Завист и омраза за тази зодия
Дата на публикуване: 10.05.2021
завист и омраза

Завист и омраза по една единствена зодия. Може би се досетихте, че става дума именно за зодия Скорпион. Ето и причините защо това много одумван астрологичен знак: Скорпионите винаги имат собствено мнение. Това са хора, които не обичат да се съобразяват с никого. Те имат свои възгледи и винаги ги отстояват, макар и по по-груб начин понякога. Скорпионите няма да ви позволят да им се налагате, а ако се опитате да ги коригирате, че си покажат жилото, поставяйки ви на точното място.
Твърде емоционални са
Много често представителите на зодия Скорпион не умеят да контролират чувствата си и ги показват по плашещ за околните начин. Освен това сменят бързо настроенията си и е трудно да отгатнете на каква вълна са точно сега.
Могат да са агресивни понякога
В някои случаи грубостта на Скорпиона може да прерасне в словесна или физическа агресия. Пасивната агресия също не е чужда за този зодиакален знак. Така че с тези хора винаги трябва да сме внимателни.

Жените от зодия Скорпион са обект на завист
Въпреки цялата палитра от противоречиви емоции, които Скорпионите носят, не можем да отречем, че дамите от същата зодия са изключително привлекателни за срещуположния пол. Те са неконтролируеми, съблазнителни и непредвидими.
С тях винаги е интересно и това побърква мъжете от страст. Но пък и прави жените Скорпион обект на завист от страна на другите жени.
Мъжете от зодия Скорпион са лоши момчета
Господата от тази зодия се славят като най-добрите любовници, но същевременно чарът им може да бъде доста опасен. Те са способни да залъгват дамите, да за получат от тях каквото си поискат, а след това да ги зареждат неочаквано. Затова и с тях винаги трябва да се внимава.

Всички Скорпиони са самонадеяни

Скорпионите са родени победители, или поне така се чувстват. Те са много самоуверени и твърдо вярват в успеха си. Нищо не може да ги накара да се усъмнят в способностите си. Понякога в очите на околните изглеждат надменни и горделиви. Затова и много хора тайно им завиждат и не ги харесват.

Скорпионите са неконтролируеми

Лъжете се, ако си мислите, че можете да контролирате един Скорпион. Представителите на тази зодия са твърде независими и няма да се поддадат на чуждо влияние. Затова пък винаги могат да ви изненадат с постъпките и решенията си.

Източник: За жената

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.