Златна 2021 година за 3 зодии
Дата на публикуване: 21.10.2020
златна 2021 година

Златна 2021 година се очертава за три зодии. И така, всички вече очакваме с нетърпение кога ще си отиде тази мръсна година на Плъха и ще дойде прекрасната и добра година на Вола.Тамара Глоба бърза да угоди с прогнозата за 2021 г. и да каже, че ще стане щастлив и благоприятен за всички, без изключение. Той ще донесе някой по-позитивен, някой по-малко, всеки ще получи свое парче щастие, просто всеки има свое. Животът буквално е разделен на Преди и след 2020 г. и дори сега всеки от нас може да намери много разумни обяснения.
Всеки от нас има своя мечта, ако това, към което се стреми, какво очаква от живота, в какво истински вярва, за какво мечтае през нощта, когато е трудно да заспиш. И така, 2021 г. като добър магьосник ще изпълни заветните мечти на всички на свой ред и никой няма да остане без щастие.
През новата година катаклизмите и проблемите, които преследват милиони хора, ще спрат, ситуацията в страната и в света ще се подобри.

Три знака на Зодиака, според Тамара Глоба, ще прекарат цялата 2021 година в щастие и безумна радост, в любов и пътувания, за тях тя ще се превърне в широка бяла ивица в съдбата! Най-голямото щастие през 2021 г. очаква Рибите, всичко ще се окаже за тях не просто както са мечтали, а много по-добре и по-красиво!
Колкото повече трудности и преживявания ви донесоха 2020 г., толкова повече радост ще донесе новата година, която ще замени тази и ще промени всичко наоколо.
Сега Тамара Глоба ви съветва просто да преминете през друг труден момент, да направите нов продължителен скок в по-светло бъдеще.
В навечерието на Нова година трябва да си пожелаете най-важното, най-скъпото и тогава 2021 ще го изпълни без съмнение!

Девите ще придобият смисъла на живота, радостта и това, което толкова им липсваше за истинско щастие, всичко това ще им дойде в годината на Вола.
Отдавна чувствате самота, дори да е имало човек до вас, вие сте били много самотни в душата си, може би дори сега.

В края на тази година вече ще имате човек, без който скоро вече няма да си представяте живота си и това чувство ще бъде взаимно.

През 2021 г. вие не само ще започнете да живеете заедно, но увереността ви, че това е човекът на вашата съдба, ще се укрепва всеки ден.
За Телеца годината на Вола ще бъде най-необикновената година през последните 10 години, ще им донесе не само облекчение от болката, но и щастие!

Още през януари ще разберете решението на някоя дългогодишна мистерия и ще можете да разберете защо животът ви се е развил по този начин, а не по друг начин.

Ще имате избор: оставете всичко както е или го променете веднъж завинаги и ще има достатъчно възможности за всеки сценарий.
Животът ще ви подарява целогодишно и ще поднесе толкова великолепни изненади, че няма да имате живот, а малини!

Източник: За жената

Още новини
Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра. В живота се случват и такива неща - срещате мъжа на мечтите си, той е мил, умен, готин, грижовен. Всичко е като в приказка, но след известно време разбирате тъжната истина - той вече е женен! Това, че мъжете изневеряват, отдавна не изненадва...

повече информация
Раждането в Англия

Раждането в Англия

Раждането в Англия е различно с това в България. Преди няколко месеца приятелка ме помоли да я придружа на предстоящото й раждане. Разбира се, приех. Едно от най-важните неща на моето раждане беше присъствието на близък човек до мен. Аз самата имах страхотно раждане в...

повече информация
Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията, но яде месо от Австралия и пие чиста вода. С хеликоптер търсят безопасни места за управниците. Те, разбира се, ще отрекат. Винаги отричат!“, тази реплика произнася точно преди да се самоубие проф. Легасов, главен герой в сериала...

повече информация
Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен от дъното на душата си от изказването на Александър Йорданов. Коментарът му пред нашата медия е по повод думите на политика, че за него датата 3 март не значи нищо. По-рано днес Александър Йорданов застъпи яростно тезата, че България не би...

повече информация
Advertisements
Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова са като котка и мишка в живота. Моделът Диляна Попова за първи път проговори публично за перипетиите във връзката й с Асен Блатечки, променливите им отношения и разкри детайли в отношенията им. Най-тежкият момент в живота й бил след...

повече информация
Отричането на турското робство

Отричането на турското робство

"Отричането на турското робство е престъпно. А Отричането на Холокоста е престъпление и трябва да се разглежда като такова!" – възмущават се с най-голямо основание от израелското посолство срещу глупаво предаване по БНТ, водено от… посредствен водещ – 65 годишен...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.