Женски трикове и прийоми
Дата на публикуване: 05.05.2020
женски трикове

Женски трикове и прийоми

Женски трикове веднага грабват вниманието на мъжа. Използвайки правилните думи и езика на тялото, човек може да запали пламъка на страстта и желанието за дълго време. Напълно възможно е тя да се превърне в онази жена, за която през Средновековието са се сражавали храбри рицари. Има три доказани метода как можете да станете по-желани и без много усилия да очаровате мъж.
1. Те ​​дават шанс на мъжа да се пребори за тях
Опитните жени не се налагат на мъж, не се опитват да привличат вниманието му. Те продължават да живеят, уж дори не мислят за връзка с него. Те ви позволяват да се грижите за себе си: той се обажда, прави среща, плаща за пътувания до кафенето. Една жена разбира, че когато мъжът е влюбен, прави всичко, за да я подчини с действията си. Той трябва да разбере, че след действията си тя става щастлива. В момента, в който осъзнае, че дамата на сърцето с благодарност приема всичко, което прави, той ще полудее от любов.

2. Те позволяват на мъжа да докаже колко струва
Когато един мъж започне да се влюбва, жените изпитват диво нетърпение. Те искат да знаят кога ще бъде следващата среща, кога той ще се обади отново, какви са плановете му. Опитната жена вероятно знае: за да се влюбите в мъж, трябва да сте търпеливи.
Всичко трябва да се случи естествено, без бързане, както той иска. Така той ще покаже на любимата си, че може да се справи сам с всичко. Жената разбира, че той се опитва да докаже, че е 100% достоен за нея.И тя заема позиция в готовност, дори ако наистина иска да му се обади и да разбере какви са плановете му за нея. Тогава става ясно дали той е достоен да бъде неин мъж.

3. Те показват чувствата си

Умна жена не губи време да разказва как трябва да се държи. Тя просто позволява на мъж да знае какво харесва и какво не. За него е важно да знае дали прави всичко правилно, останалото зависи от него. Затова трябва да произнесете чувствата си. Той трябва да знае какви постъпки не подхождат на любимата му, причинявайки й отрицателна реакция. Достоен човек ще иска да поправи всичко и да покаже само най-добрите си качества.

Как да жената да привлече мъжа:

1. Насладете се на споделянето на моменти

Жената до мъжа не трябва да изглежда силна. Тя е като листо, плаващо на река. Не планирайте стратегия за завладяване на мъж, просто се насладете на общуването с него и вървете с течението. Насладете се на романтичните моменти, които възникват между вас. Един умел съблазнител просто знае как да бъде тя. Тя знае как да изглежда женствена и слаба до мъж и може да изчезне в тази слабост, това не я плаши.

2. Слушайте не само с ушите си, но и със сърцето си

Умна жена може да идентифицира слабото място на мъжа за много кратко време. Тя знае как да го изнерви и как да го успокои. Тя знае как да го накара да оцени времето, когато тя е до него. Най-добрият начин да накарате един мъж да се влюби е да го слушате в подходящите моменти, без да се разсейвате от вторичните мисли.

Няма да му хареса, че правите няколко неща едновременно: слушайте го и поглеждайте в телефона. Съблазнителят умело прилага женската енергия, за да бъде тук и сега. Отворете сърцето на мъжа и се опитайте да слушате не само с ушите, но и с тялото и ума си.

3. Използвайте докосването в ключови моменти

За да покажете на мъж, че чувствата му са скъпи за вас, докоснете се леко по време на общуване. Това ще демонстрира, че неговите намерения са приятни за сърцето ви. Но често не можете да използвате допир, за да не провокирате връзка с него. Важно е да правите това в специални моменти. Така ще стане ясно, че сте на една и съща дължина на вълната – физически и духовно.

Източник: За жената

Още новини
Празни селски обзаведени къщи

Празни селски обзаведени къщи

Празни селски къщи има в доста краища на България. Те са здрави и обзаведени, намират се в живописни малки селца и са обявени за безплатно отдаване срещу стопанисване и поддръжка. Все повече местни прегръщат идеята на Фейсбук групата „Имот под наем без наем“ да...

повече информация
Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година предвещава динамична 2022 година за всички зодии. Пазете здравето си и дръжте на старите приятели. Започваме от зодия Овен. Овенът е един от огнените знаци, които се характеризират с проницателност и решителност. През 2022 г. това...

повече информация
Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022 предвещава ден, в който трябва да се доверите се на здравият си разум и да внимавате с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се...

повече информация
Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да се учите от грешките си и да гледате уверено напред. Бъдете толерантни към чуждото мнение. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса. Бъде...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022 предвещава ден, в който е добре да свършите неотложното до обяд. Бъдете по-дипломатични и тактични. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022 ви вещае ден, в който настроението ви ще бъде повишено. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност. Ако е възможно, заемете наблюдателна...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.