Живеещите в миналото зодии са пет
Дата на публикуване: 03.03.2020
живеещите в миналото

Живеещите в миналото зодии са пет

Живеещите в миналото зодии са пет на брой. Те се адаптират по-трудно към промените и новите неща.  Трудно изкореняват миналото и то все още им влияе. Започваме със
Зодия Телец
Често не сте готови да се отворите за нови преживявания и събития. Напротив, доста силно се тревожите за миналото и всичко, което е било в него. Вие отделяте много време и усилия, за да държите на това, което имате.
Когато нещо се промени, е трудно да го приемете. Трудно е да се адаптирате към промените, въпреки че разбирате, че трябва да направите това. Дори настоящето и бъдещето да предлагат по-щастлив и по-здравословен живот, все още е невероятно трудно да се освободите от миналото.

Зодия Рак

Имате не само голямо сърце, но и прекрасен спомен. Вие цените толкова много прекрасни спомени, че нуждата от движение напред не изглежда толкова очевидна. Предпочитате да се насладите на спомени от предишните си връзки и приятели. Спомняте си абсолютно всички прекрасни моменти, които бяха споделени с тези хора.
Понякога ви се струва, че всичко е било много по-добре (особено ако тези хора вече не са в живота ви). Ако всичко зависеше от вас, тогава бихте върнали миналото в настоящето.

Зодия Скорпион

Когато животът те удари, обикновено боли много. В края на краищата, ако се отворите за когото и да било, значи абсолютно не сдържате чувствата си. И вие искате всичко да бъде по ваш вкусс, а не по друг начин.
И ако се провалите или се разделите с някого, тогава гневът и отвращението могат да ви заключат в миналото. Вие се борите да не загубите контрол над това, което всъщност вече не е във вашата сила. Живеете в миналото много повече, отколкото сте готови да си признаете.

Зодия Козирог

Успявате да живеете в настоящето и бъдещето, особено що се отнася до вашите цели. В други области на живота обаче се вкопчвате в миналото повече, отколкото показвате. По-специално, вие сте привързани към традициите. Повярвайте, че създаването на нещо, с което да се гордеете, отнема време.
Склонни сте да се фокусирате върху грешките си в миналото, като постоянно мислите какво бихте могли да направите по-добре. Хващате се, че искате да се върнете в миналото и да го промените, защото сега знаете много повече от тогава.

Зодия Риби

Обичате да изживявате нещо ново, да установявате отношения с хората и да научите всичко, което светът може да предложи. Но колкото и да се опитвате да живеете в настоящето, не можете да устоите, да не роптаете със завидна закономерност в миналото си.
Разкъсвате се между желанието да знаете бъдещето и желанието да помните и анализирате миналото. Понякога искате да се върнете назад във времето и да се задържите малко по-дълго в момента, когато всичко беше малко по-лесно. Когато в живота ви се случат промени (дори ако на хоризонта има обещаващо бъдеще), част от вас иска да оставите всичко, както беше преди.

Източник: Истински истории

Още новини
Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещено

Светото кръщение е свещен ритуал, който вярващите практикуват от самото начало на християнската църква. Смята се, че кръстниците са ангели на земята, които са призвани да помогнат на едно дете да започне духовен живот,и които ще го предпазят от изкушения. Изборът на...

повече информация
Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява враговете

Тодор Живков надживява всичките си душмани. Но най-загадъчна е смъртта на най-големия от тях - Иван Тодоров с партизанско име Горуня. Той крои да свали Живков с военен преврат през 1965 г. След развенчаването на Сталин Горуня е смятал Живков за ревизионист на...

повече информация
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Advertisements
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.