Живеещите в миналото зодии са пет
Дата на публикуване: 03.03.2020
живеещите в миналото

Живеещите в миналото зодии са пет

Живеещите в миналото зодии са пет на брой. Те се адаптират по-трудно към промените и новите неща.  Трудно изкореняват миналото и то все още им влияе. Започваме със
Зодия Телец
Често не сте готови да се отворите за нови преживявания и събития. Напротив, доста силно се тревожите за миналото и всичко, което е било в него. Вие отделяте много време и усилия, за да държите на това, което имате.
Когато нещо се промени, е трудно да го приемете. Трудно е да се адаптирате към промените, въпреки че разбирате, че трябва да направите това. Дори настоящето и бъдещето да предлагат по-щастлив и по-здравословен живот, все още е невероятно трудно да се освободите от миналото.

Зодия Рак

Имате не само голямо сърце, но и прекрасен спомен. Вие цените толкова много прекрасни спомени, че нуждата от движение напред не изглежда толкова очевидна. Предпочитате да се насладите на спомени от предишните си връзки и приятели. Спомняте си абсолютно всички прекрасни моменти, които бяха споделени с тези хора.
Понякога ви се струва, че всичко е било много по-добре (особено ако тези хора вече не са в живота ви). Ако всичко зависеше от вас, тогава бихте върнали миналото в настоящето.

Зодия Скорпион

Когато животът те удари, обикновено боли много. В края на краищата, ако се отворите за когото и да било, значи абсолютно не сдържате чувствата си. И вие искате всичко да бъде по ваш вкусс, а не по друг начин.
И ако се провалите или се разделите с някого, тогава гневът и отвращението могат да ви заключат в миналото. Вие се борите да не загубите контрол над това, което всъщност вече не е във вашата сила. Живеете в миналото много повече, отколкото сте готови да си признаете.

Зодия Козирог

Успявате да живеете в настоящето и бъдещето, особено що се отнася до вашите цели. В други области на живота обаче се вкопчвате в миналото повече, отколкото показвате. По-специално, вие сте привързани към традициите. Повярвайте, че създаването на нещо, с което да се гордеете, отнема време.
Склонни сте да се фокусирате върху грешките си в миналото, като постоянно мислите какво бихте могли да направите по-добре. Хващате се, че искате да се върнете в миналото и да го промените, защото сега знаете много повече от тогава.

Зодия Риби

Обичате да изживявате нещо ново, да установявате отношения с хората и да научите всичко, което светът може да предложи. Но колкото и да се опитвате да живеете в настоящето, не можете да устоите, да не роптаете със завидна закономерност в миналото си.
Разкъсвате се между желанието да знаете бъдещето и желанието да помните и анализирате миналото. Понякога искате да се върнете назад във времето и да се задържите малко по-дълго в момента, когато всичко беше малко по-лесно. Когато в живота ви се случат промени (дори ако на хоризонта има обещаващо бъдеще), част от вас иска да оставите всичко, както беше преди.

Източник: Истински истории

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.