Новият съсед ме плени
Дата на публикуване: 29.06.2020
новият съсед

Новият съсед преобърна живота ми. С мъжа ми се преместихме в нов апартамент. Беше просторно и уютно. Най-после можехме да се насладим на нещо ново и хубаво, за което си мечтаехме. Разбира се, жилището беше на изплащане, а ние си деляхме вноската. Но на кой му пука – комфортът преди всичко. След като се нанесохме, ние поехме обичайните си задължения- от къщи на работа и от работа вкъщи. Уикендите пътувахме из България, за да се махнем от големия град. Аз отново бях щастлива, защото стария апартамент беше малък и шумен, а съседите бяха отвратителни. Тук нещата стояха по друг начин. Още от началото се засякохме със симпатичен мъж на стълбите, който се оказа нашия съсед. Живееше вратата до нас. В началото ми направи впечатление, че новият съсед беше доста вежлив и приветлив – помогна ни с багажа и ми отвори входната врата. Най-после да попаднем на свестни хора. Една вечер след работа аз отново го засякох на входната врата. Той ме поздрави и ме попита как съм. Не знам защо, но се изчервих и смутолевих нещо, че всичко е наред. Очаквах, че просто ще ме остави да се кача по стълбите.

А той ми предложи да дойдем с мъжа ми на гости да изпием по едно питие – все пак е добре да познаваме съседите си. Разказах на съпруга ми и той се съгласи. Привечер звъннахме на вратата на новия ни съсед, който се казваше Пламен. Той ни покани вътре. Апартаментът му беше като нашия, но беше още по-подреден и чист. Явно някой се грижеше всичко да е добре поддържано. Разбрахме, че Пламен е разведен и живее сам в момента. Готви и чисти, това не му тежи. Занимаваше се с програмиране и можеше да работи когато и където поиска. Каза, че обича да пътешества, когато има време. Говореше спокойно и уверено като си пролича, че е доста умен. Не знам защо, но през цялото време почти не говорех, а само слушах. Имаше нещо в този човек, което ме привличаше неудържимо и не можех да си обясня защо. Дойде време да си тръгваме, протегнах ръка и усетих здравата му длан.

Отново се изчервих и тръгнах към нашия апартамент. Когато си легнахме и мъжът ми поиска да правим любов, аз му казах, че съм доста изморена и не се чувствам комфортно – нещо, което по принцип не бях правила. Той леко се учуди, но ми пожела лека нощ.
На другия ден отидох на работа и по пътя размишлявах за случката от вчера. Реших, че нещо си въобразявам, отърсих се от образа на Пламен и тръгнах към спирката. Докато чаках автобуса, една кола спря на спирката. Видях, че Пламен ми маха и ме попита накъде съм. Казах му посоката, а той ми отвърна, че и той е натам и може да ме хвърли. Мислех да му откажа, но някак си краката сами ме вкараха в колата му. По пътя разговаряхме за много неща и аз усетих колко много ме привлича. Може би съм се издала по някакъв начин, защото и на него по едно време му стана леко притеснено. Благодарих му, когато ме остави пред офиса.

От тази случка минаха няколко дни. Скоро не бях засичала Пламен и нещата тръгнаха по старому. Докато един ден не го засякох отново в ресторантчето ми до офиса. Бях с една колежка, която като го видя ме попита кой е този привлекателен мъж. Аз й обясних, че това е новият ми съсед. Тя ми смигна угоднически и се отдалечи в друга посока. Отново се изчервих – явно си личеше, че се притеснявам. Той обядваше сам и като ме видя ме покани на масата. Взе ми връхната дреха и веднага поръча вкусно хапване. Започнахме да си говорим така, сякаш до вчера сме били непрекъснато заедно. Изключително много си допадахме на всякакво ниво. Аз изпих и една чаша вино и главата вече не ме слушаше.

Пламен ми предложи преди офиса да се разходим. Кимнах мълчаливо. След няколко минути вече бях в прегръдките му. Целувахме се страстно, като не исках да се разделя от него. После се сетих зо съпруга ми и рязко казах, че това е лудост. Пламен се смути, пусна ме и ми каза “До скоро”. Цял следобед не можех да се концентрирам в работата. Вечерта бях променена и мълчалива. Съпругът ми Росен ме погледна и ми каза, че имам нужда от сън и почивка. Явно съм изглеждала зле. Помолих го за малко да изляза навън да си взема въздух. Исках да остана насаме и да помисля над случката. Както се разхождах, срещу мен идваше мъж. Познах го отдалеч – това беше Пламен. Той също искал да си вземе въздух.

Тръгнахме заедно нанякъде, като мълчахме. Краката ми се подкосяваха и усетих непреодолимо желание. Новият съсед изпитваше същото и като завихме зад ъгъла се награбихме. Този път не спряхме дотук. Отидохме в парка и правихме любов. След два часа се прибрах вкъщи – слава богу мъжът ми си беше легнал и задрямал. Цяла нощ не мигнах. На сутринта отидох недоспала на работа и колегите ми се чудиха защо съм такава. Казах, че нещо ме гони безсъние. Цял ден мислих за него, а той ми пишеше любовни съобщения. Това не можеше да продължава. Реших, че тази вечер ще поговорим и ще сложа точка на това. Казах на мъжа ми, че ще се виждам с една колежка. Когато се срещнахме с Пламен, страстта отново ни превзе. Отидохме в един близък хотел и се отдадохме един на друг.

Бях хлътнала до уши – Пламен – също. Не знаех какво да правя, но Пламен също не ме притискаше. На другия ден мъжът ми ме попита какво става с мен. Тогава му казах, че в живота ми има друг и искам развод. Той онемя от изненада – та нали скоро се преместихме, за да ни е уж по-хубаво. Бил го направил заради мен. Разбесня се страшно и ме попита кой е и от колко време продължава това. Аз му признах, че това е Пламен, а той остана сломен. Набързо си събра нещата и каза, че ще живее при майка си, докато се разведем. Странно, но някак си не се впечатлих – мислите ми бяха другаде.

По нататък няма да разказвам подробности, само ще кажа, че заживяхме с Пламен заедно. Загубихме апартамента до нас, защото никой не искаше да живее в него. Разведохме се със съпруга ми, той го прие доста тежко, но аз нямаше как да крия чувствата си. В момента планираме сватба с Пламен. Щастливи сме. на всички жени, които обичат друг ще им кажа: бъдете смели и силни, следвайте чувствата си.

Още новини
Празни селски обзаведени къщи

Празни селски обзаведени къщи

Празни селски къщи има в доста краища на България. Те са здрави и обзаведени, намират се в живописни малки селца и са обявени за безплатно отдаване срещу стопанисване и поддръжка. Все повече местни прегръщат идеята на Фейсбук групата „Имот под наем без наем“ да...

повече информация
Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година предвещава динамична 2022 година за всички зодии. Пазете здравето си и дръжте на старите приятели. Започваме от зодия Овен. Овенът е един от огнените знаци, които се характеризират с проницателност и решителност. През 2022 г. това...

повече информация
Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022 предвещава ден, в който трябва да се доверите се на здравият си разум и да внимавате с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се...

повече информация
Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да се учите от грешките си и да гледате уверено напред. Бъдете толерантни към чуждото мнение. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса. Бъде...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022 предвещава ден, в който е добре да свършите неотложното до обяд. Бъдете по-дипломатични и тактични. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022 ви вещае ден, в който настроението ви ще бъде повишено. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност. Ако е възможно, заемете наблюдателна...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.