Завист и омраза за тази зодия
Дата на публикуване: 10.05.2021
завист и омраза

Завист и омраза по една единствена зодия. Може би се досетихте, че става дума именно за зодия Скорпион. Ето и причините защо това много одумван астрологичен знак: Скорпионите винаги имат собствено мнение. Това са хора, които не обичат да се съобразяват с никого. Те имат свои възгледи и винаги ги отстояват, макар и по по-груб начин понякога. Скорпионите няма да ви позволят да им се налагате, а ако се опитате да ги коригирате, че си покажат жилото, поставяйки ви на точното място.
Твърде емоционални са
Много често представителите на зодия Скорпион не умеят да контролират чувствата си и ги показват по плашещ за околните начин. Освен това сменят бързо настроенията си и е трудно да отгатнете на каква вълна са точно сега.
Могат да са агресивни понякога
В някои случаи грубостта на Скорпиона може да прерасне в словесна или физическа агресия. Пасивната агресия също не е чужда за този зодиакален знак. Така че с тези хора винаги трябва да сме внимателни.

Жените от зодия Скорпион са обект на завист
Въпреки цялата палитра от противоречиви емоции, които Скорпионите носят, не можем да отречем, че дамите от същата зодия са изключително привлекателни за срещуположния пол. Те са неконтролируеми, съблазнителни и непредвидими.
С тях винаги е интересно и това побърква мъжете от страст. Но пък и прави жените Скорпион обект на завист от страна на другите жени.
Мъжете от зодия Скорпион са лоши момчета
Господата от тази зодия се славят като най-добрите любовници, но същевременно чарът им може да бъде доста опасен. Те са способни да залъгват дамите, да за получат от тях каквото си поискат, а след това да ги зареждат неочаквано. Затова и с тях винаги трябва да се внимава.

Всички Скорпиони са самонадеяни

Скорпионите са родени победители, или поне така се чувстват. Те са много самоуверени и твърдо вярват в успеха си. Нищо не може да ги накара да се усъмнят в способностите си. Понякога в очите на околните изглеждат надменни и горделиви. Затова и много хора тайно им завиждат и не ги харесват.

Скорпионите са неконтролируеми

Лъжете се, ако си мислите, че можете да контролирате един Скорпион. Представителите на тази зодия са твърде независими и няма да се поддадат на чуждо влияние. Затова пък винаги могат да ви изненадат с постъпките и решенията си.

Източник: За жената

Още новини
Германия търси медицински сестри

Германия търси медицински сестри

Германия ни краде медицинските сестри с оферти за работа срещу 6 бона заплата. На този фон големите болници у нас закъсаха за кадри, пише " Монитор". Фирми посредници заливат сайтовете с обяви за позиции в чужбина. Най-много са именно предложенията от Германия....

повече информация
Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна, наричана руската Ванга, не е между живите от 2015 г., но продължава да буди страхопочитание у всички привърженици на паранормалното. Пророчествата и съветите, които е изрекла приживе, са придобили световна слава и значение. Наскоро в интернет...

повече информация
Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии са 5 на брой. Забелязали ли сте, че има хора, които просто никога не са навреме? Вижте кои са 5-те зодии, които винаги закъсняват, защо това се случва и как реагират, ако им направите забележка. Започваме от зодия Овен. Овенът е винаги зает. Ако...

повече информация
Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари ще зарадват няколко зодиакални знаци. Всеки човек иска да стане по-богат и успешен. Може би и затова не спираме да се надяваме, че Звездите ще бъдат благосклонни към нас и ще ни дадат повече финансов късмет. През първия есенен месец енергията на Меркурий,...

повече информация
Advertisements
Къща на село е мечта

Къща на село е мечта

Къща на село е новата мода за хората, които искат спокойствие и ниски цени. Когато парите за жилище в града не достигат, много млади двойки с деца преоткриват българското село. Обикновено се ориентират към най-близкото до тях, купуват евтино стари къщи и бързо се...

повече информация
Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021 ви вещае ден, в който някои зодии не трябва да пренасят своите недоволства и душевни терзания. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат. Започваме от зодия...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.