Ясновидката може да ни лъже
Дата на публикуване: 18.05.2020
ясновидката

Ясновидката може да ни лъже

Ясновидката не винаги е “истинска”. Не всички гледачки казват истината, някои от тях само продават надежда. Трябва да се уверите, че сте попаднали на истинска гледачка, но как да разберете дали е шарлатанка? „Ретро“ дава някои съвети как да разпознаете, когато гледачката ви лъже:
1. Отговаря мигновено, без дори да се замисли
Ако гледачката има всички отговори за вас още на първата секунда, това е ясен знак, че ви лъже. Първите три минути са времето, необходимо на гледачката да направи добра връзка с вашата енергия. За да ви даде релевантна информация, гледачката не трябва да бъде притискана и да бърза, а да може спокойно да се свърже с духовните канали.

2. Много въпроси
Задаването на прекалено много въпроси е индикация за лъжа. Гледачката може да е добра в даването на съвети, но това не е предсказване. Когато ви пита много, гледачката започва да прави предположения, а не предсказания.
3. Разсейва се
Ако гледачката ви се занимава с нещо странично, докато ви гледа, значи насреща ви е лъжкиня. Истинските гледачки се опитват да не бъдат прекъснати от нищо, за да видят по-добре информацията, която трябва да ви предадат.
4. Добрите новини
Казват ви много добри или само хубави неща, това е знак, че сте в капана на фалшива гледачка. Ако искате истината, поемете отговорност за избора си на гледачка и проучете опита ѝ с други хора и предсказаните събития в живота им.

5. Общи приказки
Ако ви казват общи неща, които се отнасят за почти всички хора на планетата, значи сте си дали парите напразно. Приказки като тези колко ви е грижа за кариерата, за желанието ви да пътувате или че искате да сте обичан, ясно показват, че насреща ви е шарлатанин.

6. Нямат представа за времето
Ако не се обвързват с дати или някакви времеви граници относно събитията, които ви предсказват, имайте едно наум. Но също знайте, че ако сте се настроили така, че да затворите канала към вашата енергия, дори най-добрата гледачка може да не успее да предскаже времето. Така че невинаги е възможно да се установят периодите.

7. Допълнителни ритуали, които се заплащат
Ако гледачката ви предлага допълнителни ритуали по време на гледането, например, за да ви изчисти от лоши натрупвания, това е уловка.

Източник: Ретро

Още новини
Празни селски обзаведени къщи

Празни селски обзаведени къщи

Празни селски къщи има в доста краища на България. Те са здрави и обзаведени, намират се в живописни малки селца и са обявени за безплатно отдаване срещу стопанисване и поддръжка. Все повече местни прегръщат идеята на Фейсбук групата „Имот под наем без наем“ да...

повече информация
Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година предвещава динамична 2022 година за всички зодии. Пазете здравето си и дръжте на старите приятели. Започваме от зодия Овен. Овенът е един от огнените знаци, които се характеризират с проницателност и решителност. През 2022 г. това...

повече информация
Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022 предвещава ден, в който трябва да се доверите се на здравият си разум и да внимавате с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се...

повече информация
Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да се учите от грешките си и да гледате уверено напред. Бъдете толерантни към чуждото мнение. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса. Бъде...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022 предвещава ден, в който е добре да свършите неотложното до обяд. Бъдете по-дипломатични и тактични. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022 ви вещае ден, в който настроението ви ще бъде повишено. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност. Ако е възможно, заемете наблюдателна...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.