Завист и омраза за тази зодия
Дата на публикуване: 10.05.2021
завист и омраза

Завист и омраза по една единствена зодия. Може би се досетихте, че става дума именно за зодия Скорпион. Ето и причините защо това много одумван астрологичен знак: Скорпионите винаги имат собствено мнение. Това са хора, които не обичат да се съобразяват с никого. Те имат свои възгледи и винаги ги отстояват, макар и по по-груб начин понякога. Скорпионите няма да ви позволят да им се налагате, а ако се опитате да ги коригирате, че си покажат жилото, поставяйки ви на точното място.
Твърде емоционални са
Много често представителите на зодия Скорпион не умеят да контролират чувствата си и ги показват по плашещ за околните начин. Освен това сменят бързо настроенията си и е трудно да отгатнете на каква вълна са точно сега.
Могат да са агресивни понякога
В някои случаи грубостта на Скорпиона може да прерасне в словесна или физическа агресия. Пасивната агресия също не е чужда за този зодиакален знак. Така че с тези хора винаги трябва да сме внимателни.

Жените от зодия Скорпион са обект на завист
Въпреки цялата палитра от противоречиви емоции, които Скорпионите носят, не можем да отречем, че дамите от същата зодия са изключително привлекателни за срещуположния пол. Те са неконтролируеми, съблазнителни и непредвидими.
С тях винаги е интересно и това побърква мъжете от страст. Но пък и прави жените Скорпион обект на завист от страна на другите жени.
Мъжете от зодия Скорпион са лоши момчета
Господата от тази зодия се славят като най-добрите любовници, но същевременно чарът им може да бъде доста опасен. Те са способни да залъгват дамите, да за получат от тях каквото си поискат, а след това да ги зареждат неочаквано. Затова и с тях винаги трябва да се внимава.

Всички Скорпиони са самонадеяни

Скорпионите са родени победители, или поне така се чувстват. Те са много самоуверени и твърдо вярват в успеха си. Нищо не може да ги накара да се усъмнят в способностите си. Понякога в очите на околните изглеждат надменни и горделиви. Затова и много хора тайно им завиждат и не ги харесват.

Скорпионите са неконтролируеми

Лъжете се, ако си мислите, че можете да контролирате един Скорпион. Представителите на тази зодия са твърде независими и няма да се поддадат на чуждо влияние. Затова пък винаги могат да ви изненадат с постъпките и решенията си.

Източник: За жената

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Още новини
Празни селски обзаведени къщи

Празни селски обзаведени къщи

Празни селски къщи има в доста краища на България. Те са здрави и обзаведени, намират се в живописни малки селца и са обявени за безплатно отдаване срещу стопанисване и поддръжка. Все повече местни прегръщат идеята на Фейсбук групата „Имот под наем без наем“ да...

повече информация
Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година предвещава динамична 2022 година за всички зодии. Пазете здравето си и дръжте на старите приятели. Започваме от зодия Овен. Овенът е един от огнените знаци, които се характеризират с проницателност и решителност. През 2022 г. това...

повече информация
Дневен хороскоп 15 януари 2022

Дневен хороскоп 15 януари 2022

Дневен хороскоп 15 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да гледате ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя...

повече информация
Дневен хороскоп 14 януари 2022

Дневен хороскоп 14 януари 2022

Дневен хороскоп 14 януари 2022 ви вещае ден, в който не е добре да си пъхате носа в чуждите работи. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 13 януари 2022

Дневен хороскоп 13 януари 2022

Дневен хороскоп 13 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да се отърсите от проблемите, свързани с работа и да се насладите на семейният уют. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само...

повече информация
Дневен хороскоп 12 януари 2022

Дневен хороскоп 12 януари 2022

Дневен хороскоп 12 януари 2022 предвещава ден, в който е добре да намерите време да останете насаме със себе си. Дайте почивка на някоие задължения и ги отложете във времето, ако не са спешни. Пазете повече здравето си, пийте витамини и възстановителни добавки....

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.