Зодиите до края на 2020
Дата на публикуване: 13.11.2020
зодиите до края

Зодиите до края на 2020 – кои ще са победителите? Кои зодии ще постигнат набелязаната цел до края на годината? Ако се чудите дали вашата е в списъка, прочетете следващите редове.
Овен – не е нужно щедро да прощавате и да се опитвате да разберете хората, за да постигнете вътрешен мир и хармония. Понякога е най-добре просто да ги оставите зад себе си.
Телец – няма да постигнете целта си, без да научите какво представляват междинните неуспехи. Не им позволявайте да ви разочароват или да ви накарат да се откажете.
Близнаци – неблагоприятни и болезнени ситуации – те са просто кадри на филм. Това е само фиксиране на момента, който вече е приключил и следователно можете спокойно да стъпите.
Рак – Нереалистично е да зарадвате всички около вас, така че трябва да се съсредоточите върху най-важните неща. Раци, погрижете се за себе си и игнорирайте всичко останало.

Лъв – нямате и не можете да имате отговори на всички въпроси, които ви измъчват. Вие сте в процес на учене и растеж – и само това има значение.
Дева – успехът е илюзия, защото винаги ще искате повече и си поставяте нова цел. Оценявайте докъде сте стигнали, вместо да мислите колко още ви остава да отидете и преодолеете.
Везни – не е нужно да бягате от тъжните си мисли и да се правите, че ги няма. Работете чрез емоциите и чувствата си и просто ги оставете на спокойствие.
Скорпион – ако в момента се съгласите на нещо, това не означава, че вашето съгласие ви обвързва напълно и неотменимо. Винаги можете да повторите всичко и да промените хода на движението си.
Стрелец – Вече сте преминали през най-трудните моменти. Не се спирайте на тях, защото утре ще има нови трудни моменти. Решавайте проблемите, когато възникнат.

Козирог – Вашето търпение ще даде плод, затова продължете да работите усилено и да полагате усилия. Може все още да не виждате резултати, но те са точно зад ъгъла.

Водолей – ако не чувствате напредък, не се страхувайте да се откажете от това, което вече е остаряло. Пуснете това, което вече не работи, и поемете нещо ново и обещаващо.

Риби – вече не сте човекът, който бяхте вчера. Днес определено сте по-мъдри и по-силни. Не подценявайте своя опит, умения и способности.

Източник: За жената

Още новини
5 зарази в света на човечеството

5 зарази в света на човечеството

5 зарази в света на човечеството, които са най-смъртоносни досега. 2020 година е годината на COVID-19, който буквално накара Земята да спре. Той уби милиони по света и продължава да убива. Но е далеч от най-смъртоносните си събратя. Испанското издание на National...

повече информация
Братът на Росен Плевнелиев с корона

Братът на Росен Плевнелиев с корона

Братът на Росен Плевнелиев – Румен, е поредната жертва на коварния коронавирус. Преди дни той се оплака пред приятелите си в социалната мрежа фейсбук, че е паднал в капана на Ковид-19. "И аз от днеска съм с температура 38,5 и втрисане... И да видим дали е този гаден...

повече информация
Животните предпазват

Животните предпазват

Животните предпазват, а понякога са ни на късмет. Пратеници на добри новини и късмет или, обратно, се опитват да ви предпазят от нещо. Според древните легенди всяко от тях символизира знак, който трябва да прочетете. 1. Сова Совите са същевременно символи на...

повече информация
Нешка Робева с критика

Нешка Робева с критика

Нешка Робева с критика по адрес на Българската федерация по художествена гимнастика след завършилото европейско първенство в Киев. Тя е афектирана от случилото се с ансамбъла ни, който беше спрян от участие заради положителна проба за коронавирус сред момичетата....

повече информация
Advertisements
Яйцата не винаги са полезни

Яйцата не винаги са полезни

Яйцата не са винаги полезни. Кокошите яйца са една от добрите продукти с най-много хранителни вещества. Но също толкова важен аспект е високата степен на усвояване на техните витамини и минерали в организма. Диетолозите имат конкретни препоръки кога и как да се ядат...

повече информация
Смисълът на живота

Смисълът на живота

Смисълът на живота е нещото, което всеки иска да знае. Животът е състезание за някои хора – надпревара за повишение на работа, за идеалното тяло, за януарските намаления… В това откачено преследване не ни остава свободна минута, за да спрем, да се огледаме и да си...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.