те често менят настроението си. Водят разнообразен начин на живот и нямат много приятели.

Все пак ценят приятелството, но не могат да го съхранят.

В една връзка за тях е важно да се чувстват сигурни и стабилни. Имат шанс за професионални успехи. Много са талантливи.

Източник: Жената – БЛИЦ

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.