Женски трикове и прийоми
Дата на публикуване: 05.05.2020
женски трикове

Женски трикове и прийоми

Женски трикове веднага грабват вниманието на мъжа. Използвайки правилните думи и езика на тялото, човек може да запали пламъка на страстта и желанието за дълго време. Напълно възможно е тя да се превърне в онази жена, за която през Средновековието са се сражавали храбри рицари. Има три доказани метода как можете да станете по-желани и без много усилия да очаровате мъж.
1. Те ​​дават шанс на мъжа да се пребори за тях
Опитните жени не се налагат на мъж, не се опитват да привличат вниманието му. Те продължават да живеят, уж дори не мислят за връзка с него. Те ви позволяват да се грижите за себе си: той се обажда, прави среща, плаща за пътувания до кафенето. Една жена разбира, че когато мъжът е влюбен, прави всичко, за да я подчини с действията си. Той трябва да разбере, че след действията си тя става щастлива. В момента, в който осъзнае, че дамата на сърцето с благодарност приема всичко, което прави, той ще полудее от любов.

2. Те позволяват на мъжа да докаже колко струва
Когато един мъж започне да се влюбва, жените изпитват диво нетърпение. Те искат да знаят кога ще бъде следващата среща, кога той ще се обади отново, какви са плановете му. Опитната жена вероятно знае: за да се влюбите в мъж, трябва да сте търпеливи.
Всичко трябва да се случи естествено, без бързане, както той иска. Така той ще покаже на любимата си, че може да се справи сам с всичко. Жената разбира, че той се опитва да докаже, че е 100% достоен за нея.И тя заема позиция в готовност, дори ако наистина иска да му се обади и да разбере какви са плановете му за нея. Тогава става ясно дали той е достоен да бъде неин мъж.

3. Те показват чувствата си

Умна жена не губи време да разказва как трябва да се държи. Тя просто позволява на мъж да знае какво харесва и какво не. За него е важно да знае дали прави всичко правилно, останалото зависи от него. Затова трябва да произнесете чувствата си. Той трябва да знае какви постъпки не подхождат на любимата му, причинявайки й отрицателна реакция. Достоен човек ще иска да поправи всичко и да покаже само най-добрите си качества.

Как да жената да привлече мъжа:

1. Насладете се на споделянето на моменти

Жената до мъжа не трябва да изглежда силна. Тя е като листо, плаващо на река. Не планирайте стратегия за завладяване на мъж, просто се насладете на общуването с него и вървете с течението. Насладете се на романтичните моменти, които възникват между вас. Един умел съблазнител просто знае как да бъде тя. Тя знае как да изглежда женствена и слаба до мъж и може да изчезне в тази слабост, това не я плаши.

2. Слушайте не само с ушите си, но и със сърцето си

Умна жена може да идентифицира слабото място на мъжа за много кратко време. Тя знае как да го изнерви и как да го успокои. Тя знае как да го накара да оцени времето, когато тя е до него. Най-добрият начин да накарате един мъж да се влюби е да го слушате в подходящите моменти, без да се разсейвате от вторичните мисли.

Няма да му хареса, че правите няколко неща едновременно: слушайте го и поглеждайте в телефона. Съблазнителят умело прилага женската енергия, за да бъде тук и сега. Отворете сърцето на мъжа и се опитайте да слушате не само с ушите, но и с тялото и ума си.

3. Използвайте докосването в ключови моменти

За да покажете на мъж, че чувствата му са скъпи за вас, докоснете се леко по време на общуване. Това ще демонстрира, че неговите намерения са приятни за сърцето ви. Но често не можете да използвате допир, за да не провокирате връзка с него. Важно е да правите това в специални моменти. Така ще стане ясно, че сте на една и съща дължина на вълната – физически и духовно.

Източник: За жената

Още новини
Честните зодии

Честните зодии

Честните зодии са 5. Лъжата е грях, който е присъщ на всеки от нас. Понякога е по-лесно да излъжеш, отколкото да кажеш истината. Малцина могат да се похвалят, че никога през живота си не са лъгали. Има обаче зодии, които са си спечелили репутация на искрени. Кой е...

повече информация
Проф. Мермерски със съвети

Проф. Мермерски със съвети

Професор Мермерски със съвети в жегата. Топлото време е изключително опасно за хората в по-напреднала възраст и всяка година води до бум на инфаркти и инсулти. Високите температури оказват влияние най-вече на онези, които имат проблеми със сърцето и кръвното налягане,...

повече информация
3 съвета за успех

3 съвета за успех

3 съвета за успех от най-богатат жена. Със състояние от 7,4 млрд. долара, 48-годишната Чжоу Цюнфей - основател и главен изпълнителен директор на Lens Technology, отново бе обявена за най-богатата жена в света, съобщи CNBC. Цюнфей е имала тежко детство, в което губи...

повече информация
Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим в църквата и какви са важните поверия. Църковните свещи са светиня, която Всемогъщият е дал на хората, те са в състояние да помогнат по много начини, затова са много ценени и с тях са свързани куп знамения и вярвания. Така че, ако църковна...

повече информация
Advertisements
Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище от монети в България е намерено в римския град Абритус край Разград. Имането от чисто злато тежало 4 килограма и съдържа 835 монети от 5-и век, които били отсечени в монетарниците на Константинопол, Равена, Антиохия и Тесалоники, пише...

повече информация
Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария. От раздялата на Димитър Рачков и Мария Игнатова измина доста време, но комикът още таи горчивина от връзката им. Макар и двамата да имат вече нови половинки, при всеки удобен случай бургазлията „хапе“ доскорошната водеща на „Папараци“, с...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.