Японски хороскоп има 9 знака
Дата на публикуване: 12.06.2020
японски хороскоп

Японски хороскоп има 9 знака

Японски хороскоп е направен по времето на първия шогун Тойотоми Хидейоши. Тогава бива разпоредено той да бъде разпространен из цялата страна. Той се състои от числа и има 9 знака.
Как да изчислите кой е вашият зодиакален знак и да разберете какво ви отрежда той? За целта просто следвайте инструкциите по-надолу.
Съберете всички числа от датата си на раждане. Например – ако сте родени на 01.01.1994 г. трябва да сторите следното:
1 + 1 +1 + 9 + 9 + 4 = 25
2 + 5 = 7
В този случай вашият номер е 7.

След като изчислите датата си на раждане, може да прочетете какво означава полученото писмо. Хороскопът е изключително точен и разкрива много както за характера ви, така и за бъдещето.
Номер 1
Слънцето ви защитава. Личността ви е ярка и силна. Вие имате големи амбиции и често сте способни на всичко, за да постигнете целите си. Искате да сте лидери във всеки един аспект и не ви интересуват останалите.
Можете да се отдадете на работата и да съумеете да пренебрегнете личния си живот, ако се наложи. Обичате да командвате. Мразите да признавате, когато сте сбъркали. Чувствате, че сте си самодостатъчни.
Отдава ви се да сте лидери и във връзките си, особено ако половинката ви е по-резервирана и спокойна.

Номер 2

Знакът на това число е Луната. Хората, родени под него, обичат да са под светлината на прожекторите и се обграждат с много приятели. Те са социални и усмихнати. Лесно правят контакти.

Обичат приключенията и да научават нови неща. Луди глави са. Родени са дипломатични и умеят да балансират. Харесва им да са във връзка и лесно се привързват.

Номер 3

Юпитер е вашата планета. Хората, родени под това число, са забавни и обикновено са душата на компанията. Избягват конфликтите, но защитават ревностно гледната си точка.

Родени са оптимисти и преминават през живота с усмивка. Заразителни са с положителното си настроение. Инициативни са и умеят да проявяват емпатия. Грижовни са и им е приятно да бъдат полезни.

Номер 4

Вие попадате под патронажа на Сатурн. Благодарение на тази планета, хората родени под цифра 4, жънат големи успехи във всичко, с което се захванат.

Често имат конкретен план, който следват. Харесва им да си правят живота комфортен и да се глезят. Те са на мнение, че парите обаче трябва да се печелят с честен труд.

Практични са и спазват традициите. Търсят си надеждна половинка. Не летят в облаците, стабилни са, не обичат промяната.

Номер 5

Меркурий защитава тези хора. Тези хора са енергични, но могат да избухнат като вулкан, ако ги ядосате. Умеят да реагират бързо и да комуникират добре с останалите хора.

Не обичат да отлагат днешната работа за утре.

Хората родени под този зодиакален знак са непредсказуеми, а това не допада на всеки.

Често сами си намират предизвикателства и си поставят високи цели, които да преодолеят. Не се страхуват да преобърнат живота си с главата надолу. Те търсят положителни емоции.

Номер 6

Хората, родени под тази цифра, са под патронажа на Венера. Те са много грижовни и обикновено заемат отговорни позиции в работата си. Внимават във всичко, което вършат.

Имат много силно развито чувство за естетика и е добре да се занимават с дейност, която им помага да развиват таланта си. Творчески души са. Фокусират се предимно върху семейството и приятелите си, а кариерата им обикновено е по-скоро забавление.

Номер 7

Тези хора попадат под защитата на Уран. Те често мислят за миналото си и именно заради това са по-затворени. Изглеждат недостъпни. Рядко показват емоциите си и понякога биват смятани за безчувствени.

Трудно допускат хора до себе си, но позволят ли на някой да ги опознае, със сигурност той няма да остане разочарован.

Те биха се справяли най-добре в по-технически дейности. Имат аналитичен ум. Много са честни и лоялни.

Номер 8

Тези хора попадат под патронажа на Марс. Те обичат риска, отлични оратори, медиатори и финансови консултанти са.

Бързо взимат решения и безспорно би им пасвала идеално ръководна позиция.

Те не гледат назад и не се интересуват от клюки и интриги. Много са амбициозни, решителни и често биват считани за авторитет.

Обичат да доминират в отношенията си с хората и дълго време търсят идеалната половинка, преди да й се отдадат изцяло. След като обаче я открият са способно да направят абсолютно всичко, за да направят човека, когото обичат щастлив.

Номер 9

Нептун се грижи за защитата на хората, родени под цифрата 9 в японския хороскоп. Те често менят настроението си. Водят разнообразен начин на живот и нямат много приятели.

Все пак ценят приятелството, но не могат да го съхранят.

В една връзка за тях е важно да се чувстват сигурни и стабилни. Имат шанс за професионални успехи. Много са талантливи.

Източник: Жената – БЛИЦ

Още новини
Празни селски обзаведени къщи

Празни селски обзаведени къщи

Празни селски къщи има в доста краища на България. Те са здрави и обзаведени, намират се в живописни малки селца и са обявени за безплатно отдаване срещу стопанисване и поддръжка. Все повече местни прегръщат идеята на Фейсбук групата „Имот под наем без наем“ да...

повече информация
Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година предвещава динамична 2022 година за всички зодии. Пазете здравето си и дръжте на старите приятели. Започваме от зодия Овен. Овенът е един от огнените знаци, които се характеризират с проницателност и решителност. През 2022 г. това...

повече информация
Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022 предвещава ден, в който трябва да се доверите се на здравият си разум и да внимавате с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се...

повече информация
Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да се учите от грешките си и да гледате уверено напред. Бъдете толерантни към чуждото мнение. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса. Бъде...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022 предвещава ден, в който е добре да свършите неотложното до обяд. Бъдете по-дипломатични и тактични. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022 ви вещае ден, в който настроението ви ще бъде повишено. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност. Ако е възможно, заемете наблюдателна...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.