Живеещите в миналото зодии са пет
Дата на публикуване: 03.03.2020
живеещите в миналото

Живеещите в миналото зодии са пет

Живеещите в миналото зодии са пет на брой. Те се адаптират по-трудно към промените и новите неща.  Трудно изкореняват миналото и то все още им влияе. Започваме със
Зодия Телец
Често не сте готови да се отворите за нови преживявания и събития. Напротив, доста силно се тревожите за миналото и всичко, което е било в него. Вие отделяте много време и усилия, за да държите на това, което имате.
Когато нещо се промени, е трудно да го приемете. Трудно е да се адаптирате към промените, въпреки че разбирате, че трябва да направите това. Дори настоящето и бъдещето да предлагат по-щастлив и по-здравословен живот, все още е невероятно трудно да се освободите от миналото.

Зодия Рак

Имате не само голямо сърце, но и прекрасен спомен. Вие цените толкова много прекрасни спомени, че нуждата от движение напред не изглежда толкова очевидна. Предпочитате да се насладите на спомени от предишните си връзки и приятели. Спомняте си абсолютно всички прекрасни моменти, които бяха споделени с тези хора.
Понякога ви се струва, че всичко е било много по-добре (особено ако тези хора вече не са в живота ви). Ако всичко зависеше от вас, тогава бихте върнали миналото в настоящето.

Зодия Скорпион

Когато животът те удари, обикновено боли много. В края на краищата, ако се отворите за когото и да било, значи абсолютно не сдържате чувствата си. И вие искате всичко да бъде по ваш вкусс, а не по друг начин.
И ако се провалите или се разделите с някого, тогава гневът и отвращението могат да ви заключат в миналото. Вие се борите да не загубите контрол над това, което всъщност вече не е във вашата сила. Живеете в миналото много повече, отколкото сте готови да си признаете.

Зодия Козирог

Успявате да живеете в настоящето и бъдещето, особено що се отнася до вашите цели. В други области на живота обаче се вкопчвате в миналото повече, отколкото показвате. По-специално, вие сте привързани към традициите. Повярвайте, че създаването на нещо, с което да се гордеете, отнема време.
Склонни сте да се фокусирате върху грешките си в миналото, като постоянно мислите какво бихте могли да направите по-добре. Хващате се, че искате да се върнете в миналото и да го промените, защото сега знаете много повече от тогава.

Зодия Риби

Обичате да изживявате нещо ново, да установявате отношения с хората и да научите всичко, което светът може да предложи. Но колкото и да се опитвате да живеете в настоящето, не можете да устоите, да не роптаете със завидна закономерност в миналото си.
Разкъсвате се между желанието да знаете бъдещето и желанието да помните и анализирате миналото. Понякога искате да се върнете назад във времето и да се задържите малко по-дълго в момента, когато всичко беше малко по-лесно. Когато в живота ви се случат промени (дори ако на хоризонта има обещаващо бъдеще), част от вас иска да оставите всичко, както беше преди.

Източник: Истински истории

Още новини
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бога. „Трябва да сме благодарни та Бог, че се събуждаме здрави и въобще започваме деня си. Сьщо така, че ни позволява да заспим в спокойствие. Винаги има нeщо, което осмисля деня ти“, сподели оrкровение Юксел Кадриев. Оказа се, че журналистът е...

повече информация
Писмо от Щатите

Писмо от Щатите

Писмо от Щатите пристигна до българка след като пътува 49 години. Това разказа пред бТВ Даниела Николаева. Тя живее от пет години на ул. Баба Илийца в столичния квартал Лагера. Преди няколко дни тя изненадващо намира в пощенската си кутия писмо, изпратено на 19...

повече информация
Advertisements
Жени на 40 изглеждат като момичета

Жени на 40 изглеждат като момичета

Жени на 40 изглеждат като момичета, а други вече са баби. Защо се случва това? И не, не касае използването на козметика и процедури. Ето няколко причини, поради които много жени на четиридесет години се смятат, а и изглеждат като баби: 1. Човек получава усещането, че...

повече информация
Северна Добруджа се дава на Румъния

Северна Добруджа се дава на Румъния

Северна Добруджа се дава на Румъния. През 1978 г. изтекъл 100-годишният договор, но Брежнев казал на Първия, че не иска да се кара с Чаушеску. Страх го било да не напусне соцлагера. След знаменателните победи на Трета армия под командването на генерал Стефан Тошев и...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.