Златна 2021 година за 3 зодии
Дата на публикуване: 21.10.2020
златна 2021 година

Златна 2021 година се очертава за три зодии. И така, всички вече очакваме с нетърпение кога ще си отиде тази мръсна година на Плъха и ще дойде прекрасната и добра година на Вола.Тамара Глоба бърза да угоди с прогнозата за 2021 г. и да каже, че ще стане щастлив и благоприятен за всички, без изключение. Той ще донесе някой по-позитивен, някой по-малко, всеки ще получи свое парче щастие, просто всеки има свое. Животът буквално е разделен на Преди и след 2020 г. и дори сега всеки от нас може да намери много разумни обяснения.
Всеки от нас има своя мечта, ако това, към което се стреми, какво очаква от живота, в какво истински вярва, за какво мечтае през нощта, когато е трудно да заспиш. И така, 2021 г. като добър магьосник ще изпълни заветните мечти на всички на свой ред и никой няма да остане без щастие.
През новата година катаклизмите и проблемите, които преследват милиони хора, ще спрат, ситуацията в страната и в света ще се подобри.

Три знака на Зодиака, според Тамара Глоба, ще прекарат цялата 2021 година в щастие и безумна радост, в любов и пътувания, за тях тя ще се превърне в широка бяла ивица в съдбата! Най-голямото щастие през 2021 г. очаква Рибите, всичко ще се окаже за тях не просто както са мечтали, а много по-добре и по-красиво!
Колкото повече трудности и преживявания ви донесоха 2020 г., толкова повече радост ще донесе новата година, която ще замени тази и ще промени всичко наоколо.
Сега Тамара Глоба ви съветва просто да преминете през друг труден момент, да направите нов продължителен скок в по-светло бъдеще.
В навечерието на Нова година трябва да си пожелаете най-важното, най-скъпото и тогава 2021 ще го изпълни без съмнение!

Девите ще придобият смисъла на живота, радостта и това, което толкова им липсваше за истинско щастие, всичко това ще им дойде в годината на Вола.
Отдавна чувствате самота, дори да е имало човек до вас, вие сте били много самотни в душата си, може би дори сега.

В края на тази година вече ще имате човек, без който скоро вече няма да си представяте живота си и това чувство ще бъде взаимно.

През 2021 г. вие не само ще започнете да живеете заедно, но увереността ви, че това е човекът на вашата съдба, ще се укрепва всеки ден.
За Телеца годината на Вола ще бъде най-необикновената година през последните 10 години, ще им донесе не само облекчение от болката, но и щастие!

Още през януари ще разберете решението на някоя дългогодишна мистерия и ще можете да разберете защо животът ви се е развил по този начин, а не по друг начин.

Ще имате избор: оставете всичко както е или го променете веднъж завинаги и ще има достатъчно възможности за всеки сценарий.
Животът ще ви подарява целогодишно и ще поднесе толкова великолепни изненади, че няма да имате живот, а малини!

Източник: За жената

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак и други тежки метали. Всички сме замърсени с тежки метали, включително живак. Техен източник са не само чешмяна вода и храна, но и опаковките. Живак и други вредни за здравето метали могат да присъстват в лекарства, кухненски съдове и...

повече информация
Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона може да послужат за много неща. Бульонът е лесна за приготвяне супа, позната ни от векове. Обичаме да го хапваме и с удоволствие го приготвяме на семейни вечери, обеди и тържества. Всяка домакиня има свои изпитани трикове, които правят бульона...

повече информация
Скърцане със зъби

Скърцане със зъби

Скърцане със зъби през нощта се наблюдава при много хора. Нощта е предназначена да бъде период на спокойствие и тишина - спокойни вечери, приятни сънища и дори подмладяване преди следващия ден. Но когато си имате работа със скърцане със зъби, това вероятно не е така....

повече информация
Eфект на смешен газ

Eфект на смешен газ

Азотен оксид и неговото действие. Използва се само от време на време в стоматологията, но принадлежи. Той действа най-добре при концентрация от 40 или 50% и няма странични ефекти. По-високите концентрации могат да причинят нежелани реакции. В най-лошите случаи тези...

повече информация
4-те зодии сърцеразбивачи

4-те зодии сърцеразбивачи

4-те зодии сърцеразбивачи - време е да научите кои са те. Още на първата среща ли питате за вашата зодия? Може би имате право да го направите. По този начин можете да избегнете любовното разочарование в бъдеще. Според много хора датата на раждане (не само денят и...

повече информация
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.