Златна 2021 година за 3 зодии
Дата на публикуване: 21.10.2020
златна 2021 година

Златна 2021 година се очертава за три зодии. И така, всички вече очакваме с нетърпение кога ще си отиде тази мръсна година на Плъха и ще дойде прекрасната и добра година на Вола.Тамара Глоба бърза да угоди с прогнозата за 2021 г. и да каже, че ще стане щастлив и благоприятен за всички, без изключение. Той ще донесе някой по-позитивен, някой по-малко, всеки ще получи свое парче щастие, просто всеки има свое. Животът буквално е разделен на Преди и след 2020 г. и дори сега всеки от нас може да намери много разумни обяснения.
Всеки от нас има своя мечта, ако това, към което се стреми, какво очаква от живота, в какво истински вярва, за какво мечтае през нощта, когато е трудно да заспиш. И така, 2021 г. като добър магьосник ще изпълни заветните мечти на всички на свой ред и никой няма да остане без щастие.
През новата година катаклизмите и проблемите, които преследват милиони хора, ще спрат, ситуацията в страната и в света ще се подобри.

Три знака на Зодиака, според Тамара Глоба, ще прекарат цялата 2021 година в щастие и безумна радост, в любов и пътувания, за тях тя ще се превърне в широка бяла ивица в съдбата! Най-голямото щастие през 2021 г. очаква Рибите, всичко ще се окаже за тях не просто както са мечтали, а много по-добре и по-красиво!
Колкото повече трудности и преживявания ви донесоха 2020 г., толкова повече радост ще донесе новата година, която ще замени тази и ще промени всичко наоколо.
Сега Тамара Глоба ви съветва просто да преминете през друг труден момент, да направите нов продължителен скок в по-светло бъдеще.
В навечерието на Нова година трябва да си пожелаете най-важното, най-скъпото и тогава 2021 ще го изпълни без съмнение!

Девите ще придобият смисъла на живота, радостта и това, което толкова им липсваше за истинско щастие, всичко това ще им дойде в годината на Вола.
Отдавна чувствате самота, дори да е имало човек до вас, вие сте били много самотни в душата си, може би дори сега.

В края на тази година вече ще имате човек, без който скоро вече няма да си представяте живота си и това чувство ще бъде взаимно.

През 2021 г. вие не само ще започнете да живеете заедно, но увереността ви, че това е човекът на вашата съдба, ще се укрепва всеки ден.
За Телеца годината на Вола ще бъде най-необикновената година през последните 10 години, ще им донесе не само облекчение от болката, но и щастие!

Още през януари ще разберете решението на някоя дългогодишна мистерия и ще можете да разберете защо животът ви се е развил по този начин, а не по друг начин.

Ще имате избор: оставете всичко както е или го променете веднъж завинаги и ще има достатъчно възможности за всеки сценарий.
Животът ще ви подарява целогодишно и ще поднесе толкова великолепни изненади, че няма да имате живот, а малини!

Източник: За жената

Още новини
Лили Иванова критикувана

Лили Иванова критикувана

Лили Иванова критикувана след концерта си в Пловдив. Певицата ни планира да слезе от сцената след финала на турнето си, което тече в момента. Естрадната икона е обявила пред екипа си, че това са последните големи спектакли, които прави. 82-годишната легенда явно...

повече информация
Германия търси медицински сестри

Германия търси медицински сестри

Германия ни краде медицинските сестри с оферти за работа срещу 6 бона заплата. На този фон големите болници у нас закъсаха за кадри, пише " Монитор". Фирми посредници заливат сайтовете с обяви за позиции в чужбина. Най-много са именно предложенията от Германия....

повече информация
Месечен хороскоп октомври 2021

Месечен хороскоп октомври 2021

Месечен хороскоп октомври 2021 ви вещае период, през който ще настъпят промени при някои зодии. Не прибързвайте с взимането на решения. Започваме от зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп октомври 2021 за Овните октомври ще бъде месец на любовта. Звездите ще ви...

повече информация
Дневен хороскоп 28 септември 2021

Дневен хороскоп 28 септември 2021

Дневен хороскоп 28 септември 2021 предвещава ден, в който е доре да се вглеждате повече в детайлите, за да не пропуснете нещо важно. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 25 септември 2021

Дневен хороскоп 25 септември 2021

Дневен хороскоп 25 септември 2021 ви вещае ден, в който е добре да намерите време да се разведрите и да се отпуснете. Бъдете по-внимателни в действията си и не се предоверявайте на никого. Стартираме със зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 25 септември 2021 в...

повече информация
Дневен хороскоп 29 септември 2021

Дневен хороскоп 29 септември 2021

Дневен хороскоп 29 септември 2021 ви вещае ден, в който трябва да намерите начин да бъдете себе си. Отпуснете се и така ще действате по-уверено. За повечето зодии денят ще е спокоен, а за някои дори и скучен и монотонен. Намерете време да се видите с някой стар...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.