Зодиите до края на 2020
Дата на публикуване: 13.11.2020
зодиите до края

Зодиите до края на 2020 – кои ще са победителите? Кои зодии ще постигнат набелязаната цел до края на годината? Ако се чудите дали вашата е в списъка, прочетете следващите редове.
Овен – не е нужно щедро да прощавате и да се опитвате да разберете хората, за да постигнете вътрешен мир и хармония. Понякога е най-добре просто да ги оставите зад себе си.
Телец – няма да постигнете целта си, без да научите какво представляват междинните неуспехи. Не им позволявайте да ви разочароват или да ви накарат да се откажете.
Близнаци – неблагоприятни и болезнени ситуации – те са просто кадри на филм. Това е само фиксиране на момента, който вече е приключил и следователно можете спокойно да стъпите.
Рак – Нереалистично е да зарадвате всички около вас, така че трябва да се съсредоточите върху най-важните неща. Раци, погрижете се за себе си и игнорирайте всичко останало.

Лъв – нямате и не можете да имате отговори на всички въпроси, които ви измъчват. Вие сте в процес на учене и растеж – и само това има значение.
Дева – успехът е илюзия, защото винаги ще искате повече и си поставяте нова цел. Оценявайте докъде сте стигнали, вместо да мислите колко още ви остава да отидете и преодолеете.
Везни – не е нужно да бягате от тъжните си мисли и да се правите, че ги няма. Работете чрез емоциите и чувствата си и просто ги оставете на спокойствие.
Скорпион – ако в момента се съгласите на нещо, това не означава, че вашето съгласие ви обвързва напълно и неотменимо. Винаги можете да повторите всичко и да промените хода на движението си.
Стрелец – Вече сте преминали през най-трудните моменти. Не се спирайте на тях, защото утре ще има нови трудни моменти. Решавайте проблемите, когато възникнат.

Козирог – Вашето търпение ще даде плод, затова продължете да работите усилено и да полагате усилия. Може все още да не виждате резултати, но те са точно зад ъгъла.

Водолей – ако не чувствате напредък, не се страхувайте да се откажете от това, което вече е остаряло. Пуснете това, което вече не работи, и поемете нещо ново и обещаващо.

Риби – вече не сте човекът, който бяхте вчера. Днес определено сте по-мъдри и по-силни. Не подценявайте своя опит, умения и способности.

Източник: За жената

Още новини
Глория Петкова пилотирала самолет

Глория Петкова пилотирала самолет

Глория Петкова е пила и пилотирала самолет над Рилските езера. Моделката само за секунди поела управлението от опитния пилот. „Хванах един такъв джойстик, нещо дърпаш, държиш и пилотът по едно време: „Изправи, изправи!”, и пое вече”, споделяла е моделката, която тази...

повече информация
Баща си тръгнал с чуждо бебе

Баща си тръгнал с чуждо бебе

Баща си тръгнал с чуждо бебе и друга жена. Тази невероятна история се е случила преди повече от 20 години в един от родилните домове в украинската столица Киев. Всички в болницата обаче и до днес помнят случилото се. И има защо! Все пак не всеки ден на изписване баща...

повече информация
Истинската зодия

Истинската зодия

Истинската зодия според най-точния хороскоп. Структурен, комбиниран, виртуален, наречете го, както решите, но хороскопът, с който ще ви запознаем, е може би най-точният в света! Той представлява комбинация между вашата зодия, определена от деня и месеца на раждане, и...

повече информация
Влади Въргала и Джани

Влади Въргала и Джани

Влади Въргала не живее леко. Потвърждение на това са и снимките на актрисата в социалните мрежи с комедийния ас, на които той нежно целува сина й Иван-Александър от първия й брак. Момчето страда от аутизъм и има много специална връзка с Влади още когато двамата се...

повече информация
Advertisements
Джефри и Радина все така влюбени

Джефри и Радина все така влюбени

Джефри и Радина приковаха вниманието с незабравима сватба през 2019 година. Красивата българка Радина стана причина синът на баскетболната легенда Майкъл Джордан, Джефри, да взима уроци по български език. За новите образователни интереси на американеца предположиха...

повече информация
Лили Иванова и Драго Чая

Лили Иванова и Драго Чая

Лили Иванова и Драго Чая не са приятели от много години. Лили Иванова трудно допуска някого в живота си, но още по-трудно прощава, ако близък я разочарова. Тогава примата изхвърля предателя от сърцето и кръга си категорично и завинаги . Такава е съдбата на Драгомир...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.