Зодиите до края на 2020
Дата на публикуване: 13.11.2020
зодиите до края

Зодиите до края на 2020 – кои ще са победителите? Кои зодии ще постигнат набелязаната цел до края на годината? Ако се чудите дали вашата е в списъка, прочетете следващите редове.
Овен – не е нужно щедро да прощавате и да се опитвате да разберете хората, за да постигнете вътрешен мир и хармония. Понякога е най-добре просто да ги оставите зад себе си.
Телец – няма да постигнете целта си, без да научите какво представляват междинните неуспехи. Не им позволявайте да ви разочароват или да ви накарат да се откажете.
Близнаци – неблагоприятни и болезнени ситуации – те са просто кадри на филм. Това е само фиксиране на момента, който вече е приключил и следователно можете спокойно да стъпите.
Рак – Нереалистично е да зарадвате всички около вас, така че трябва да се съсредоточите върху най-важните неща. Раци, погрижете се за себе си и игнорирайте всичко останало.

Лъв – нямате и не можете да имате отговори на всички въпроси, които ви измъчват. Вие сте в процес на учене и растеж – и само това има значение.
Дева – успехът е илюзия, защото винаги ще искате повече и си поставяте нова цел. Оценявайте докъде сте стигнали, вместо да мислите колко още ви остава да отидете и преодолеете.
Везни – не е нужно да бягате от тъжните си мисли и да се правите, че ги няма. Работете чрез емоциите и чувствата си и просто ги оставете на спокойствие.
Скорпион – ако в момента се съгласите на нещо, това не означава, че вашето съгласие ви обвързва напълно и неотменимо. Винаги можете да повторите всичко и да промените хода на движението си.
Стрелец – Вече сте преминали през най-трудните моменти. Не се спирайте на тях, защото утре ще има нови трудни моменти. Решавайте проблемите, когато възникнат.

Козирог – Вашето търпение ще даде плод, затова продължете да работите усилено и да полагате усилия. Може все още да не виждате резултати, но те са точно зад ъгъла.

Водолей – ако не чувствате напредък, не се страхувайте да се откажете от това, което вече е остаряло. Пуснете това, което вече не работи, и поемете нещо ново и обещаващо.

Риби – вече не сте човекът, който бяхте вчера. Днес определено сте по-мъдри и по-силни. Не подценявайте своя опит, умения и способности.

Източник: За жената

Още новини
Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра. В живота се случват и такива неща - срещате мъжа на мечтите си, той е мил, умен, готин, грижовен. Всичко е като в приказка, но след известно време разбирате тъжната истина - той вече е женен! Това, че мъжете изневеряват, отдавна не изненадва...

повече информация
Раждането в Англия

Раждането в Англия

Раждането в Англия е различно с това в България. Преди няколко месеца приятелка ме помоли да я придружа на предстоящото й раждане. Разбира се, приех. Едно от най-важните неща на моето раждане беше присъствието на близък човек до мен. Аз самата имах страхотно раждане в...

повече информация
Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията, но яде месо от Австралия и пие чиста вода. С хеликоптер търсят безопасни места за управниците. Те, разбира се, ще отрекат. Винаги отричат!“, тази реплика произнася точно преди да се самоубие проф. Легасов, главен герой в сериала...

повече информация
Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен от дъното на душата си от изказването на Александър Йорданов. Коментарът му пред нашата медия е по повод думите на политика, че за него датата 3 март не значи нищо. По-рано днес Александър Йорданов застъпи яростно тезата, че България не би...

повече информация
Advertisements
Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова са като котка и мишка в живота. Моделът Диляна Попова за първи път проговори публично за перипетиите във връзката й с Асен Блатечки, променливите им отношения и разкри детайли в отношенията им. Най-тежкият момент в живота й бил след...

повече информация
Отричането на турското робство

Отричането на турското робство

"Отричането на турското робство е престъпно. А Отричането на Холокоста е престъпление и трябва да се разглежда като такова!" – възмущават се с най-голямо основание от израелското посолство срещу глупаво предаване по БНТ, водено от… посредствен водещ – 65 годишен...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.