Златната минута
златната минута

Златната минута сбъдва желания. Много хора отделят огромно количество време и енергия, за да изпълнят мечтите си. Не всички знаят, че получаването на това, което искате, може да бъде много по-лесно, отколкото изглежда на пръв поглед – просто трябва да направите желание през „златното“ време на деня. В този определен момент се отварят нови възможности за човек, той може да получи всичко, което иска.
Каква е златната минута на деня
„Златната минута“ на ден е определен период от време, когато всяка дума, изречена от човек, може да се сбъдне. Например, човек иска да си купи кола или къща, той е нещастен в любовта и т.н.
Ако желае нещо да се е случило или да се е появило в живота му, или някой през този период, тогава е много вероятно неговият план да се сбъдне.

Работата е там, че в тези минути на деня се отваря директен канал за комуникация с Вселената. Тя ще чуе за какво мечтае човек и ще отиде да го посрещне. Заслужава да се отбележи, че не можете да отправяте желания, които могат да навредят на други хора. Дори и да се сбъднат, отрицателното отражение на това желание ще остави своя отпечатък върху съдбата на човека, пожелал за него. Най-добре ще бъде, ако човек пожелае нещо за себе си.
Осъществяването на желание в „златната минута“ за деня трябва да е правилно. Забранено е използването на частицата “не”. В противен случай човек ще отхвърли това, което иска от себе си, и няма да го привлече. Например, ако човек се стреми към богатство, тогава трябва да кажете “Искам да бъда богат и успешен”, но не така – “Не искам да живея в бедност”.

За да се сбъдне желанието, трябва да се настроите на положителното и искрено да вярвате, че планът ви ще се сбъдне. Настроението също трябва да е добро. Можете да опитате да си представите онези емоции и усещания, които човек ще почувства, когато желанието му се сбъдне. Тогава Вселената ще получи правилното послание на мислите и ще се опита да изпълни мечтата на човека възможно най-скоро.

Как да изчислим златната минута

Можете да се свържете директно с Вселената само в определена минута от деня, която можете да научите да изчислявате. Всеки месец в периода от 1 до 24 „златната минута“ се изчислява по следния начин: денят на месеца е часът, а числото на месеца е „златната минута“.

Например, ако човек иска да направи желание на 07.21, тогава това може да стане в 21:07. В периодите от 25-то до 31-то число на месеца изчисляването се извършва малко по-различно.

Ако човек иска да направи желание на 31 декември, тогава ще е възможно да го направи в 12:31. Тоест, редът на числата се променя. Човек има само 60 секунди на ден, за да изкаже желанието си. Не трябва да мислите твърде много наведнъж, по-добре е при едно желание, тогава със сигурност ще се сбъдне.

Източник: За жената

Още новини
Боза в домашни условия

Боза в домашни условия

Боза е дума от турско-персийски произход, което подсказва, че родината й е Близкият изток. Тази освежителна напитка се пие най-много у нас и в Турция и по-малко в Сърбия, Румъния и Гърция. Разпространена е също в казвказките райони на Русия и в някои арабски страни....

повече информация
Майка написа писмо на дъщеря си

Майка написа писмо на дъщеря си

Майка написа писмо на дъщеря си, които разтърси обществото. В него има доста истини и всяка майка си мисли подобни неща, когато детето й порасне. Ето какво пише: Здравей, дъще! 1.След 3 години, аз мога да те изгоня от дома. Това звучи страшно, нали? Но въпреки това,...

повече информация
Крадците на мъже са от тези 3 зодии

Крадците на мъже са от тези 3 зодии

Крадците на мъже се характеризират с това, че нямат особени задръжки. Изневярата не е приятно нещо, но понякога тя е заложена в зодията на жената. Такъв тип жени просто им е в кръвта да откраднат чужд мъж. Някои дори го правят ей, така, само за спорта. После може и да...

повече информация
Как да не загубите мъжа до вас

Как да не загубите мъжа до вас

Как да не загубите мъжа до вас - полезни съвети. Връзката между жената и мъжа е доста крехко нещо. В началото чувствата са винаги по-силни, отколкото след няколко седмици или месеци. За да се развие романсът и да се премине към нови етапи, любовта не е достатъчна....

повече информация
Advertisements
Не смесвайте с яйца 7 храни

Не смесвайте с яйца 7 храни

Не смесвайте с яйца тези 7 храни, защото е вредно и може да напълнеете. Всъщност ние всеки ден "бомбардираме" стомасите си не само с нежелана храна, но и с напълно вредни храни. Здравословните естествени съставки се превръщат във врагове на храносмилането и тънка...

повече информация
Училищният тормоз остави следи

Училищният тормоз остави следи

Училищният тормоз остави следи. Едва когато остарях, разбрах колко щети ми е нанесло миналото. Не е лесно да погледна назад и да се сблъскам с болката, но след пенсионирането го направих. Това не беше съзнателно решение, а по-скоро процес, в който започнах да мисля...

повече информация
Advertisements