Завист и омраза за тази зодия
Дата на публикуване: 10.05.2021
завист и омраза

Завист и омраза по една единствена зодия. Може би се досетихте, че става дума именно за зодия Скорпион. Ето и причините защо това много одумван астрологичен знак: Скорпионите винаги имат собствено мнение. Това са хора, които не обичат да се съобразяват с никого. Те имат свои възгледи и винаги ги отстояват, макар и по по-груб начин понякога. Скорпионите няма да ви позволят да им се налагате, а ако се опитате да ги коригирате, че си покажат жилото, поставяйки ви на точното място.
Твърде емоционални са
Много често представителите на зодия Скорпион не умеят да контролират чувствата си и ги показват по плашещ за околните начин. Освен това сменят бързо настроенията си и е трудно да отгатнете на каква вълна са точно сега.
Могат да са агресивни понякога
В някои случаи грубостта на Скорпиона може да прерасне в словесна или физическа агресия. Пасивната агресия също не е чужда за този зодиакален знак. Така че с тези хора винаги трябва да сме внимателни.

Жените от зодия Скорпион са обект на завист
Въпреки цялата палитра от противоречиви емоции, които Скорпионите носят, не можем да отречем, че дамите от същата зодия са изключително привлекателни за срещуположния пол. Те са неконтролируеми, съблазнителни и непредвидими.
С тях винаги е интересно и това побърква мъжете от страст. Но пък и прави жените Скорпион обект на завист от страна на другите жени.
Мъжете от зодия Скорпион са лоши момчета
Господата от тази зодия се славят като най-добрите любовници, но същевременно чарът им може да бъде доста опасен. Те са способни да залъгват дамите, да за получат от тях каквото си поискат, а след това да ги зареждат неочаквано. Затова и с тях винаги трябва да се внимава.

Всички Скорпиони са самонадеяни

Скорпионите са родени победители, или поне така се чувстват. Те са много самоуверени и твърдо вярват в успеха си. Нищо не може да ги накара да се усъмнят в способностите си. Понякога в очите на околните изглеждат надменни и горделиви. Затова и много хора тайно им завиждат и не ги харесват.

Скорпионите са неконтролируеми

Лъжете се, ако си мислите, че можете да контролирате един Скорпион. Представителите на тази зодия са твърде независими и няма да се поддадат на чуждо влияние. Затова пък винаги могат да ви изненадат с постъпките и решенията си.

Източник: За жената

Още новини
Честните зодии

Честните зодии

Честните зодии са 5. Лъжата е грях, който е присъщ на всеки от нас. Понякога е по-лесно да излъжеш, отколкото да кажеш истината. Малцина могат да се похвалят, че никога през живота си не са лъгали. Има обаче зодии, които са си спечелили репутация на искрени. Кой е...

повече информация
Проф. Мермерски със съвети

Проф. Мермерски със съвети

Професор Мермерски със съвети в жегата. Топлото време е изключително опасно за хората в по-напреднала възраст и всяка година води до бум на инфаркти и инсулти. Високите температури оказват влияние най-вече на онези, които имат проблеми със сърцето и кръвното налягане,...

повече информация
3 съвета за успех

3 съвета за успех

3 съвета за успех от най-богатат жена. Със състояние от 7,4 млрд. долара, 48-годишната Чжоу Цюнфей - основател и главен изпълнителен директор на Lens Technology, отново бе обявена за най-богатата жена в света, съобщи CNBC. Цюнфей е имала тежко детство, в което губи...

повече информация
Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим в църквата и какви са важните поверия. Църковните свещи са светиня, която Всемогъщият е дал на хората, те са в състояние да помогнат по много начини, затова са много ценени и с тях са свързани куп знамения и вярвания. Така че, ако църковна...

повече информация
Advertisements
Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище от монети в България е намерено в римския град Абритус край Разград. Имането от чисто злато тежало 4 килограма и съдържа 835 монети от 5-и век, които били отсечени в монетарниците на Константинопол, Равена, Антиохия и Тесалоники, пише...

повече информация
Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария. От раздялата на Димитър Рачков и Мария Игнатова измина доста време, но комикът още таи горчивина от връзката им. Макар и двамата да имат вече нови половинки, при всеки удобен случай бургазлията „хапе“ доскорошната водеща на „Папараци“, с...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.