Златна 2021 година за 3 зодии
Дата на публикуване: 21.10.2020
златна 2021 година

Златна 2021 година се очертава за три зодии. И така, всички вече очакваме с нетърпение кога ще си отиде тази мръсна година на Плъха и ще дойде прекрасната и добра година на Вола.Тамара Глоба бърза да угоди с прогнозата за 2021 г. и да каже, че ще стане щастлив и благоприятен за всички, без изключение. Той ще донесе някой по-позитивен, някой по-малко, всеки ще получи свое парче щастие, просто всеки има свое. Животът буквално е разделен на Преди и след 2020 г. и дори сега всеки от нас може да намери много разумни обяснения.
Всеки от нас има своя мечта, ако това, към което се стреми, какво очаква от живота, в какво истински вярва, за какво мечтае през нощта, когато е трудно да заспиш. И така, 2021 г. като добър магьосник ще изпълни заветните мечти на всички на свой ред и никой няма да остане без щастие.
През новата година катаклизмите и проблемите, които преследват милиони хора, ще спрат, ситуацията в страната и в света ще се подобри.

Три знака на Зодиака, според Тамара Глоба, ще прекарат цялата 2021 година в щастие и безумна радост, в любов и пътувания, за тях тя ще се превърне в широка бяла ивица в съдбата! Най-голямото щастие през 2021 г. очаква Рибите, всичко ще се окаже за тях не просто както са мечтали, а много по-добре и по-красиво!
Колкото повече трудности и преживявания ви донесоха 2020 г., толкова повече радост ще донесе новата година, която ще замени тази и ще промени всичко наоколо.
Сега Тамара Глоба ви съветва просто да преминете през друг труден момент, да направите нов продължителен скок в по-светло бъдеще.
В навечерието на Нова година трябва да си пожелаете най-важното, най-скъпото и тогава 2021 ще го изпълни без съмнение!

Девите ще придобият смисъла на живота, радостта и това, което толкова им липсваше за истинско щастие, всичко това ще им дойде в годината на Вола.
Отдавна чувствате самота, дори да е имало човек до вас, вие сте били много самотни в душата си, може би дори сега.

В края на тази година вече ще имате човек, без който скоро вече няма да си представяте живота си и това чувство ще бъде взаимно.

През 2021 г. вие не само ще започнете да живеете заедно, но увереността ви, че това е човекът на вашата съдба, ще се укрепва всеки ден.
За Телеца годината на Вола ще бъде най-необикновената година през последните 10 години, ще им донесе не само облекчение от болката, но и щастие!

Още през януари ще разберете решението на някоя дългогодишна мистерия и ще можете да разберете защо животът ви се е развил по този начин, а не по друг начин.

Ще имате избор: оставете всичко както е или го променете веднъж завинаги и ще има достатъчно възможности за всеки сценарий.
Животът ще ви подарява целогодишно и ще поднесе толкова великолепни изненади, че няма да имате живот, а малини!

Източник: За жената

Още новини
Майка ми разруши живота ми

Майка ми разруши живота ми

Майка ми разруши живота ми! Цял живот изпитвах вина, че заради мен майка ми се е лишила от личен живот. Веднъж в пристъп на отчаяние й изкрещях, че би било най-добре, ако не беше ме раждала и щом съм толкова лоша – да ме остави в дом за изоставени деца. Тази жена...

повече информация
Дължината на пръстите

Дължината на пръстите

Дължината на пръстите влияе на характера. Може да се научи много за характера на човек, ако погледнете колко дълги са пръстите на ръката му. Звучи странно, но е факт. Трябва да следите два пръста – показалецът и безименния пръст. Те ще ви покажат що за човек стои...

повече информация
Животът в чужбина

Животът в чужбина

Животът в чужбина не е цветя и рози. Аз съм дете на 80-те години. След комунизма много от семействата, живеещи в близост имигрираха: Германия или Америка. Не се връщаха с години и на мен мечтата ми беше да замина в чужбина. На 18 ме разубедиха и останах в България,...

повече информация
5 магически думи

5 магически думи

5 магически думи, които унищожават стреса в зародиш. Започването на нова работа, преместването на ново място, приготвянето на всичко у дома сутрин или дори просто влизането в стая, пълна с хора, които никога не сте срещали преди, може да накара сърцето ви да бие малко...

повече информация
Advertisements
За непреболедувалите Ковид19

За непреболедувалите Ковид19

За непреболедувалите Ковид19 е следващата статия. В няколко статии от месец април се опитах да дам своя принос в разгадаването на новостите около епидемичния вирус. Сега, седем месеца по-късно, насочвам перото си популярно към хората, които все още не са боледували, в...

повече информация
Унижението на съпруга ми

Унижението на съпруга ми

Унижението на съпруга ми не се търпи. Той е имал трудно и сурово детство. Израснал е с баща алкохолик, който е пребивал цялото семейство. За съжаление в това отношение и майка му не е била по-различна. Възпитан и отгледан в насилие, мъжът ми вярва, че има право да се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.