Ясновидката може да ни лъже
Дата на публикуване: 18.05.2020
ясновидката

Ясновидката може да ни лъже

Ясновидката не винаги е “истинска”. Не всички гледачки казват истината, някои от тях само продават надежда. Трябва да се уверите, че сте попаднали на истинска гледачка, но как да разберете дали е шарлатанка? „Ретро“ дава някои съвети как да разпознаете, когато гледачката ви лъже:
1. Отговаря мигновено, без дори да се замисли
Ако гледачката има всички отговори за вас още на първата секунда, това е ясен знак, че ви лъже. Първите три минути са времето, необходимо на гледачката да направи добра връзка с вашата енергия. За да ви даде релевантна информация, гледачката не трябва да бъде притискана и да бърза, а да може спокойно да се свърже с духовните канали.

2. Много въпроси
Задаването на прекалено много въпроси е индикация за лъжа. Гледачката може да е добра в даването на съвети, но това не е предсказване. Когато ви пита много, гледачката започва да прави предположения, а не предсказания.
3. Разсейва се
Ако гледачката ви се занимава с нещо странично, докато ви гледа, значи насреща ви е лъжкиня. Истинските гледачки се опитват да не бъдат прекъснати от нищо, за да видят по-добре информацията, която трябва да ви предадат.
4. Добрите новини
Казват ви много добри или само хубави неща, това е знак, че сте в капана на фалшива гледачка. Ако искате истината, поемете отговорност за избора си на гледачка и проучете опита ѝ с други хора и предсказаните събития в живота им.

5. Общи приказки
Ако ви казват общи неща, които се отнасят за почти всички хора на планетата, значи сте си дали парите напразно. Приказки като тези колко ви е грижа за кариерата, за желанието ви да пътувате или че искате да сте обичан, ясно показват, че насреща ви е шарлатанин.

6. Нямат представа за времето
Ако не се обвързват с дати или някакви времеви граници относно събитията, които ви предсказват, имайте едно наум. Но също знайте, че ако сте се настроили така, че да затворите канала към вашата енергия, дори най-добрата гледачка може да не успее да предскаже времето. Така че невинаги е възможно да се установят периодите.

7. Допълнителни ритуали, които се заплащат
Ако гледачката ви предлага допълнителни ритуали по време на гледането, например, за да ви изчисти от лоши натрупвания, това е уловка.

Източник: Ретро

Още новини
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бога. „Трябва да сме благодарни та Бог, че се събуждаме здрави и въобще започваме деня си. Сьщо така, че ни позволява да заспим в спокойствие. Винаги има нeщо, което осмисля деня ти“, сподели оrкровение Юксел Кадриев. Оказа се, че журналистът е...

повече информация
Писмо от Щатите

Писмо от Щатите

Писмо от Щатите пристигна до българка след като пътува 49 години. Това разказа пред бТВ Даниела Николаева. Тя живее от пет години на ул. Баба Илийца в столичния квартал Лагера. Преди няколко дни тя изненадващо намира в пощенската си кутия писмо, изпратено на 19...

повече информация
Advertisements
Жени на 40 изглеждат като момичета

Жени на 40 изглеждат като момичета

Жени на 40 изглеждат като момичета, а други вече са баби. Защо се случва това? И не, не касае използването на козметика и процедури. Ето няколко причини, поради които много жени на четиридесет години се смятат, а и изглеждат като баби: 1. Човек получава усещането, че...

повече информация
Северна Добруджа се дава на Румъния

Северна Добруджа се дава на Румъния

Северна Добруджа се дава на Румъния. През 1978 г. изтекъл 100-годишният договор, но Брежнев казал на Първия, че не иска да се кара с Чаушеску. Страх го било да не напусне соцлагера. След знаменателните победи на Трета армия под командването на генерал Стефан Тошев и...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.